Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Johan

15. 5. 2010 1:38
Prostě to tak bude a pořád,

že nadávat budou hlavně ti naši obyčejní občané, kterých se tento státní dluh týká především tím, že byl způsoben z převážné části pro zajištění jejich bezstarostného života založeného na pobírání dávek zdravotních, sociálních a důchodových.

Také najdete kritiky převážně v řadách státních zaměstnanců, kterých se deficity týkají v případě zajištění stálého růstu mezd hlavně nad celostátní průměr.

To, že jsou tady lidé (leckdy s podprůměrným platem), kteří pracují v tvůrčí práci s přidanou hodnotou, že jejich daně se používají na platy a dávky těch křiklounů, už ti křiklouni nevidí a ani vidět nechtějí a ani chtít vidět nebudou.

Dopadneme jako v Řecku, já tomu věřím. Socialistická revoluce už začala ve chvíli, co Paroubek nevyhrál volby v roce 2006.

0 0
možnosti

Kratylos

18. 5. 2010 23:02
Re: Prostě to tak bude a pořád,

 Já mám strach že dopadneme hůř než Řecko a to z toho důvodu protože  tam mají turistický ruch a olivy a my máme řepku a haldu nepřizpůsobyvých občanů tmavé pleti

0 0
možnosti

kaktusak

15. 5. 2010 0:01
Bez deficitu dovedou hospodařit jen komunisti

Pochopitelně jsou na shromážděních jen důchodci. My mladí nemáme čas, protože vyděláváme. Na pány Kalousky, ale na válčení v Afghánistánu, na dotace pro neschopné podnikatele ve formě zmanipulovaných státních zakázek a na zbytečné úřady typu ÚDV. Tady je nutné hledat úspory. Proč by potom chudí důchodci nemohli dostat 13. důchod? Jedině komunisti dohlédnou na to, aby se ekonomika po letech pravičáckého rozkrádání vzpamatovala.

0 0
možnosti

kaktusak

15. 5. 2010 0:03
Re: Bez deficitu dovedou hospodařit jen komunisti

...ale i na válčení v Afghánistánu...

To je možná pro některé pány lukrativnější, než se zdá. Kdo ví, jak je to tam s tím opiem...

0 0
možnosti

nobi

14. 5. 2010 23:53
naivní

je jedno jestli levice nebo pravice, obě dvě už dokázaly, že to dokážou- někdo pracuje a někdo vydělává, že? Já osobně už neskočím na jejich jidášské sliby, už mě přesvědčili, že si nezaslouží než opovržení a plivnutí do ksichtu. Jste slepý a hluchý pane autore? Vždy se to udělá tak, že rozpočet bude deficitní, důvod se vždy najde- půjčka řecku, povodně, mise na "boj" proti terorismu, boj proti oteplování, superzakázka na odstranění ekol.škod, aj. hovadiny. Není divu, že nejsou peníze na důležité věci v tomto státě.Probuďte se. Mě svými bludy nebudou již oblbovat. Lež považují za pravdu ani se nečervenají. Hnus!

0 0
možnosti

Kratylos

18. 5. 2010 23:05
Re: naivní

 Vážený příteli máte pravdu,všichni mají koryta,ale do chlíva se jim nechce.

0 0
možnosti

dolch

14. 5. 2010 23:16
Mě teda Kalousek pěkně naštval

jeho složenka je mi úplně u zadele, ale kouknu na přehled diskusí, a úplně zabitý. 90% článků o Kalouskovi a jeho složence. Doprčic, tak to asi nebyl tak úplně blbý tah, docela slušně se dokázal zviditelnit 8-o

0 0
možnosti

Stará kára

14. 5. 2010 22:49
Tvrdě se ohražuji proti tvrzení, že jsou to důchodci

(dnes se říká senioři), kdo převážně protestuje. Přečtěte si pozorně blogy a příspěvky za posledních 24 hodin.

Naším jménem vystupují (ač je nikdo nepověřil) lidé mladší, mladí i střední generace. Skoro nad naším "téměřinfarktem" usedavě pláčí. My se ozýváme jen v příspěvcích. V případě, že lze z nicku usuzovat na věk, všichni bez výjimky upozorňujeme na nebezpečí dluhu. Nikdo jsme si nestěžoval (alespoň jsem nic takového nezachytil).

Pozor!  Není pravdou, co je nám předhazováno. Máme pořád všech pět pohromadě.

PS: Já jsem na předvolebních besedách viděl za ČSSD starší lidi, to je pravda. Ale jen málokoho bych tipnul na důchodce (jsem jim věkem blíž, mám tedy asi lepší odhad, než vy).

0 0
možnosti

ladhela

14. 5. 2010 21:52
Kalousek

se ukázal jako nejschopnější ministr financí za Topolánkovy vlády.. statistiky vykazují nejnižší schodek v rozpočtech ,byl uznán mezinárodním finančním fondem v EU  dostal ocenění za skvělou daňovou a finanční politiku v ČR.. tak tu nevykládejte  bludy vážení...;-O[>-]R^

0 0
možnosti

Pavlev

14. 5. 2010 22:17
Re: Kalousek

Jak jsem řekl: blahoslavení chudí duchem.

0 0
možnosti

Mundinka

14. 5. 2010 21:31
Autore,

když už chcete posuzovat  inteligenci národa, prosím, aspoň ta čeština! V diskusích se dá tolerovat, ale u autora blogu je to děs a hrůza! Obsah nemá význam komentovat, vždy se najdou ti, kteří za stranu a vládu život položí, i kdyby sami měli chcípat hlady! Náš stát nejsou jen ti zloději ať zprava či zleva, ti jen předvádějí to, co jim my, ovce, dovolíme. Jsou to i ti dědečkové a babičky, kteří jsou, dle Vás, dnes třeba senilní a dementní, ale, oni mají i dnes daleko větší právo rozhodovat, než Vy, řekla bych. Kdyby oni nefungovali, nebudovali (nezapomeňte mne obvinit z komunismu)¨, nestarali se, dnes by nebylo co rozkrádat, že? Chtěla bych vidět Vás, za takových, řekněme, 30 let - to už budou daleko vyspělejší technologie, které Vy, zcela jistě, ovládat nebudete a nebudete se chytat. Zameťte si, prosím, před svým vlastním prahem!

0 0
možnosti

ladhela

14. 5. 2010 21:32
Re: Autore,

další z těch hloupějších

0 0
možnosti

Tramp_007

14. 5. 2010 21:25
No, skvělý nápad....

zrovna od Kalouska, který se celou dobu na vzniku té částky podílel, je to spíš nebetyčná drzost.

0 0
možnosti

Linde CZ

14. 5. 2010 21:29
Re: No, skvělý nápad....

A kdo ji mel teda spravne rozeslat? At vime komu vynadat, ze to za nej musel udelat Kalousek... ;-)

0 0
možnosti

Pavlev

14. 5. 2010 21:16
Je opravdu fascinující při pročítání všech těch blogů

a diskuzních příspěvků zjišťovat, kolik lidí si není schopno dát dohromady 1+1. Kalousek je člověk, který působí na vysokých místech v politice 20 let. Podílel se na zadávání předražených státních zakázek, se kterých plynuly neoprávněně velké zisky na konta soukromých osob. Tím pádem je spoluzodpovědný za vytvoření korupčního prostředí, které užírá ze státní kasy na straně výdajů - ne sociální dávky, ale předražené státní zakázky jsou tím, co dusí státní výdaje. Pokud se podíváme na stranu příjmů do rozpočtu, zjistíme, že ten se brutálně propadl v roce 07, kdy došlo ke snížení daní. K velkému překvapení byl tehdy ministrem financí nějaký pan Kalousek. A tento hnisavý vřed národa se nyní opovažuje mávat nějakou složenkou a oplzle u toho hýkat: Občane, zaplať, co jsme si nakradli! Přispívej dál z platu na naše soukromá konta! Pokud tento vřed nebude co nejdříve vyříznut, zachvátí naši spol. sněť, která už se nyní projevuje, třeba ve formě slabomyslných přísp. někt. blogerů a diskutérů.

0 0
možnosti

ladhela

14. 5. 2010 21:31
Re: Je opravdu fascinující při pročítání všech těch blogů

žádná korupční kauza a Kalousek se nevyšetřovala a víte proč? protože žádná nebyla--

0 0
možnosti

Linde CZ

14. 5. 2010 21:06
Souhlas, v soutezi o nejlepsi predvolebni vychytavku

...Kalousek zrejme zvitezi. Tenhle pocin ma kladnou spolecenskou hodnotu, narozdil od zaporne hodnoty negativnich kampani, nebo nuloveho prinosu vsech moznych billboardu a jinych zhuverilosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik