Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pinochet-

14. 4. 2010 21:08
Opomenutí

Milý autore,

opomenul jste ještě ten fakt, že Slavia v ligovém derby nepostavila svého nejlepšího hráče minulých dvou zápasů - M.Černého, autora gólu z prvního pohárového duelu se Spartou. I to o mnohém vypovídá, prý ho šetřila na pohár, koho asi bude šetřit Sparta.

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

14. 4. 2010 16:01
Marně

hledám v paměti tu fantastickou šanci z poslední minuty. A to jsem seděl hodně blízko. To, že Slavia vyhrála po výměně trenéra zase tak překvapivé není, viz například poslední výsledky Kladna, ale neměl jsem pocit, že by jim to Sparta nechala. Podle komentářů a televizních šotů mohla vyrovnat, leč nepovedlo se. To, že Cipro nepostavil Vlčka může svědčit o tom, že Slavia pohár upřednostňuje.

0 0
možnosti
MB

buxus

14. 4. 2010 13:32
Nějak mi ta vaše spiklenecká teorie nesedí

Kdyby dal sudí Řepkovi žlutou za první zákrok, nekompenzoval by druhý zákrok druhou žlutou; ten na kartu (na rozdíl od prvního) nebyl. Takže by Řepka stejně dohrál. To bylo Ciprovi jasné a proto to klidně mohl říci. Útočník, který zmarní šanci špatnou přihrákou nemusí být spiklenec, to se stává. A Vlček - ten jednou hraje v základní sestavě, jindy ne.

0 0
možnosti
S

Santa

14. 4. 2010 13:42
Re: Nějak mi ta vaše spiklenecká teorie nesedí

Možná se pletu, ale autorovi šlo asi spíše o přístup trenéra Slávie. Taky bych čekal, že po derby bude trenér poraženého týmu křičet o tom, že měla být červená, a že by po tom zápas vypadal úplně jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik