Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

No, to nevím, proč nejste schopen respektovat zákony jiné země.

České zákony dodržujete všechny?

Nikdy jste nepřekročil povolenou rychlost, nikdy jste špatně nezaparkoval?

0 0
možnosti
JM

Většina lidí pokud nejsou právníci, nezná podrobně ani zákony své vlastní země. Myslím, že vase očekávání, že lidé budou znát do detailů zákony země do které se přistěhovali je přehnané. Česká vláda pro své občany kteří se v zahraničí dostanou do potíži nehne ani prstem. Naproti tomu pokud jste americkým občanem, víte, že ať uděláte cokoliv vaše země vás neopustí. Možná I to je jeden z důvodů proč je u nás tak málo lidí kteří jsou hrdí na to že jsou češí.

3 1
možnosti
Foto

Zeptám se vás takto: Kdybyste třeba musel vycestovat s rodinou do Norska pracovně a třeba jen z obavy o dítě byste na něj zařval, ať neleze do té silnice, skutečně byste se smířil s tím, že Vám dítě odeberou? Nebo byste se snažil vrátit do vlasti a žádal, aby bylo vráceno i Vaše dítě?

5 0
možnosti
SB

Jenžety děti jsou českými občany, a tudíž by jim měla být dána možnost vycestovat z Norska ven.

Cizinec totiž nemá jenom jednu možnost, tedy dodržovat zákony země, kde se nechází. Cizinec má dvě možnosti. Dodržovat zákony země, kde se nachází, nebo tu zemi svobodně opustit.

6 0
možnosti

Pokud je pravda, že děti byly v rodině nějak ohroženy, tak proč je rozdělili a každého dali do jiné rodiny? To nesvědčí o nějakém humánním jednání.

7 0
možnosti
Foto

To rozdělení naprosto objektivně garantuje snadnější brainwashing.

3 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik