Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bloger-Vladimír Kroupa

20. 10. 2010 12:55
.

Až budete mít jednou vlastní děti, tak si za to, co jste právě napsal (tedy za podstatnou část toho), nafackujete...Rv:-/

0 0
možnosti

Gašpo

20. 10. 2010 9:52
No ja neviem

V takýchto prípadoch písať posudky podľa správ z médií je trochu mimo misu.:-/

Už v záujme celého prípadu je lepšie médiám poskytovať minimálne informácie. Skutočnosť može byť úplne iná.

Priateľkina mama v Tróji býva, to miesto pozná a v podstate dospela k záveru, že ak to dievča niekto nestiahol cez plot do záhradkárskej kolónie, tak je pravdepodobnejšie že ju niekto stiahol do auta až za tým parkom, normálne na ulici. Pokiaľ je pravda, že dievča normálne tým "parkom" ( je to v podstate ulička medzi plotmi kolónie ) nechodilo, musela by to byť strašná náhoda, že by v nejakej chatke sídlil načierno zrovna nejaký úchyl.

V prípade organizovaného únosu by stačilo si počkať kus pred brarákom a nebolo by rozhodujúce či šla parkom, alebo MHD.

V každom prípade držím rodiče palce, aby šlo skutočne o únos a dieťa dostali živé. Na peniaze sere pes.

0 0
možnosti

bull003@seznam.cz

20. 10. 2010 8:34
Chci se dotknout věty:

"Chodí sama domů álejí". I u nás je družina jen po 3. třídu, starší děti musí chodit domů sami. A to kolem jedné, druhé hodiny, tedy v době, kdy slušní lidé jsou v práci a venku se pohybují jen zloději kovů, různí pedofilové a další úchylní chráněnci naší vlády. My to řešíme tak, že holky jdou spolu po první barák, tam vyzvednou prvního psa a buď jdou na procházku, nebo se ta se psem vrátí sama domů. Častěji to končí tak, že i druhá vytáhne psa a jdou si hrát na hřiště. Už mám potvrzeno, že náš pes je obranář a malou by bránil :-).

0 0
možnosti

Pepan A2

20. 10. 2010 8:11
A fakt jste takový hnojař, nebo to jenom předstíráte?

Když se tak kouknu na Vaši produkci tady na blogu, Vy jste snad nenapsal nikdy nic pozitivního. Máte nějaký komplex. Asi by to chtělo navštívit psychiatra.A co nejdříve, protože negativní vlastnosti se s věkem prohlubují a pak budete někde psát, že je hrozné, že se s Vámi nechce nikdo bavit a lidi se Vám vyhýbají.

0 0
možnosti

Janulice78

20. 10. 2010 7:48
jste

teda genius, ze jste tam hned nenabehl, mistre. Moje mati byla schopna volat policajty i kdyz jsem mela 5 minut zpozdeni, protoze mi ujel bus nebo tramvaj. A to mi bylo dvacet a bydlela jsem ve vlastnim. Tak se vubec nedivim, ze rodice volali rovnou policajty. Nekteri jsou proste lehce hystericti. Bohuzel, v tomhle pripade opravnene.

0 0
možnosti

WebFilozof

19. 10. 2010 22:37
Podívejte:

1) Schválně si pod sebe seřaďte titulky vašich blogpostů a zkuste najít JEDEN pozitivní - jakkoliv. A zamyslete se nad tím. Ani jednou jste nenapsal cokoliv pozitivního, jen kritizujete.

2) A konkrétně tohle: Ta cesta je normální cesta mezi domy. To co tvrdí v novinách je blbost. Je tam normální zahrádkářská osada. Dole u tramvaje vyrostly tři luxusní vily, tam ta holčička asi bydlela. A jinudy se tam ani moc jt nedá.

0 0
možnosti

telecum

19. 10. 2010 22:46
Re: Podívejte:

tak když jste tak chytrý, tak poradte za co chválit? polici za to, že zavře hranice týden po zmizení? vygumovaný fanoušky na stadionu za to, že rozmlátí cizí majetek a ještě jsou považováni za nejlepší v republice? TV Nova za bezduché pořady plné bezduchých porotců?...Ale jděte, jen se vyjadřuji k tématům, které jsou aktuální a navíc pokud jste to četl, tak jsem chválil český lid, že odmítli jít na Tysone...chce to jen číst pozorně a ne jen titulky...

0 0
možnosti

tomasz.

19. 10. 2010 22:02
.

Kritizovat je tak jednoduche vidte? Staci precist par clanku na webu, videt par dilu Kriminalky Miami, precist clanek nejaky kra*vy, co aby se zviditelnila, se opira do policistu, kteri v tomto pripade podle me delaji maximum. Rv

0 0
možnosti

josefbad

19. 10. 2010 22:02
realita zivota

clovece, u nas se NA SIDLISTI pohybuji bezdaci a fetaci. Ma to snad znamenat, ze moje dite nesmi ven a ani chodit samo ze skoly? Nyni chodi do skoly v centru, kde jsou ruzne bandy z cizich zemi, pripadne se obcas na Vaclavaku strili, jinde pobliz hazi granaty. Ma to znamenat, ze nemuze syn chodit sam ze skoly?

0 0
možnosti

Vasco 75

19. 10. 2010 21:40
boooože....

Oni jsou ale hlava, pane vachmajstrrrr!!! 8-o No to víte, že jo. Policie nemá v takovém případě nic jiného na práci, než informovat "čumily", jako jste vy. Jenom blb si může myslet, že policie bude informovat veřejnost, jaká opatření činí, aby tak upozornila pachatele na to, na co si má dát pozor. Lidi jako vy, kteří sedí doma u počítače a rozumbradují, mám nejradši. Očividně čekáte na vhodné téma a když je dosti přitažlivé, začnete vymýšlet, co byste na tom mohl kritizovat. Typické pro některé zdejší blogery...Rv

0 0
možnosti

Stará kára

19. 10. 2010 20:58
Já vím. všichni, kromě vás, jsou blbci

Rodiče, policie, možná i učitelé.

To se to po bitvě "generáluje", co?

Byl jste někdy na Šutce? Poradíte jinou rozumnou cestu? Ne. Tak jděte do háje.  Opravdu nemusíte psát za každou cenu.

0 0
možnosti

josefbad

19. 10. 2010 22:03
Re: Já vím. všichni, kromě vás, jsou blbci

bud pesky, kudy chodila, nebo pesky k Drakulovu a pak tramvaji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik