Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honza83

9. 8. 2010 22:29
Snůška lží (si úmyslných)

Ale co také čekat od fanouška Sparty, že:( Mogilev cestoval do Ostravy 2 dny předem a jen 600 km, záměrně byly vynechány výsledky Baníku proti Spartaku Moskva, kdy Spartaku pomohlo k postupu dále jen neskutečné štěstí. Jinak vám doporučím si zjistit výsledky jednoho běloruského a kyperského týmu z LM, takové výsledky v LM neuhrál žáden český klub už mnoho let (naposledy Sparta při prvním působení Hřebíka). A že Sparta nebyla v domácí odvetě s Ljepajou schopná za 90 minut jedenkrát vystřelit ze hry na bráno, to také nezmínite, o mnohých ostudných výsledcích Sparty, Slávie či Liberce v pohárech ani nemluvě.

0 0
možnosti
PR

pá_ja

9. 8. 2010 17:18
Není u nás

moc trenérů, kteří by řekli, že mužstvo v prohraném zápase hrálo špatně.

To by hanili svoji práci a takový tu nejsou. A taky by se jim mohlo stát, že hráči budou hrát schválně pod psa a kdo půjde první od válu? Hádejte!

0 0
možnosti
MN

kubam

9. 8. 2010 1:00
Zajímavé

Koukám, že mezi 3 poslední pohárová vystoupení Baníku jste zařadil jen utkání, která se vám hodí. Kde je dvojzápas proti Spartaku, kdy jen obrovská smůla překazila Baníku postup přes ruský velkoklub? (V prvním zápase vlastní gól, v Rusku pak asi 4 tyčky a břevna, přičemž stačil jeden gól navíc.) A ostudou zápas s Leverkusenem může napsat jen někdo, kdo tento zápas neviděl a moc si toho nepamatuje. Ač výsledek tomu nenapovídá, tak ten zápas byl hodně vyrovnaný. A jestli si dobře vzpomínám, tak o pár dnů později tam dostat podobnou čočku i Bayern a v té sezóně došel Leverkusen hodně daleko v LM. Ale to si nejsem jistý a nechce se mi to hledat.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

7. 8. 2010 12:13
Podle návštěv

 v Jablonci i Otravě se zdá,že diváci jsou většími odborníky než výše jmenovaní trenéři.Jen fakt nechápu,ZA CO naši ligoví hráči a jejich vedení berou tak ukrutné peníze,když jejich odbornost i výkonnost jsou amatérské!Všechny bych poslal makat,a ve volném čase by si zahráli fotbal coby koníčka.Sparta sice zatím uspěla,ale ruku nasrdce-s kým chce v lize mistrů,pokud tam postoupí,hrát?!Naši hráči jsou vedeni k systému hry bořit,ale nikoliv tvořit!!A v tom dlí zakopaný pes neůspěchů našeho fotbalu.Na vině jsou jednoznačně trenéři,a to už od žáčků!;-(

0 0
možnosti
MF

mafol

7. 8. 2010 11:57
ANO

Souhlas s článkem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik