Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kurri22-II.

11. 8. 2011 18:24
No, zase bych to s tím Hřebíkem nepřeháněl.

0 0
možnosti
M

modra_spina_znicila_tuto_zem

11. 8. 2011 8:35
clovece,fotbalu vubec nerozumite

Ze utocnik nepripravuje sance svym spoluhracum muze napsat jen d.bil.Pane autore,nema to snad byt naopak a sice,ze spoluhraci by meli pripravovat sance utocnikum?Vy jste teda odbornik,rozumite fotbalu asi jako tele vrtulniku.Baros je spickovy utocnik,jehoz kvality at se vam to libi nebo ne nedokazeme vyuzit....podivejte se na Necida,Sverkose,Lafatu,mladeho Kadlece,Petrzelu,nyni i Pekharta......myslite si ze vsichni tito utocnici jsou nekopove?Podle vas ano,ja rikam,ze nemame zalohu.Neni-li zaloha,nefunguje utok a nejsou goly.A jen si vzpomente na zapasy s Kollerem bez Nedveda,Poborskeho,Smicra,Galaska........Koller se trapil a nedal ani gol.Proste vyhazet pulku tymu vcetne Rosickeho,Pospecha,Plasila,Polaka.Cech je taky dira jak Brno.A samosebou ven musi jit hlavne Zloutek.

0 0
možnosti
L

limu

11. 8. 2011 8:49
Re: clovece,fotbalu vubec nerozumite

No za to vy jste odborník jedna radost. Ale souhlasím s tím, že hlavní vinu dávám na trenéra. Ten co předvádí za "taktické" dovednosti...radost pohledět.

0 0
možnosti
JV

jarma88

11. 8. 2011 8:32
Petržela jako vzor

Když včera nastoupil Petržela, dělal spousty chyb. Ale na rozdíl od všech ostatních makal a bylo ho plné hřiště. Jak říkal sám Hřebík: "Nechybující hráč je k ničemu, protože nic nevymyslí." Tak prosím, ať přijde Hřebík, ať klidně celou tu kvalifikaci pohřbí, ale ať tam jsou jiní hráči, kteří se i za cenu chyb nebojí hrát!

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

11. 8. 2011 8:19
poučení

proběhla serie  různých utkání. Pokud by chtěl člověk vidět kvalitu  a zábavu, například Německo x Brazílie. To je ale asi moc vysoko, co se týče kvality hráčů. Možná by stačilo podívat se, jak hráli Slováci, tam ta hráčská kvalita je podobná, snaha , nasazení........ naprosto jinak, taky výsledek, což nemusí být úplně podstatné......

0 0
možnosti
JD

pedr64

11. 8. 2011 7:49
a to ste ještě zapomněl na třetího do party...

Dovalila

0 0
možnosti
JM

Marcellus

11. 8. 2011 7:22
Zaspali jsme..

Naše reprezentace zaspala dobu. Hraje příšerně nudný fotbal bez nasazení, jako kdyby jim to bylo jedno. I přes to, že preferuji fotbal, raději se dívám na hokejovou reprezentaci - oni totiž bojují a zaslouží si uznání i když prohrají. V čem je ten rozdíl? V motivaci?

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

11. 8. 2011 7:09
solidní kopálisti

tragický výkon? Renomé jednotlivých  hráčů týmu ČR rozhodně bylo na úrovni nebo nad těmi norskými. Také jejich individuální cena na trhu, která obvykle odráží kvalitu. Tak co jsme to vlastně viděli, pokud se někomu podařilo dodívat? Nechuť, nezájem? Dezorganizaci špatnou taktikou a výběrem typologie na jednotlivé posty? Možná, že kdyby je všechny vyhodili včetně realizačního týmu a nasadili tam ČR mládež, včetně realizačního týmu, že by se na to dalo alespoň dívat. I kdyby prohráli. Prohra při zjevné maximální snaze a nasazení se dá vydržet. Takový debakl (3-0 je rozdíl třídy, mohl být daleko vyšší ) s jednou střelou na brankou a špičkovým hodnocením zmateně a neefektivně sprintujícího útočníka fakt nikdo nemucí. Kopaná má být zábava. Ta  česká rozhodně nebyla, to bylo na ručnkí do ringu už v poločase.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik