Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Souhlasím s vámi R^, že betonáři z Argentiny neměli ve finále, co pohledávat. Tímto směrem by se opravdu fotbal neměl ubírat. Došourali se tam stejně, jako minule Španělé, pět nebo šest gólů?, je dobře, že to nedotáhli do trapného vítězství. Hráli tyčku, v čele s bájným Lionelem, který získal zlatý míč pro nej.... a to byla teprve ta správná tečka za turnajem, když si vybavíte parádní výkony mnoha hráčů napříč všemi mančafty.

Holanďané, Belgičané, Kolumbijci, Chilané, Francouzi - Němci!!! - to byla jiná káva.

Je to taková klasika posledních šampionátů, že hvězdy evropských soutěží jsou naprosto unavené, bylo to patrné i tentokrát.

0 0
možnosti
PP

P12e93t18r 82P33á34l59k93a

15. 7. 2014 15:13

koukali jsme v neděli na stejný fotbal? 8-o

Já viděl

a) úrovní hry na finále MS naprosto nádherné utkání, kterému mohlo za posledních 30 let konkurovat maximálně finále 86 a možná 98

b) naprosto vyrovnaný zápas, kdy Argentina byla herně lepší ve druhé půli, Němci během prodloužení

c) na vyložené šance měla jednoznačně navrch Argentina, jejíž hráči byli 3x sami před gólmanem (+ gól z těsného ofsajdu)

Ve finále to nebyl od Argentiny žádný beton, prostě používáte klišé, které jste se za celý turnaj naučil patrně od komentátorů. A to jsem fandil celý turnaj Němcům...

1 0
možnosti
JN

K tomu semifinále: ano, penalta to být neměla, měl to být přímý kop a místo žluté karty červená. Jestli by ovšem vyloučení Thiaga Silvy bylo pro Brazílii horší než ta penalta, považuji za spekulativní. A v rámci objektivity mělo být v článku zmíněno i to, že ve 2. poločase rozhodčí odpustil Holanďanům jasnou penaltu po faulu na Oscara.

0 0
možnosti
PG

P73a15v82e97l 19G76ö57t31z74e

15. 7. 2014 11:35

Mne se finalovy zapas libil. Argentinci podle mne hrali dobre, vice, nez jsem cekal. Nemci vyhrali zaslouzene, nicmene podle mne to byl dobry zapas, ve kterem vpodstate mohla vyhrat kterakoliv strana.

2 0
možnosti
JN

Souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti
MJ

Nemáte , pane autore pravdu a mýlíte se stejně jako nejhorší komentátor všech dob Čapek. Pan Csaplár řekl správně , že rozhodčí měl cit pro hru. Silva před vápnem dobrých 5 metrů držel Robenna za dres a tudíš fauluje ale držel ho stejně ikdyž jen několik centimetrů ve vápně, takže rozhodčí to mohl posoudit tak či tak a a Silvovi mohl ukázat jak červenou tak žlutou kartu a to i s penaltou dohromady a to by opravdu ve druhé minutě nebylo citlivé a hře by to nepřidalo, rozhodčí to posoudil správně a v souladu s pravidly.

0 0
možnosti
JS

Argentina měla vynikající obranu a brankáře.To je vám málo experte.Vyhrála 6 zápasů.Váš článek nestojí za nic.Ano Němci byli vynikající,ale Argentina má po zásluze stříbro.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1855x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik