Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Ať se se to fanouškům líbí nebo ne, rozhodčí jsou součástí hry. Se všemi klady i zápory. Džeko a jeho tým měl dostatek času aby dal rozdílový gól. Svádět vyřazení na arbitra mi přijde ne-li nízké, pak minimálně směšné. Stejně tak sudího považovat za boha či ďábla. Všem kdo kritizují, bych doporučil jít si písknout nebo mávnout utkání třeba starších žáků u nás.

1 1
možnosti
PH

P93e48t41r 31H60á44l28a

22. 6. 2014 17:54

Pokud sudí nepíská tendenčně, ok, chápu, že chyby se dělají. Ale nevím proč by měly sudí patřit ke hře. Ať si najmou herce, co budou simulovat sporné situace, a vyřádí se tam, ale ve hře 2 fotbalových týmů by měla být cílem regulérnost. Takže nechápu, proč se takhle pískají ofsajdy - rozhodčí u videa může situaci s jistotou posoudit zpětně a hra se může zastavit o pár vteřin pozdějc, a už se nestane, že zazdí skvělé fotbalisty. Baroš už sice na posledním ME nebyl hvězdou, ale rozhodčí ho tam pohřbili zcela, když mu pískli asi 10 ofsajdů, které nebyly, a neuznali mu ani regulérní gól. 

Jak má jeden hrát hrotového útočníka, když mu rozhodčí pořád píská smyšlené ofsajdy? To se prostě nedá.

0 0
možnosti
JK

....o tom přeci ten fotbal je..kolektivní hra na výkonu některých idividualit...a rozhodčí?...to je kapitola,která k tomu patří a votom to je....!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik