Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

captain cook

26. 7. 2011 8:09
davat Kreuzigerovi vinu za pad

"Ostatně i letošní zranění se mu stalo je díky tomu, že se opět jen vezl někde uprostřed balíku. " muze jenom ten, kdo cyklistice vubec nerozumi.

Nevim jaky komentar autor poslouchal, ani zda se vubec dival na etapu, kde se Kreuziger zranil.

Jak ale v kazde etape nekolikrat poukazovali velmi zkuseni anglicti komentatori Liggett a Sherwen, sportovni zurnaliste a byvali zavodnici v TDF:"... zatimco je znamo, ze vseobecne nejbezpecnejsi misto v pelotonu je priblizne v jeji dvaceticlenne spici, clovek nemusi byt matematicky genius, aby si uvedomil, ze 198 jezdcu se do prednich 20 nevejde. A nemusi byt matematicky genius, aby mu nedoslo ze kdyz se vezmou lidri 22tymu plus 2 domestici/tym, kteri je maji ochranovat, skupina 66 nejprominentnejsich se do 20 take ani zdaleka nevejde.

Mimochodem, osklivy pad Vinokurova a skupiny kolem nej, ktery skoncil zranenim a nucenym vzdanim dalsi ucasti pro alespon 4 jezdce okamzite a dalsi o den-dva pozdeji, se stal prakticky na spici.

0 0
možnosti
D

dýmka

25. 7. 2011 13:22
Ach jo!

Očekával bych, že blog o R.K. bude psát někdo, kdo cyklistice alespoň trochu rozumí. To Vy ovšem nepochybně nejste; zvolte si jiná témata.

Polemizovat s Vámi proto nehodlám....

1 0
možnosti
TK

Koky

24. 7. 2011 15:02
Cyklistika...

Nedalo mi to a po přečtení diskuze musím reagovat...člověk, který řekne že ho nezajímá Trentino nebo Tour de Helvetia nemá do cyklistiky co kecat, protože jí prostě nerozumí...Giro letos bylo mnohonásobně těžší než Tour, cyklisté tam měli horskou časovku, téměř v polovině etap horské prémie min. 1 kategorie...A přesto se Roman umístil na 6. místě...To, že měl plnit roli druhýho lídra nebo co to vymyslela česká média byla naprostá sračka...Roman měl být domestikem Vinovi a pokusit se o vítězství v etapě, to bohužel padlo jeho zraněním..A proč hlásí že chce vyhrát? Protože v cyklistice 2. místo v etapě nic moc znamená, počítá se především etapové vítězství a pak celkové umístění...Romanovi to letos nevyšlo, příští rok se určitě můžem těšit na ještě lepší výsledek na Giru nebo i Top 5 na Tour...A vy co tomu pořád nerozumíte, vemte si kolo a zkuste vyjet třeba Černou Horu na kole :-) popřípadě pokud máte peníze a prostor, tak hurá do Alp...Takový Col du Galibier je výzva :-)

1 0
možnosti
MT

tymak

23. 7. 2011 21:04
....

Co je proboha špatného na tom, jet na závod s cílem vyhrát? Nikdo snad nejede na závod pro poslední místo. Kdyby se chvástal, že je nejlepší apod., tak budiž, ale když jen ohlašuje, že se chystá na útok, nevidím na tom nic špatného. Nemám rád onu falešnou skromnost, kdy se od všech závodníků, včetně favoritů očekává prohlášení typu: "Budu rád, když neskončím poslední." a přitom všichni ví, že jdou bojovat o zlato. A co se týká RK, Giro a Tour po sobě je dost těžký. Roman soustředil přípravu na Giro, ke udělal solidní šestý místo a ted už holt neměl síly. I jinak suveréní Contador ty dva závody po sobě nezvládl a ač jinak suveréní, je ted někde kolem pátého místa.

1 0
možnosti
MA

Yzzycz

23. 7. 2011 3:35
Jojo

Kroozigr na to nema a nikdy mit nebude...je lepsi prumer. Mel bych toho kluka rad, za to ze neni na urovni nejlepsich nemuze, bohuzel jeho personalitu tluchuby neustojim. Kdyz vis ze na to nemas... prosim nemluv. A kdyz si myslis ze muzes vyhrat... vyhraj a pak mluv. Nejses Schleck co mluvi a vem si priklad z Contradora... ten mlci a pak zautoci.R^

0 0
možnosti
PS

Arny

23. 7. 2011 1:08
dost nepodařený blog

Je vidět, že v době Tour de France se nahrne hodně svátečních fanoušků cyklistiky, kteří jinak vůbec nemají o tom sportu ani šajnu. Autor blogu je jedním z nich.

Buď je velice neinformovaný a rovněž hloupý, nebo účelově převrací informace tak aby vyzněly pouze v neprospěch Romana Kreuzigera.

Jediné o čem se můžeme bavit je to, že Roman do médií pouští informace o svých cílech, které často nenajdou naplnění. Tohle chování není moc český styl, tak nám to příjde divné. Když ale člověk slyší, jak sebevědomě se vyjadřují například Amíci, tak by mu Roman přišel ještě velmi skromný. Přesným opakem přílišné a hlavně neupřímné skromnosti je Sáblíková. Ta velmi často prohlašuje, že chce získat medajli. - To i v případech, kdy je největší favorit na zlato a hlavně je jasné (což ukázala v případě umístění mimo 1. místo) tu svou skromnost vůbec nemyslí vážně a jen se tak před veřejností nesebevědomě "sychruje". To nakonec musím říct, že mi je ten Romanův způsob vyhlašování svých cílů sympatičtější.

2 0
možnosti
K

Kurri22-II.

23. 7. 2011 11:07
Re: dost nepodařený blog

No, ale když to teď tady čteme, tak se Martině nelze divit.

0 0
možnosti
TT

twang

23. 7. 2011 0:45
Skvěle napsané

Konečně někdo kod se nebojí říct že RK prostě není hvězda za jakou se vydává ale spíš podprůměrný cyklista.R^

0 0
možnosti
BJI

Benito Juarez II.

23. 7. 2011 1:18
Re: Skvěle napsané

Podprůměrní nejedou Tour.

1 0
možnosti
HK

Sallmi

23. 7. 2011 0:00
Mílý autore

Vytáhni tu svou hlavu ze zadku a rozhlédni se. Možná to ani nebude taková práce, stačí použít google. Pak zjistíš, že cyklistika není jen TdF 2011. Každopádně pak radši nechoď před zrcadlo, ať nevidíš, jaký jsi jelito.

1 0
možnosti
JNN

Joey nikdy neodejde

23. 7. 2011 1:03
Re: Mílý autore

koho zajímají nějaké jiné cyklistické závody? Leda pár nadšenců. Cyklistika je jedině TdF a nějaký giro a vuelta - koho to proboha zajímá?

0 0
možnosti
RK

rk4

22. 7. 2011 23:30
Již nadpis článku vypovídá o kvalitě autora

Vážený pane,

po přečtení Vašeho "laciného" článku jsem to nevydržel a musel jsem se zaregistrovat.

Po jeho přečtení musí být každému jasné, že Vy jste nikdy nemohl vykonávat jakoukoliv sportovní činnost (o znalostech a souvislostech ani nemluvě) a proto by bylo dobré zaměřit Vaši pozornost spíše na další Vaše "silné" obory, např. politiku. Pak bude "odbornost" Vašich článků v souladu s tou naší českou politickou žumpou.   

P.S. Co se týká cyklistiky, začněte nejdříve tím, že si koupíte kolo a zkusíte se projet kolem domu.

2 0
možnosti
C

Cocotus_________Interruptus

22. 7. 2011 23:53
Re: Již nadpis článku vypovídá o kvalitě autora

Nazdar Romane.... Hele, nic si z toho nedělej, doslechli jsme se, že svou roli baviče v gruppettu hraješ na výbornou. Historky o tom, jak zaútočíš na etapové vítězství a stesky na to, jak se tě ostatní hrozně bojí, dodávají pelotonu výbornou náladu.

Tak ahoj a šetři se na pondělí! 8-o;-D

0 0
možnosti
K

Kurri22-II.

22. 7. 2011 18:35
To je neuvěřitelný blábol.

Jak měl Vinokurova asi při tom jeho pádu chránit? To ho měl chytit v letu za nohu nebo jak?

Nikdy nic nevymyslel? To je taky nesmysl. Jsou tady dvě druhá místa v etapě na Vueltě, vítězná etapa na Trentinu, na Sardinii, ve Švýcarsku, několik úniků v ardénských klasikách, atd.

Každému je jasné, že Kreuziger není žádný Contador, ale psát o něm takové nesmysly?

A o žádných velkohubých prohlášeních před nebo během letošní TdF nic nevím. Vy jste s ním o tom mluvil osobně?

3 0
možnosti
JZ

telecum

22. 7. 2011 22:10
Re: To je neuvěřitelný blábol.

tak blábol je to tvoje..pokud jsi něčí domestik a pomocník, máš mu být k ruce, aby se do podobných problémů vůbec nedostal. jako to dělal například Padrnos u Amstronga.

V seznamu tvých závodů chybí už jen závod míru a Bohemie...koho zajímá nějaké Švýcarsko nebo Trentino???

A velkohubá prohlášení má každý den.Ostatně dnes mu k výhře zase chyběl jen kousek...asi 25 minut...

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik