Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

11. 11. 2008 1:21
příště komunisti už zvítězí

a zloději budou muset přestat krást.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

10. 11. 2008 15:21
Aaano...

...takovy je vysledek voleb. Vdle toho tu ale mame i nejake Bohuminske usneseni. V lepsich rodinach plati, ze s komunisty se nemluvi.

-

A ze s KSC nachazi socialisti vic programovych pruniku nez s ODS? Dost mozna by jich stejne tak vic nasla i s jinou historickou socialistickou stranou - NSDAP.

0 0
možnosti
F

frantaflinta78

10. 11. 2008 13:03
Ano

Soudruzi z bývalých sekretariátů opět zasedají ve vládách krajů a to symbolicky 7.11.2008. Tento dárek k VŘSR jim darovala velezrádná strana pod vedením největšího soudruha Paroubka. Historie se opakuje. A i za tohle můžou takoví vypatlanci,kteří sem neustále dodávají ty svoje zvratky,protože mají v hlavách na-s-ráno a nechají se opít jednou PLZNÍ na předvolební mítinku a pak brečí u doktora kvůli 30,-Kč

0 0
možnosti
S

Sampis

10. 11. 2008 13:14
Re: Ano

Na komo se dopustila strana pod vedením soudruha Paroubka velezrady?

0 0
možnosti
S

SuiVanOrton

10. 11. 2008 12:53
Komunisti mi neva

Jinak já jsem volič ČSSD. Samozřejmě že jsem nevolil jenom kvůli nějakému třicetikorunovému poplatku jak si dneska všichni odeesáci myslí. Volil jsem je kvůli tisícům jiných věcí které dělá ODS špatně. Když minulé volby vyhrála ODS, ač volič ČSSD, doufal jsem že alespoň nějaké věci se změní k lepšímu - daňové přiznáni na jeden list A4 (původně na čtyři řádky ale to víme že je nesmysl), nikdo ani střední třída na reformě neprodělá (ale skutečně neprodělali jenom milionáři - tak jak to předpovídal Paroubek), zastaví se zadlužování země - když nás tak pěkně strašili jak je to šílené a že brzy český stát zkrachuje jako Argentina (a opět nic, furt pokračujou v tom samém co dělala ČSSD). A k těm krajům, jestliže má rada 11 členů a z nich jsou 3 komunisti, je mi to šuma fuk. Je jedno jestli tam sedí pepíkové z KSČM nebo frantové z ODS (kteří stejně před 89 byli v KSČ) nebo jirkové z KDU. Snad si vážně nemyslíte že v krajích zavedou LM nebo SSM ? :-))

0 0
možnosti
S

SuiVanOrton

10. 11. 2008 12:46
Trošku objektivity by to chtělo

1) s těma bývalíma komunistama v ČSSD bych to nějak nerozpitvával, co kdyby někdo udělal nějakou analýzu kolik bejvalých komunistů je v ODS. To by se asi někdo diivil.

2) co se týče nesplnitelných slibů ... rád bych Vás odkázal na Smlouvu s občanem, ze které ODS nesplnila ani ň. Aha, že na to měla slabý mandát ? Když pominu fakt, že bylo jasně řečeno že vláda ODS nebude postavená na přeběhlících - což se nakonec stalo, tak to samé můžeme pak tvrdit i u ČSSD až někteér sliby nesplní. Nevidím v tom žádný rozdíl. ODS je slibotechna úplně stejná jako ČSSD.

3) myslím si že mnoho lidí už na ty Vaše "mobilizace" a další strašení komunisty prostě nereaguje. Mnoho středových voličů, ale i pravicových voličů, by chtěli slyšet nějaké konkrétní věci co udělat aby se nám všem dařilo líp. Ne jenom pořád mluvit o hrozbě komunismu a na jakoukoliv otázku odpovídat že je nutná reforma. Je třeba říct proč je nutná, jak to chcete řešit, jaké dopady to bude mít atd.

0 0
možnosti
PC

MYSAKSTUART

10. 11. 2008 12:21
Nejen voliči

Ještě by to chtělo trochu upřesnění pane Zemane. Samozřejmě, že za to můžou voliči, protože právě ti hlasovali tak, jak hlasovali. Ale ptám se : kdo jim k tomu zavdal příčinu ? Nebyla to sama koalice v čele s ODS, jejich průšvihy, arogance, uplacení, zlodějina, hulvátství atd ? Podle mě i mnoho lidí, kteří dříve volili pravici, dnes jsou tak znechucení těmito excesy, že na protest proti tomuto chování volili ČSSD popř. komouše. Myslím si, že to není definitivní odliv lidí od pravicové politiky, ale je to důrazné varování voličů stranám koalice, že pokud nedojde ke zlepšení, může být ještě hůř.

0 0
možnosti
JS

DeWalt

10. 11. 2008 12:16
Zeman objevil propagandu a tendenční žurnalistiku

v provedení MF Dnes? To překvapení co?8-o Co na tom že sedí v radě 8 socdem a jen dva rudí. Pro MF Dnes tam sedí dle titulku jen rudí. Že to komustům vlastně umožnili např lidovci o tom už deník zarytě mlčí nebo jen okrajově zmíní.  Jsou směšní a kdyby tam nesázeli DVD s Cimrmanem tak málem i neprodejný. Docela by mne zajímal ten rozdíl v prodaných výtiscích s a bez DVD :-)

0 0
možnosti
JK

Terrurek

10. 11. 2008 11:33
mladý

lidi (jako já) jak je dnes vidět u, bezpečnostní kamery jim vaděj, usa jim vadí, radar jim vadí, eu jim vadí... to patří k mládí... a v 89 to bylo taky z poloviny mládí co dělalo revoluci a z poloviny nesvoboda. Je zvláštní jak nepřímo prohlašujete starší za nesvéprávně a pomatené a sám určitě budete chodit kapitalistickou pravici až do skonání světa 

0 0
možnosti
S

Sampis

10. 11. 2008 11:25
Začátek článku super,

tan konec je horší. Otázka na konec je správná. Zkuste na ni, třeba v dalším článku, odpovědět. Jen se prosím vyvarujte  jednoduchých konstrukcí typu 30 korun, uvěření slibům atd. Ostatně, i voliči jiných, než levicových stran přiznávatjí, že věděli, že program jimi volené strany se nebude plnit zcela (koalice ... a tady ty kecy).

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1855x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik