Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

masculine

9. 4. 2010 17:57
Pan Paroubek netouží po barácích nebo autech.

Pan Paroubek touží po moci.

0 0
možnosti
PR

pá_ja

9. 4. 2010 10:51
Vždyť musíte vědět, že všichni tihle "umělci"

chtějí především hrát divadlo a pokud je ještě někdo platí, tím líp, to je případ i "umělce" p.Krampola, mě hlavně pobavil tím stýskáním, že tady hrál traktoristy a v prohnilém USA natáčeli westerny s Redfordem. Tak tam měl utéct a zkusit hrát, plno dobrejch Čechů se tam prosadilo, ale fakt dobrejch a pracovitejch a ne cirkusáků!

0 0
možnosti
J

jTomas

9. 4. 2010 10:46
Jiří Krampol je herec a hraje svou roli.

Je za to to nejspíš placen a nejspíš dobře. Neřekl bych, že to nějak souvisí s tím, co si myslí, nebo čemu věří.

0 0
možnosti
J

jirkan01

4. 4. 2010 0:11
Díky tomu,

že si pan Krampol do svého pořadu vybíral především svoje potencionální voliče, to bylo tak veselé.

0 0
možnosti
P

Pavel.Px

3. 4. 2010 15:16
je to smutný

Před časem se mi dostal do rukou propagační leták jednoho nejmenovaného kasina na Václavském náměstí. Nic tak ubohýho jsem dlouho neviděl a hlavním hrdinou tam byl právě Krampol. Ostatně byl tam i velmi častým návštěvníkem. Není se tedy čemu divit, že nějaká ta kačka od Jiřího se docela hodí. Jak říká klasik - peníze nesmrdí.

0 0
možnosti
W

Wolf778

3. 4. 2010 0:24
Krampol svého času

v nějakém medailonku prohlásil přímo do kamery, že on sice také nemá rád různé trapné estrády, kde se od něj čeká, že bude jak bl.bec poskakovat a nafukovat balónky, ale že prý strašně rád jezdí na Kanáry, takže "já budu skákat a budu nafukovat..." :-) Od té doby s ním v podstatě nemám problém - je to zkrátka prodejný šašek a na nic lepšího si ani nehraje.

0 0
možnosti

vodní želva

2. 4. 2010 21:33
Bohužel to vypadá, že jste velice mlád.

To jenom k tomu Šimkovi. Miloslav Šimek byl fantastický ve dvojici s Jiřím Grossmanem. Pak dělal estrádu s Luďkem Sobotou a Petrem Nárožným, bylo už to docela laciné, ale nějaký vtip tam ještě byl, pak dělal estrády s Jiřím Kampolem a to už byl nucený humor. Pak dělal něco jako politickou satiru s Bubílkovou, ale mě se to moc nelíbilo. Prostě stejně jako Werich s Voskovcem byli originál, tak zhruba to samé se dá říci o dvojici Šimek - Grossman, všechno, co dělali potom už bylo horší (třeba Werich s Horníčkem - nebylo to špatné, ale už to nebylo ono). A teď k podstatě Vašeho článku. V tom rozhovoru byli podle mě trapní jak Krampol, tak i Renč. Vy jste si vybral jenom toho jednoho, asi proto, že nemáte rád socany, jinak si to neumím vysvětlit, protože hámotiny tam kecali oba (jenom ten Renč asi podle Vás na tu správnou stranu). 

0 0
možnosti
S

sorki

2. 4. 2010 23:20
Re: Bohužel to vypadá, že jste velice mlád.

..máte pravdu, že Renč se tam neprojevil jako duševní gigant, ale na druhé straně neměl potřebu tak vychvalovat Mirka, jak patolízalsky opakoval své hodnocení JYrky sexymozka Krampol..trochu mi to připadalo, že se snaží o tom přesvědčit i sebe..ale to bych mu asi moc "fandil"..Krampol je prostě typický socanský volič, kterého naprosto přesně, co si budeme povídat, definoval ve svém samolikvidačním rozhovoru Topolánek..:-P

0 0
možnosti
VH

Totedyne

2. 4. 2010 21:27
nechápu

Tak jsem článek přečetl asi 2x a stále nechápu, co řekl Krampol špatného. A z čeho autor usoudil, že by ČSSD chtěla trestat úspěšné ? Že by úspěšné trestalo pomáhání neúspěšným ? Nebo zvětšováním podnikatelské příležitosti ve formě větší koupěschopnosti lidí?

0 0
možnosti
TM

incomming_message

2. 4. 2010 22:57
Pro vás ztráta času

ve vaší bolševické zaslepenosti nepochopíte ani po desátém čtení

0 0
možnosti
T

Tecumtha

2. 4. 2010 19:25
Je zajímavé sledovat ty reakce bolševiků ...

všechny začínají oslovením autora : " Chlapče ...." To je ten střet generací, že ? na jedné straně morálka domršená od komančů a na druhé mladý zdravý rozum .;-)

0 0
možnosti
VH

Totedyne

2. 4. 2010 21:28
Re: Je zajímavé sledovat ty reakce bolševiků ...

a nebo mladý nezkušený nerozum ;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

2. 4. 2010 19:08
Chlapče drahá,

teď mimo obsah článku, jen k pravopisu. Nechci být hnidopich, který vrčí nad každým překlepem, nicméně: předpokládám, že máš aspoň maturitu. Jako takový bys měl vědět, že za každým interpunkčním znaménkem (interpunkční znaménko = tečka, čárka, středník, dvojtečka, vykřičník, otazník atd.) se dělá mezera. Pokud Ti to učitelé zapomněli sdělit, pak je tu ještě Tvůj pozorovací talent: stačí si vzít jakékoliv noviny či knihu, a přesvědčit se, že je tomu skutečně tak. A v neposledním případě, člověk, jenž používá počítač, si přece MUSÍ všimnout, že se mu v textu dělají příšerné mezery (počítač bere dvě slova, spojené např. tečkou, jako jedno slovo) a měl by si tedy položit otázku, kde udělali soudruzi z NDR chybu. Jak vidím, dnešní mladí blogeři si žádné otázky nekladou.

Jestliže platí, že modré straky podporují údajně vzdělanější vrstvy, pak si musím položit otázku, kdo podporuje oranžády? Analfabeti?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

2. 4. 2010 22:59
Re: Chlapče drahá,

Ano, správně jste si odpověděl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik