Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já říkám, že to je jako když malí kluci hrajou fotbal. Kam míč, tam všichni. A v tomto případě je to "boj s Norskem".

Někde v diskuzi jsme četl něco o odnárodnění. Tak tomu se nejlépe zabraňuje doma a pokud žiji v cizině a jsme hodně šikovný, tak dosáhnu toho, že dítě bude bilingvní se slabším mateřským jazykem. Jinak to prostě nikdo nemůže dokázat.

2 1
možnosti
JJ
JN

J10i80ř39í 23N43o78s73e90k

11. 2. 2015 13:49

Tak jen doufejte, že jednou pomoc státu nebudete také potřebovat. Kdo jiný se má o ukradené a odnárodňované české děti zajímat, když ne česká vláda? Malost vypadá jinak, mladý muži - třeba závist je malost. Ale to už vám vysvětlili ti přede mnou. Rv

5 1
možnosti
PP

Mladý Vševěd. Nějaký hloupý Čech by vás měl proplesknout.

3 2
možnosti
BM

Nezdá se Vám podivné, že se jedná v drtivé většině o děti přistěhovalců.. Copak jsou všechny norské rodiny tak dokonalé??? Právě díky paní Michalákové vychází najevo, že to s tou organizací není zas tak košer. Nehledě na to, že pěstouni berou od státu docela slušné peníze. Takže za tím může být také něco jiného. Prostě nikde to není dokonalé. Takže být Vámi bych si ty nechutné invektivy o našem národě odpustil......

6 2
možnosti
JJ

V Norsku je to obchod s dětmi v průmyslovém měřítku.

Některé problémy shrnula

Nina Langfeldt v článku "Barnevernet může sebrat děti prakticky komukoli":

http://www.barnefjern.org/barnevernet-kan-i-praksis-ta-barna-fra-hvem-som-helst/

1. Znalci, kteří často přicházejí k odlišným závěrům, než chce Barnevernet, dostívájí zřídka nové mise. Každá mise je obvykle placena 50000-150000 NOK, takže pokud dojdou k jiným závěrům, než chce Barnevernet, mohou očekávat obrovský ekonomický výpadek v v příjmech.

2. Pracovníci ochrany dětí, sociální pracovníci a ostatní úředníci se učí, aby důsledně psali zprávy, kde jsou rodiče líčeni v negativním světle. a často považováni za podezřelé. Postupně je vykonstruován dokument vykreslující rodiče tak negativním způsobem, že každý, kdo čte tyto dokumenty, včetně členů krajské rady a soudu, musí nezbytně nabýt dojmu, že není "v nejlepším zájmu dítěte" žít se svými rodiči. A tak jsou "požadavky na důkaz splněny".

3. Pravidlo je "v nejlepším zájmu" a nevyžaduje "důkazy" na bázi týchž kritérií, jako trestních věcech, vedoucích soud k zásadě "v pochybnostech ve prospěch obviněného". To vede k tomu, že soud může odejmout dítě prakticky komukoliv. (A to často vede k tomu, že příliš mnoho dobrých, o své dítě pečujících rodičů, je podezřelých z porušení péče, například u dětí s diagnózami atd.). To se ukazuje případ za případem, kdy takové děti jsou umístěny v dětských domovech nebo pěstounských domovech.

4. Paradoxně v opačném gardu může také nejen prakticky kdokoliv být zbaven svých rodičovských práv (a vystaven legálnímu únosu), ale každý se může stát pěstounem, pokud nebyl trestán v posledních 3 letech. Takže se v praxi děje, že děti dobrých rodičů, kteří jsou podezřelí ze zanedbání péče, mohou být umístěny do pěstounské péče k rodičům, jimž byly odebrány jejich vlastní děti.

0 0
možnosti
MM

Nedávno jste tady sám psal otevřený dopis generálu Pavlovi. Předpokládám, že s tím, aby se vám vyjádřil, jinak by to nemělo smysl. Jaký je rozdíl mezi vámi a paní Michalákovou?

4 1
možnosti
JJ

R^ Vzkaz autorovi: Nečiň jiným to, co nechceš, aby jiní činili tobě.

0 0
možnosti
RV

Jenomže vy hlupáku, tady jde o to, že matce někdo preventivně odebral děti, a když se zjistilo, že pro odebrání není důvod, odmítá jí je vrátit. Děti patří k biologickým rodičům, pokud neexistují závžné důvody, proč ne. Tady žádné důvody nejsou - Michaláková se v Norsku stará o dceru svého přítele a pracuje v mateřské škole, proč nesmí vychovávat vlastní děti?

13 1
možnosti
JL

Proč jste se hned vytasil s hlupákem? Já souhlasím s autorem v tom, že nikdo z nás spis nečetl a má informace pouze z médií. A média, jak známo, prodávají senzace.

4 3
možnosti
JC

Česká malost?

Malý jste leda tak Vy.

Duchem, samozřejmě.

10 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik