Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Proč nejsou u Krause lidé jako lékaři, vědci, sportovci a ti, co něco dokázali? Ale oni tam jsou, jen jste to nezaregistroval, protože jak sám přiznáváte, tak se nějaký ten pátek nedíváte. Byly tam basketbalistky po získání medailí, hokejisté, tenisté po získání Davis Cupu, i ti lékaři a vědci. Je to o čase a chuti, ne každý má chuť odpovídat na Krausovy otázky, jsou lidé, kteří se ho bojí a mají špatné vyjadřovací schopnosti, tak tam zkrátka nejdou.

Jinak si myslím, že na ČT měl tento pořad pod názvem Uvolněte se prosím vyšší úroveň, i když měl Kraus průšvihy, jelikož si neviděl do pusy. V současnosti je to spíše rádobyzábavná show na úkor inteligentní diskuse.

0 0
možnosti
KS

Srovnávat pokreslení plakátu s pomalováním domovní fasády může jenom úplný hlupák ...

9 11
možnosti
SB

Co do rozsahu máte jistě pravdu. Co do principu ji nemáte. Obojí je poškozování něčeno, co příslušnému člověku nepatří.

8 4
možnosti
MR

M97i42l41a62n 31R28a80d24e75k

11. 12. 2012 20:02

jenom v ceskych mediich??? I vy optimisto! Ja bych rad kdyby cesi mluvili vice jazyky, aby se prestali sebemrskat a myslet si ze to spatne se deje jen v Cesku. Nebo ze to je v Cesku to nejhorsi

4 2
možnosti
SB

Umím italsky téměř jako česky a musím Vám dát za pravdu. navíc tam to sebemrskačství je o to horší, že tomu více lidí věří než tady.

Zajímavé je, že tohle sebemrskačství se většinou nevztahuje na to, v čem by to byla pravda. Italové se cítí odpovědní za hladomor v Africe, za negramotnosti v latinské America, za všechno možné, ale nikoli za značnou část spoluviny na hrůzách druhé světové války. Prostě za co nemohou, za to si sypou popel na hlavu. Za co mohou, to ani v nejmenším neuznávají.

3 3
možnosti
KS

K82a12r71e91l 92S79a63i47d82l

11. 12. 2012 19:29

Poslední dobou se při čtení český internetových serverů, novin a sledování zpráv nestačím divit. Za frajera je tu považován borec, který svým vandalismem poničí soukromý majetek a ještě všem ukazuje jaký je borec, když nerespektuje rozhodnutí soudu. Pro všechny zastánce z řad novinářů i veřejnosti mám jeden dotaz. Jak byste reagovali, kdybych přišel řekněme k fasádě vašeho domku a na jeho stěnu nastříkal nápis „Ten a ten politik je zloděj“? I kdyby to byla stokrát pravda, zajímalo by mě, zda byste mě chválili i vy, když by vás tento můj „hrdinský čin“ stál desítky tisíc na opravách? -  Proč,protože pokud bych toho člověka léta okrádal a vodil za nos,jako ti modří soudruzi na plakátech,neměla by moje žena právo toho člověka odsoudit za zoufalý čin odporu,vy "demokrate"!!:-/

3 16
možnosti
VR

V77á32c44l61a71v 83R66o17d

11. 12. 2012 20:08

To jste nám to nandal! A ještě bychom měli dostat tak po soudružsky přes dr.ku! Jak to prezentuje "umělec" Jandák. Protože krást v této společnosti je dovoleno pouze rudým a oranžovým8-oRv:-P

8 4
možnosti
VK

Evidentne patrite k tomu povestnemu davu, ktery ma v oblibe soudce lynce. Pan Kulinsky byl odsouzen a po case podminecne propusten. Tim vse konci a neni duvod se tvarit, ze neexistuje. Pan Kulinsky je vyznamny umelec, mezinarodne uznavany a tak nevim, proc by jej Jan Kraus do sveho poradu nemohl pozvat.

7 18
možnosti

Ne, tím vše nekončí. V civilizovaných zemích jsou lidí, co pohlavně zneužívají děti, doživotně evidováni, někde se doknce dá zjistit, kde momentálně bydlí, aby si rodiče dětí dávali pozor... Ovšem nikde není takový člověk považován za celebritu a zván do zábavných pořadů - by´t by to předtím sebevětší "umělec"

13 5
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik