Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ohledně trenéra Vrby.. Byl už úspěšný jinde.. Se Žilinou hladce vyřadil Liberec na podzim 2008 z UEFY, kdy oba zápasy vyhrála Žilina, rom předtím s ní vyhrál titul.. A Žilina hrála právě pohledný kombinační fotbal.. Takže to neukázal jen v Plzni.. Naopak jsem se divil, že Plzeň pod ním nešla na nejvyšší posty cca o rok dřív, protože už při nástupu do Plzně jsem ho považoval za velmi kvalitního trenéra..

Pravdou je, že v některých zápasech jsou k nim novináři trochu nekritičtí, jak tvrdíte.. Např. na Atleticu Madrid nebyla předvedená hra až tak dobrá (netvrdím že vyloženeě špatná)..

0 0
možnosti
ZS

Tak jsme se dozvěděli, že Plzeň nemá kvalitní hráče ani trenéra. V článku chybí jen závěr, který z toho logicky plyne: všechny výsledky Plzně z posledních let a dost možná už od samého založení klubu byly podplacené. Že jako jeden z mála klubů v naší lize, hochy z Letné nevyjímaje, hrají koukatelný fotbal, je zanedbatelné. Stejně zanedbatelné je, že na výkonech současných a bývalých hráčů Plzně stojí celá reprezentace. Byli to právě tito hráči, kteří po nátlaku fanoušků a médií zachránili závěr kvalifikace i baráž a dostali nás na EURO.

Netkví genialita trenéra Vrby právě v tom, že má jasnou představu, jaký fotbal chce hrát, poskládá si podle toho mužstvo z hráčů, co dokážou takovým stylem hrát a všechny hráče přesvědčí, že právě tahle cesta povede k úspěchu? To je možná právě ten rozdíl mezi Plzní a Startou. Plzeň má svůj styl, kdežto Sparta s mnohem větším rozpočtem i nákupy hráčů pořád jenom tápe.

3 0
možnosti
Foto

Takový bláboly a hnusotu jsem dlouho nečetl (a ani nedočetl) Ty budeš asi sparťan, ne?

3 0
možnosti
Foto

v tomhle "článku" chybí už jen hláška, že všichni dobří hráči Plzně jsou původně kmenovými hráči sparty a tudíž je to vlastně úspěch sparty.... no nemám slov

3 0
možnosti
MF

Bože, to je ale blábol.

9 0
možnosti
Foto

M27a20r84t31i38n 20Š51i63k

21. 12. 2012 21:14

Na kritickou úvahu máte samozřejmě úplné právo, tak jako každý. Jenom si myslím, že byste se mohl pokusit být objektivní. Pokud vím, tak trenér Vrba působil v roli hlavního trenéra na Slovensku v Púchově a Žilině. Kromě toho dělal také asistenta slovenské reprezentace. V české lize dělal asistenta trenéru Komňackému v Baníku, v sezoně kdy získal titul. Dále bych si vám dovolil připomenout, že vyniká především ve schopnosti doplnit kádr vhodnými hráči a dát šanci mladým talentům. Osobně si myslím, že o jménech jako Darida a Štípek ještě uslyšíme. Vy možná ne, protože mi připadá, že máte klapky na uších a očích, snad proto je ve svém textu nezmiňujete vůbec. Dále bych vám připomněl, že trenér Vrba útočnou hrou ordinovanou Plzni, dokonale inspiroval nejeden náš domácí klub a také reprezentaci, která mimochodem z plzeňských hráčů momentálně žije. Abych to shrnul, pokuste se při psaní přístí kritické úvahy nekritizovat za každou cenu. Budete mít mnohem menší ostudu a nebudete zdrojem zábavy pro ostatní.

9 0
možnosti
JN

J62a23n 26N56o84v30á61k

22. 12. 2012 5:57

Zapoměl jste, že byl taky trenér reprezentace do 20 let, se kterou dovezl z mistrovství světa druhé místo.

1 0
možnosti
DK

Takze hraci nic moc, trener o nicem, to, ze Plzen vyhrala ligu, pak byla jen o chlup treti (v poslednim zapase, kdy se hralo o titul, byla jednoznacne lepsi, byt nedala gol a remizovala) a tedka ligu opet vede je vlastne jen nahoda...Pricemz ligu pred dvema lety vyhrala s poctem bodu, ktery je tusim nejvyssi nebo jednim z nejvyssich, dala o tehdy zaroven nejvice golu (o 16 vice nez treba Sparta) a dva roky uz hraje kvalitni fotbal na evropske urovni. Jestli jsou Plzensti fotbaliste precenovani nevim, ale posledni 3 roky hrajou rozhodne nejlepsi fotbal u nas...

12 0
možnosti
AS

v kontextu naší ligy bych připomněl přísloví o slepém holubu, který našel zrno nebo o jednokém králi...a s tou evropskou úrovní bych se hodně mírnil

1 1
možnosti
PK

P93a60v12e92l 16K84u24l89a

21. 12. 2012 13:58

Větší hloupost už jsem dlouho nečetl. Ale možná je to tím, že mě tento článek odradil od těch vašich dalších.:-/

9 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik