Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

No, každý prostě kádruje jinak. Ale ta rozkoš.

0 0
možnosti

I86v60o 65Ž19á71č81e33k

23. 12. 2014 20:54

Já bych také dal na první místo Kvitovou, protože tenis je přece jen kapánek větší sport než snowboard a rychlobruslení. Ale tvrzení, že Samková vyhrála jediný závod, je tvrzením velmi neinformovaného člověka. A to ještě volím poměrně diplomatickou formulaci.

0 0
možnosti
Foto

nemám s vyhlášením problém...nic méně dle mého soudu je nadevším olympijské zlato, takže subjeltivně..pro mě je vítězkou Samková, navíc je to fajn trdlo.:-)

0 0
možnosti
JS

Měla to vyhrát Sáblíková, nebo Samková. Olympijské zlato je naprosté maximum.

0 0
možnosti
JN

S tím, co jste napsal o Moravcovi, Kvitové i Soukalové lze souhlasit, ovšem tím odstavcem o Špotákové jste to totálně zpackal. Jak jste přišel na to, že atletickému ME se každý vyhýbá??? Nehledě na to, že i když je MS nebo OH, tak v ženském oštěpu stojí na stupních vítězů obvykle samé Evropanky.

Asi Vám také uniklo, že Špotáková letos suverénně vyhrála Diamantovou ligu a za celou sezónu prohrála jen jeden závod. Nebo jste proti ní prostě zaujatý... 8-o

2 0
možnosti
VH

Jen drobnost: ve většině sportů dnes už neplatí: přihlásíš se na OH, jedeš.  Zejména ne v relativně nových sportech. Takže představa, že jediný dobrý výkon sezony je jen na olympiádě je úsměvná, ba směšná.

   Mimochodem: Tenisté, kteří sice mají semifinále v Grand Slamech, ale žádný nevyhrají, zpravidla neznamenají nic (ač jsou do desítky v žebříčku). Jedno vítězství však zpravidla stačí. To je o sportu.

   PS: Nejlepší sportovec roku je ovšem výhradně marketingová záležitost a - jak správně píšete - porovnává se neporovnatelné. Pak je ovšem nerozumné výsledek takového "porovnání" hodnotit.

1 0
možnosti
JF

J15a75n 45F95r82o52l42í81k

23. 12. 2014 16:44

Eva Samková se samozřejmě zúčastňuje světového poháru, kde se umísťuje na předních místech a pouze její zranění jí zabránilo v této soutěži zvítězit. Stejně jako Moravec nebo Soukalová a nakonec i Kvitová nejsou stále na bedně. Zlatá olympijská medaile je prostě ceněna více než vítězství v nejvyšších soutěžích. Stejně tak vítězství ve Wibledonu. Tak se s tím smiřte.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik