Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Zeman.8-o..vrána k vráně sedá...nebo podle sebe soudím sebe...znáte nějakou českou pohádku, kde by nešlo o podvod, podceňování atp....je dobře, že patříte k lidem kterým tyto jevy Česku vadí...myslím si, že jde i neznalost a hlopost propojená, že já vím dobře co dělám NA POSLEDNÍ CHVÍLI...[>-]EUVĚTŠINA LIDÍ ZDE VIDÍ SOTVA NA SVŮJ PLOT, ostatní je nezajímá, už na školách švindlovali a chodili více k lékaři...např. oproti Německu 10x víc...mohl bych s vámi argumentovat a argumentovat a stejně by jsme oba zírali na skvělé a chytré spoluobčany jejich ž mozky jsou už v alkoholickém denaturovaném stavu...;-€

0 0
možnosti
JH

J56o47s54e75f 83H76e56j34n38a

22. 10. 2014 21:15

Přiznávám, že tahle informace je pro mne nová. Opravdu nám bude sedět v senátu člověk pravomocně odsouzený, navíc s bydlištěm v Monaku? Pokud je to tak, křičte dál a nahlas!!!R^

0 0
možnosti
Foto

Píšete v několika chybných předpokladech. Například to, že žijeme v demokratické společnosti. Nežijeme. Zmínil jste Senát. Dobrá. Kdyby zde vládla demokracie (a většina lidu se domnívala, že Senát je zbytečný) musel by přece zaniknout. Tak tomu není. Buď tedy Senát není zbytečný, a zdá se, že si to lidé nemyslí, nebo zde není demokracie. Je zde demokratura, kdy jedinci se nechávají zvolit, aby pak vykonávali diktaturu. Tak na tom jsme.

5 2
možnosti
Foto

Tak, tak. Ovšem jsou země, kde senát funguje. Měl by tvořit jakousi pojistku, která představuje oponenta, zkoumajícího rozhodnutí parlamentu. Ovšem senát u nás nefunguje. Kdyby ano, asi by nikdo nevolal po jeho zrušení. A poč nefunguje? Protože náš lid volí kreatury, zmíněné v blogu. Kdo tedy může za to, že senát nefunguje? Přece voliči. Podobně, jako kdysi zlínští zvolili do EP Voloďku Železného, dle mého názoru agenta KGB, syna sovětské občanky a v Moskvě studovaného.

Jan Zábrana ve svých pamětech píše: "...demokracie vyžaduje lidi vyspělé..." (kolikrát jsem to už uvedl). Nejsou-li lidé vyspělí, nemůže být ani demokracie. Churchil řekl, že demokracie je jako trávník - stačí ho stříhat a zalévat, ale musíte to dělat sto let.

Na ostrově Man existuje parlament už skoro tisíc let (!). Ono těch prvních 25 let na tomto ostrově asi taky nevypadalo tak, jako dnes. A to tam navíc neměli 40 let komunismu. Prostě vývoj nejde přeskočit.

Nám schází etapa konstituční monarchie. Však se plno států tohoto uspořádání drží a jsou na tom lépe, než my.

Zdravím!

1 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik