Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč to nenapsat jednou větou? Nemám rád Dagmar Damkovou. Jednoduché, prosté a nemusíte to rozpatlávat v článku. Vaše výtky jsou celkem hloupé a irelevantní. Damková pískala slušně, své místo získala díky politické dohodě jako každý na její pozici a že by žena neměla být na její pozici? Myslíte že žena nemá mozek a má splňovat staré německé 3K? Zvolit ženu do čela byl naopak vynikající marketingový tah.

Nedokážu zhodnotit působení Damkové v její funkci, to nesleduji. Ale důvody jejího zvolení byly stejně legitimní jako u kohokoliv jiného.

6 2
možnosti
ZK

Z95d31e73n39a 50K92o76č68í

9. 11. 2012 11:09

Manžel, který se zná osobně s druholigovými rozhodčími, tvrdí že kluby musí platit rozhodčím, aby pískali "rovinu".  V nejvyšší soutěži je o prý ještě horší. Tedy abych to řekla přesněji. Bafuňáři to s rozhodčími dotáhli tak daleko, že pokud klub chce spravedlivé řízení zápasu, musí zaplatit, jinak je rozhodčí zařízne.   !!;-(

3 3
možnosti
MJ

V tomto případě má pravdu spíše pan Sladovník než Vy autore. Já jsem se na zápas mezi Jabloncem a Plzní také díval a řekl bych k tomu toto: rozhodčí pískal rovinu, několik chyb tam bylo ale nepodstatných, Plzeň hrála dobře, Jablonec špatně v první půly hodně špatně. Skoro by se mi chtělo věřit, že hráči Jablonce byli cinklí. Lze k tomu přihodit i vyjádření trenéra Komńackého, který z Jablonce otráveně odešel a v neposlední řadě blekotání pane Pelty k této kauze po té co mu Křetínský ukázal jakésy materiály k tomuto utkání. Vždyť Pelta je těle i duší Jablonečák.Danková je v tomto dění zatím mimo hru.

3 1
možnosti
PS

Zatím se nenašel jediný důkaz, který by ty peníze s Plzní spojoval. V té době bylo mnoho subjektů, kteří měli zájem, aby Plzeň vyhrála. Navíc člověku po shlédnutí zápasu (dá se najít na internetu i teď) přijde, že spíše než rozhodčí mohli být uplaceni hráči Jablonce, kteří podali, hlavně v 1. poločase velmi slabý výkon. Ale Jablonec takových podivných zápasů sehrál na jaře více i se slabšími soupeři, než je Plzeň.

5 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi v jedné věci. Nemá tam co dělat, když na to nemá nervy. Na druhou stranu si myslím, že to Křetínský trochu přepískl. Chápu že rozhodčí, gambler s dluhy kam se podíváš, který již jako rozhodčí stejně končí, se dá dobře využít, ale bohužel tato tragikomická postava pískala zápas, kde k ničemu nedošlo. Tomu prozření po takové době, kdy už mu zvoní umíráček, snad nikdo nevěří. Možná tak skalní příznivci Sparty. Jsem zvědavý, co budete říkat, až mu zaplatí protistrana, aby řekl, že ho vlastně uplácel Křetínský. Jestli povedete také takové plamené řeči nebo budete říkat, že zadlužený gambler a alkoholik přece není důvěryhodný svědek. (Poznámka, informace čerpám pouze z tisku)

4 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik