Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Problém vedení mladých sportovců není jen v hokeji. Mistr světa v juniorech pan Urbánek dopadl v Prostějově jak? Jako by se zem po něm slehla. Ani paní Petra Kvitová se k této otázce v Hyde Parku odmítla vyjádřit. Proč asi?

A v hokeji stále platí zkušenost našich bývalých hokejistů, kteří něco dokázali. Bohužel pan Bubník nás zrovna opustil, aby potvrdil radu pana Josefa Černého z roku 2008. To když jsme špatně skončili na OH a po jeho vyjádření chlapci jeli na MS a tam bodovali. Pan Černý v Čro Brno řekl:

"Jsme Češi, tak hrajme český hokej a nesnažme se hrát hokej kanadský". Asi ho slyšeli a vyslyšeli. Stačí?

Nedávno jsem pana Černého potkal v Globusu a tato slova mi znovu potvrdil.

Jako dárek pro naše reprezentanty bych jim přál dobré vedení a oni potom dokáží se dobře umístit, skončit na MS se ctí! Není vždy posvícení a mnoho mužstev chce být první.

Osobně bych si přál, abych viděl od nich většinu branek dosažených po dvou nebo třech chytrých nahrávkách, třeba napříč kluzištěm, v ose kluziště, apod. Taky jsem dlouho od našich hráčů neviděl branku dosaženou z opačné strany, než ze které útočník k ní najíždí. Tedy po nečekaném, po rychlém objetí branky, po předchozím vylákání brankáře. To je alespoň radost z dosažené branky. A néé tupé obléhání branky a notoricky opakovaná střelba od modré s cílem "třeba se něco ujme". Reportéři ČT jásají jak moc se střílí na branku soupeře, ale kdy už si konečně uvědomí, že hokej se hraje na dosažené branky?

Může někdo moje, doufám že i všech ostatních fanoušků českého hokeje, přání odpovědným vzkázat. Vzkázat, že jim věříme a nebudeme se zlobit, když nedosáhnou na umístění nejvyšší! Stačí vidět, jak mají radost ze hry a úspěchu při ní....R^

0 0
možnosti
ŠB

Jinak čistě technická. To nejhorší juniorské mužstvo je šesté ve své konferenci OHL a druhé ve své divizi a hraje o play off..... ;-)

1 0
možnosti
PP

P23e62t24r 91P10á53l47k30a

5. 1. 2015 11:17

ježiši, to jsou bláboly.

Ano, hráli (kromě jednoho zápasu) blbě, přesilovky byly totálně tragický (to jde za trenérem), ale článek opakuje stokrát vyřčené a přidává další perly.

Myšlenka, že by Rusáci dali ve čtvrtfinále před Slováky přednost Američanům kvůli tomu, aby se vyhnuli v semi Kanadě, to by si nevymyslel ani ten nejpitomější hollywoodskej scénárista. Viděl jste ten 1/4 zápas USA: RUS? Vždyť Amíci Rusy podle očekávání mleli a prohráli jen náhodou. Podobné teorie mají za cíl dehonestovat i ten jediný opravdu vynikající výkon, který naši předvedli. Hypotéza o tom, že Rusy porazili díky Růžově příjezdu, to je další třešnička na dortu nesmyslů.

Další klišé, je ta přezíravost vůči "nějakým Dánům". Co víte o jejich ročníku? Tušíte vůbec, kde ti kluci hrajou a co umí (a co ukázali i na MS)? Nebo jen papouškujete milionkrát opakovaná moudra o 6 top zemích a zbytku světa?

Co mi ale přijde nejodpornější, je to plivání na Zachu. Nepředvedl nic??? Nejlepší z našich na buly, z původně nosiče vody nejplatnější centr a to všechno v 17 letech, kdy má na U20 ještě 2 roky čas (víte, co jsou u juniorů 2 roky?). Zřejmě máte problém s jeho tátou (mně taky přijde jako podivín a přehnaně ambiciózní otec), ale pokud kvůli tomu plivete na mladýho, jste normální ubožák.

2 1
možnosti
ŠB

Kromě toho, mladej Zacha byl jeden z mála, co to přesnou přihrávkou dokázal zrychlit a někam posunout. Zvyklý na užší kluziště věděl, že klička do mantinelu tady situaci neřeší, že na ní není místo. A to ho ten expert na střídačce od začátku nasazoval v podstatě jako "mlátičku" do čtvrtý řady. Ach jo :-(.

0 1
možnosti
ŠB

Bohužel, sbírka teoretiků Přerost, Lener a Král ukázala, kam náš mládežnický hokej vede. Srovnali si účty s krajánky, kteří si dovolili odejít, táhli je přes půl zeměkoule na nesmyslný trénink do ČR, aby je pak poslali zase zpátky a na MS jeli s hráči, kteří na úzký led nejsou zvyklí. Jinak krajánci do Rokycan a na MS přijet museli, jinak dle repre smlouvy mastná pokuta, šílený. No a Přerost a jeho tým pak účelově vyřadili jednoho z našich top hráčů a co ten jejich trenérský pablb prohlásil na tiskovce, to už je prostě za hranou. O odvolávání nominace Zachy a ostudě v Kanadě ani nemluvě..... 

Vřele doporučuji přečíst si http://www.zacha-hokej.cz/domu/mistrovstvi-dvacitek-v-torontu-a-montrealu-osobni-pohled, byť samozřejmě některé věci berme s nadhledem. Co tam muselo být za atmosféru nechci ani domýšlet...

Jinak k tomu Zachovi - on zdaleka nebyl tak špatný, jak to možná vypadalo z výsledků. Problém je, kolik dostal prostoru a v jaké roli. Zlepšilo se to až v závěru. Navíc on je ročník 97, na to nezapomínejme.....

0 0
možnosti
TS

myslíte toho Růžičku , co tak slavně sestoupil s U18,s kapitánem Vládíkem Růžičkou? Kdy na střídačce stála loutka Pešout(trener mládeže na Slávii) a 7 slávisty v sestavě?

2 0
možnosti
Foto

Zápas na přelomu roků sice potěšil, ale pořád víc věřím tomu, že se na něj ti Rusové při jistém postupu prostě vykašlali.

1 0
možnosti

J67a59k73u26b 35Š45u87l16a

4. 1. 2015 19:59

nejsem zastance toho, ze za neuspech muze trener, ale mohou za to hraci co hraji na lede, ale v tomto pripade udelam vyjimku...to co predvedl Prerost, tak bych ho nenechal trenovat ani 5. pralesni ligu nekde na venkove. to je clovek co jen kazi jmeno ceskemu hokeji a zadava duvody proc si na nas v zahranici ukazuji !!!!!!

0 0
možnosti
PP

P39e75t84r 94P92a23c39k88a

4. 1. 2015 18:06

Přece už před lety byly "chýry", že Jarda Holík bere od rodičů či jiných zainteresovaných za to, že nominuje na MS 20ti letých jejich kluka, "všimné" 50 tisíc Kč.

Kdo ví jaké jsou v této věci "zvyky" dnes. Vždyť jde o pozornost agentů a často i o sportovní, dobře placenou kariéru.

3 0
možnosti

tak Holík aspoň uspěl...

0 0
možnosti
Foto

M10a96r97t77i23n 17Š86i91k

4. 1. 2015 17:04

A co mimozemšťan Přerost? Ten vždy spolehlivě viděl jiné zápasy, než jsem viděl já.

3 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik