Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moje řeč, o jeho neschopnosti se ví a korunovat to power play se Švýcarskem, kdy čekal až byla 1 min 13 sekund to je sakra málo času Kanaďani a další vyspělé týmy to dělají min. 2 minuty mnohdy i více, ale pan Hadamczik nechtěl riskovat ale to musel nic jiného nám nezbývalo. Nemluvě o tom, že nemá úctu k hráčům pomlouvá je viz jeho prohlášení o Prospalovi atd., Hlinkovi, Růžičkovi a jiným by nikdo neodmítnul reprezentovat tak to prostě je, Hadamczikovi už leta stačí si vzpomenout o pár let zpátky jak to komentoval Jágr.

0 0
možnosti
VK

Tak a ted to prosim napiste znovu a pokud mozno Cesky

0 0
možnosti
VK

Mohl byste mi pane autore vysvetlit vetu, ze jsme meli tak silny tym ze jsme na zlato meli a presto jsme jej diky trenerovi neziskali? To jako trener na stridacce nebo na hotelu hokejisty mlatil po hlave a hrozil ze jestli to zlato ziskaji dostanou do zubu? Trener Hadamczik je muzem na svem miste a jedina jeho chyba je, ze se, ostatne jako vetsina, orientuje na NHL. Muj nazor je, ze na mistrovstvi by meli reprezentovat hokejisti z domaci ligy a ne primadony z NHL nebo Ruska.

0 0
možnosti
PP

O tom, že trenér na svoji práci nestačí, je dlouhodobě znám. Už fakt, že nepřihlíží k aktuální formě hráčů, ale nominuje na základě oblíbenosti jednotlivých hráčů, je sám o sobě špatný. A to nejen ze zámoří, ale i z evropských soutěží. Čím si zasloužil nominaci Vrána, to opravdu netuším. Podobné je to u Kováře, který byl tragický i v Brně. Co se týká hráčů ze zámoří, to je specifikum. On totiž může být Tlustý velmi produktivní, když má kolem sebe vynikající hráče jako je Staal nebo Sjomin, podobně tak Voráček, když hraje s Girouxem. To jsou hráči, kteří jim do té šance nahrajou. Náš tým měl jeden velký problém, a to byla absence tvůrce hry.

Ale na druhé straně je třeba si uvědomit, že ve čtvrtfinále vypadli mužstva, která měla nejvíce posil z NHL - Rusko, Česko, Kanada. Postupovali naopak Finové, Švýcaři, USA, kteří těch hvězd z NHL moc neměli. To o něčem také svědčí. A je pravda, že letošní sezóna byla pro zámořské hráče složitá a těžká (kolikrát hráli 3-4 zápasy za týden, často pak 2 zápasy za dva dny), což je neomlouvá.

Nedávali jsme góly, ale nelze dávat góly z rohů kluziště, od mantinelů - tam jsme se pohybovali - naopak Švýcaři nám dali 5 gólů z prostoru 2 metry kolem brankoviště. Ale tam to bolí.

Růžička a Hlinka měli charisma a autoritu jako někdejší výborní hráči, Hadamczik nemá nic, mimo zřejmě dobrých kontaktů s hokejovým svazem. Jediná cesta je dneska ta, kterou podstoupil Vůjtek u týmu Slovenska. Nominovat a hrát jen s těmi, kteří jsou ochotni za reprezentaci dýchat, byť nejsou z renomovaných soutěží.

4 0
možnosti
Foto

M80i72l74a32n 26K57a66s58l

17. 5. 2013 18:39

Je to tak...

2 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik