Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Autor stvořil jenom takový blábol.

6 1
možnosti
PS

P43a71v45e92l 37S62y45c12h21a

16. 12. 2012 8:06

Jakub Zeman je ostudou českých bloggerů.

3 7
možnosti
PV

Docela se divím všem, kteří byli ochotni na tenhle nesmysl odpovídat, či diskutovat. Tak pitomý článek jsem nečetl léta. A laskavě po mně nechtějte nějaké argumenty, nechci o tomhle blábolu vůbec diskutovat.

6 1
možnosti
RK

Přesně o tomhle nedávno mluvil Petr Čech. Jakmile se daří, čeští fanoušci chtějí reprezentaci do vlády, brankáře na hrad, trenéra by vsadili do zlatého rámečku. Jakmile se nedaří, to neodpouštíme. Skončit druhý, nebo dokonce až třetí na MS. No fuj. Bereme jedině zlato.

9 1
možnosti
JS

Vzorek diskutéra. To je pane úroveň.Rv

4 7
možnosti
AB

Upřímně řečeno autora nechápu. Jestli chtěl psát na fanoušskovské stránky Vladimíra Růžičky tak budiž, ale napsat, že má Hadamczik k dispozici nejsilnější tým v historii a vzápětí, že polovina hráčů nemá ani na naší ligu? To mi hlava nebere. Kdyby napsal, že trenér prokaučoval zápas nějakou jasnou vlastní pitomostí, tak prosím. Ale takhle jsou to jen hloupé blafy nějakého zakomplexovance.

11 1
možnosti
KS

Něco tak hloupého už jsem dlouho nečetl ...

11 2
možnosti
OS

Děkujeme za žlučovitý zvratek.

11 2
možnosti
JE

Hokejový brouk Pytlík bloguje ;-D

12 2
možnosti
KS

Nejenom hokejový - když píše o fotbale či o politice, je to to samé v bledě modrém. ;-)

5 1
možnosti
DK

Takze za to muze Lojza, jo? ;-D Jinak samozrejme kvalita naseho tymu a Rusu je uplne nekde jinde. Staci pohled na statistiky NHL poslednich sezon. Navic...nasi nehrali az tak spatne, i komentatori rikali, ze herne nejak vyrazne nepropadli, rozhodujici je ale samozrejme skore, jinam tam spadlo vse, nasim nic. Ostatne kdyz jsme tehda Rusy porazili v boji o zlato, tak meli Rusove take herni prevahu, ale zaroven smulu. Jestli to byla vina trenera, co konkretne udelal spatne? Ocekavam dlouhy seznam.

8 2
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik