Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M61i52l68a15n 49K11a14s13l

11. 12. 2012 10:27

Křetínský zatím nevysvětlil, jak se právě on dostal ke zmíněným přiznáním. Proč je dotyční rozhodčí dali právě jemu?? Je mi líto, ale vše ukazuje na to, že ta přiznání jsou na Křetínského objednávku.

1 0
možnosti
JD

no, Křetínský svou kabelu napakoval po té, co prohráli právě s Plzní golem z problematické penalty. Ty informace byly tak závažné, že pelta vypadal, že se zhroutí v přímém přenosu. A pak se nic nedělo, nikdo nic neřekl. Až se náhlé po pul roce 2 rozhodčí rozpomenou, že je chtěl někdo uplatit právě na zápas Plzně. Shodou okolností jsou oba tak důvěryhodní, že je stíhá policie kvůli jejich mimofotbalovým kšeftům. Tak se nedivte, že Paclík říká to, co říká.

2 0
možnosti
Foto

Na Křetinského nic nemá. Může udělt jednou věc, žalobu na Adámka a to udělal. Tomu třeba toho půl milionu pocuchá nervy a je otázkou zda teď není odposlouchávaný, jestli o ty peníze nevolá Křetínskjému. Vždy je potřeba jít přes nejslabší článek a to zadlužený gambler (informace z médií) bez diskuze je.Necháme se překvapit.

1 0
možnosti
ZS

No, vzhledem k tomu, že Křetínský letěl se svou proslulou kabelou na Strahov hned po prohraném zápase s Plzní, nelze se médiím a Paclíkovi divit, že z toho vyvodili, co vyvodili. O tom, že tyto spekulace poškozují Plzeň, také nelze pochybovat.

Svaz v tomhle případě tragicky selhal. Měl buď všechno zveřejnit a začít jednat, nebo měl vše v tichosti předat policii, aby mohla konat ona. Pořádání trapných tiskových konferencí o tom, že něco ví, ale nemohou to říct a následné spekulace, poškodily český fotbal víc, než kdyby se opravdu uplácelo. Teď neví kudy z té šlamastyky ven, protože důkazy proti Plzni jaksi chybí a pochybuji, že by se ještě objevily, a na Křetínského si nikdo netroufne. Tady nepomůže ani UEFA.

2 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik