Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chytry.Levicak

18. 11. 2011 21:13
pro autora

přeji našim fotbalistům vše nejlepší na euru,ale chci vás vidět,až tam budou hořce prohrávat

0 0
možnosti
JZ

telecum

19. 11. 2011 20:52
Re: pro autora

vaše jméno přesně odpovídá vašemu názoru....

0 0
možnosti
MS

milan166474

17. 11. 2011 20:44
nadpis

ten článek je o dnešních reprezentantech,ne o minulých.A ti dnešní jsou banda sprostých..............:-)[>-]

1 0
možnosti
JZ

telecum

17. 11. 2011 21:03
Re: nadpis

a podle čeho usuzujete, že ti minulý nebyli? akorát nebylo tolik mobilů, na které šlo všechno natočit...

1 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

17. 11. 2011 20:21
Ten článek je jen z poloviny povedený

Souhlasím, že hysterické reakce nejsou na místě a že to bude i tím jaké nálady jsou ve společnosti. Společnost je zkrátka napjatá a pak tu jsou tendence si vylejvat zlost za vše, za marast v politice i za vlastní neúspěchy. Na druhou stranu je třeba bez emocí i to vystoupení reprezentantů na letišti odsoudit a rozdat tvrdé pokuty. Manažer repre by měl udělat nějaký sezení, kde by se hráči navíc omluvili a atmosféra by se vyčistila. To se ale asi jen tak nestane, viz. Pelta volající po amnestii. A proč je to vystoupení špatné? Protože to byla prostě reprezentace naší republiky, nikoliv 15 zlitech kámošů na dovolený v Černý Hoře, který někdo natočil a dal na youtube pro pobavení. Autor obhajuje fotbalový primitivismus jak ho známe z Okresního přeboru atd. Sám jsem toho zažil v tomhle ohledu taky dost a nevidím nic špatnýho na tom se opít, ale vandalismus a obtěžování lidí mi bylo vždycky cizí. Vulgarity směrem k Drulákovi si měli schovat taky na sourkomou oslavu a ne na letiště.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

17. 11. 2011 20:23
Re: Ten článek je jen z poloviny povedený

Ještě je třeba dodat, že Petr Čech tam nebyl. To je rozumnej člověk. Jsem zvedavěj co na to řekne on.

0 0
možnosti
G

graifer123

17. 11. 2011 19:54
Že neoslavovali

po utkáních se Španěli,kteří jim nepučili míč!;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JZ

telecum

17. 11. 2011 19:57
Re: Že neoslavovali

a jak víte, že neoslavovali? nebo tak soudíte podle toho, že vám to Nova nepustila???

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 11. 2011 19:45
Jedná se o vzory pro děti

na to jste nezapomněl? Kdybyste měl dítě, které by hrálo fotbal a mělo fotky těchhle hráčů nad postelí, Jak by se vám líbilo, kdyby to dítě zpívalo oblíbenou písničku reprezentantů? :-(

-

Ono záleží na tom, co od sportu čekáte. Když naši reprezentanti vyhrají, co cítíte? Není součástí toho hrdost, že náš národ má národní mužstvo, které nás dobře reprezentuje? A jak nás asi reprezentuje pěvecké vystoupení hráčů? Dokážete i přesto cítit hrdost a spokojenost s tím, jak tito lidé vystupují ve jménu naší republiky?

-

Drulák jistě překročil hranice slušné kritiky. Ale on mluvil pouze za sebe. Tito hráči vystupují v dresech naší země, reprezentují nás. V tom dobrém i špatném. A tohle byla reprezentace, na kterou nedokážu být hrdý. Ano, "ostuda" je velmi přesný popis situace. Rv

1 0
možnosti
JT

knox

18. 11. 2011 14:06
Re: Jedná se o vzory pro děti

no je otázka kdo koho reprezentuje....fanoušci také reprezentují a od Černohorců se máme co učit. Zpívali a děkovali svým hráčům i když už nemohli vyhrát..... u nás by byl stadion poloprázdný a ten zbytek by nadával.Ono se pak těžko reprezentuje takové fanoušky. Zajímavé,že Vás nepohoršuje,že o hráči kterého má Vaše dítě nad postelí, plno rádoby odborníků říká jací jsou to hlupáci,frajeři...atd.

0 0
možnosti
N

NB54

17. 11. 2011 19:30
AUTORE,

pojmenovat tě prosťáčkem je tak asi všechno, co se k tvému výplodu dá napsat.

1 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

17. 11. 2011 19:13
Zvonění na zvonky

Připojuji se k názoru pana Zeleného, že i mne nejvíce na tomto článku zarazilo, že autor obhajuje zvonění na zvonky v paneláku kvůli nějakým bujarým oslavám. Co je obyvatelům příslušného bytu do toho, že nějaký fotbalový tým vyhrál a oslavuje? Příslušný občan má svůj život, fotbalisty do toho nezatahuje, tak ať fotbalisté na oplátku nezatahují jeho do svých radostí nebo smutků. Pan Zelený správně píše, že v noci má právo na spánek a že ho nezajímá, co kdo oslavuje. Navíc je to od těch fotbalistů i netaktní: nemohou vědět, v jakém rozpoložení se nachází člověk, na jehož zvonek zvoní. Mohl mu třeba právě zemřít jediný syn a určitě nemá náladu na to, aby jej v ten moment rušil nějaký opilec. Nepřeji panu autorovi nic zlého, ale až jemu umře manželka, syn nebo matka (nedej Bože, aby se mu to stalo), tak asi také nebude mít náladu na nějakého opilce u zvonku. I kdybych pro všechno, co píše autor našel alespoň malou polehčující okolnost, tak pro to zvonění na zvonky ji prostě nenacházím.

2 0
možnosti
TN

Los Angelos

17. 11. 2011 19:02
Naprostý souhlas

Bóže, tak se fotbalisti opili a zpívali písničku o někom, kdo je urážel. No a ? Přesně jak psal autor, to se po vítězných zápasech dělá, vlna euforie zalije každého a opatrnost jde stranou. K smíchu jsou ti moralisti, kteří tady píší o tom, jak dřívější generace fotbalistů nic podobného nedělala. Pánové, rozdíl byl pouze v jediném: dnes jsou kamery na každém rohu a má je každý v kapse, proto se o těchto oslavách tolik ví. Nedělám si iluze, že když vyhrál např. Vízek a spol. olympiádu v Moskvě v roce 1980, tak ten hotel asi zažil věci, o kterých by se dala napsat knížka ... takže navrhuji postavit se k této situaci jako ke včerejším novinám: početl jsem si, ale dneska už nemají žádnou váhu.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

17. 11. 2011 19:02
Ja podobne pocinani nechapu...

...do hospod prakticky nechodim (nemam rad zakourene prostredi a predrazene pivo me taky nezlaka), ale byvaly doby, kdy me neco takoveho celkem bavilo. Vypil jsem toho stejne jako mi kamaradi, presto jsem nikdy nemel tendence delat to, co nekteri (byt agresivni, rozbijet sklenice, porvavat na kolemjdouci, obtezovat zeny,...) a neni to proto, ze bych snesl vice alkoholu. Mohlo se u me klidne stat, ze bych odpadl fyzicky a parkrat se to opravdu stalo. Ale nemohlo se stat, ze bych zacal delat veci, za ktere bych se pak za strizliva musel stydet...Muzu ztratit kontrolu nad svym telem, ale ne nad svou hlavou...

1 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

17. 11. 2011 19:32
Re: Ja podobne pocinani nechapu...

Dostal jste doporučující bod ode mne, tedy od člověka, který nechápe ani to, že jste se několikrát opil. Až budeme mluvit o tom opití, tak ode mne doporučující bod nedostanete. Nyní však mluvíme o ztrátě sebekontroly nad svou hlavou. Z tohoto hlediska s Vámi souhlasím, a proto jsem Vám ten bod udělil. Nesouhlasím s Vámi v širším slova smyslu, ale stoprocentně s Vámi souhlasí v souvislosti s tématem "ztráta kontroly nad hlavou".

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

17. 11. 2011 18:55
Všechny řeči jsou zbytečné,

i kdyby morálnímu kolapsu "reprezentantů" předcházely 3 světové války těsně za sebou, tento čin včetně roztrhaných obleků je naprosto NEOMLUVITELNÝ a svého syna bych NIKDY nedal do žádného fotbalového oddílu přesto, že jsem sám 20 let tento sport provozoval Rv

0 0
možnosti
J

jurneff

17. 11. 2011 19:07
Re: Všechny řeči jsou zbytečné,

Tak nedávejte a běžte si přečíst Shakespeara. Fotbal je o jiné úrovni lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik