Konečné řešení jedné homosexuální otázky

Umožnit homosexuálním párům, aby vychovávaly děti? Ano, nebo ne? Nevíme. Další otázka, která jako by neměla žádné definitivní, konečné, jasné řešení. Občas ale ta nejlepší řešení bývají ta nejjednodušší. Tentokrát nás o tom přišla přesvědčit jedna 11letá holčička.

Při jednom soudním slyšení, kde se jednalo o zavedení homosexuálních sňatků, si odpůrci tohoto zákona přivedli 11letou Grace, aby veřejně svědčila. Toto je přepis její krátké řeči:

Jmenuji se Grace Evans a chtěla bych vám poděkovat, že mi zde dnes dovolíte promluvit. Ačkoliv je mi teprve 11 let, vím, že každý si zaslouží mít maminku a tatínka. Pokud změníte zákon tak, aby dovoloval sňatek dvou tatínků nebo dvou maminek, vezmete dětem jako jsem já něco velmi důležitého.

Moje maminka je pro mě velmi důležitá, protože mě učí, jak být dívkou. Je milá, jemná, pozorná a velmi krásná. Stará se o mě i o ostatní. Naslouchá mi, když si s ní chci promluvit. Učím se od ní být dobrou ženou a jednou snad i manželkou a matkou. I když něco z toho se učím také od svého tatínka, moje maminka mě učí zcela zvláštním způsobem. Naučit se něco takového bez ní by bylo velmi obtížné. Ona je pro mě vzorem, jak být dívkou, a já ji velice miluji.

Můj tatínek je pro mě také velmi důležitý, protože mě chrání a pomáhá mi být dívkou, ze které se stává žena. Řeší problémy způsobem, který moje máma neumí. Stejně jako ona by bez mého táty nemohla být tím, kým je, ani já bych bez něj nebyla schopná být jednou takovou ženou, jakou chci být. Protože je silný, moudrý a jiný než moje máma. Od něj jsem se naučila věci, které by mi maminka nikdy nemohla předat.

Vzhledem k tomu, že každé dítě potřebuje mámu a tátu, aby se mohlo narodit, nemyslím si, že bychom mohli nějak změnit to, že děti potřebují oba rodiče. Věřím, že Bůh to takto zařídil. Vím, že někteří nebudou souhlasit, ale chtěla bych vám položit tuto otázku: Kterého z rodičů nepotřebuji? Mámu, nebo tátu?

Ticho...

Tak se vás zeptám ještě jednou: Kterého z rodičů nepotřebuji? Mámu, nebo tátu?                     

Ticho...

Doufám, že vidíte, že každé dítě potřebuje mámu i tátu. Prosím, neměňte náš zákon tak, aby to říkal jinak. Děkuji.

Je třeba něco dodat?

Autor: Jakub Sluka | pondělí 25.3.2013 13:30 | karma článku: 29,67 | přečteno: 2001x