Homosexuální rodina s dětmi, která šíří radost a lásku

Na Slovensku se v těchto dnech vede tvrdá válka - práva rodiny vs. práva homosexuálů -, která zítra vyvrcholí referendem. Vždy, když se někde ve světě redefinuje manželství, dozvídáme se o šťastném příběhu páru gayů nebo leseb a jejich nových rodin. Toto je jeden z nich.

Na podzim roku 2007 mi můj manžel po téměř 10 letech manželství sdělil, že se cítí být gayem a že chce rozvod. V jediném okamžiku se zřítil celý můj svět, který jsem znala a milovala, náš život. Snažila jsem se ze všech sil zachránit naše manželství. Nemohla jsem ho však zastavit. S rozvodem jsme se ocitli u soudu. Můj manžel chtěl získat svěření dětí do své péče. Celý jeho postoj u soudu lze shrnout jednou větou: "Jsem gay a mám svá práva." Zabralo to. Soudce mu dal vše, o co žádal. Na konci mu dokonce řekl: "Kdybyste žádal víc, mohl jsem vám to dát."

Můj exmanžel a jeho partner se vzali. Na obřadě museli být i naše děti - proti jejich i proti mé vůli. Noviny USA Today vytvořily sérii fotografií mého exmanžela s jeho partnerem, mými dětmi a dokonce i prarodiči. Já jsem o tom tehdy vůbec nebyla informována a nedali mi ani možnost cokoliv namítnout proti použití mých dětí jako prostředku na propagaci homomanželství v médiích.

Každá taková homorodina může vzniknout jedině tak, že se zmanipuluje přirozenost. Za fasádou "šťastných homorodin" vidíme vztahy, které byly postaveny na zničení jiných. Představuje zlomené vztahy, opuštěnou lásku a nepřevzetí zodpovědnosti. Stojí na podvodech, lžích a hlubokých ranách.

Kdyby se můj manžel rozhodl zůstat, vím, že by to nebylo lehké. Ale o tom manželství je. Vyslovit slib a žít ho den za dnem. V nemoci i ve zdraví, v dobrých časech i v těch zlých mají manželé klást toho druhého vždy na první místo, milovat ho, i když to nebude snadné.

Naše dvě děti byly schválně a vědomě vhozeny do světa sporů, bojovných nálada, životního stylu a hodnot ve jménu "práv homosexuálů". Jejich otec se přestěhoval do bytového komplexu svého partnera, který obývá 16 homosexuálů. Jeden z nich využívá 19letého chlapce jako prostituta, který mu poskytuje služby. Další muž, který v této komunitě figuruje jako jakýsi otec, má téměř 70 let a jeho přítel 20. Moje děti se jako jediné děti musí účastnit homosexuálních večírků a párty, kde se servíruje jen alkohol. Chodí na transrodové baseballové hry, na LGBT filmové festivaly a různé finanční sbírky na práva gayů.

Oba jsou v období, kdy se dotváří a potvrzuje jejich identita, a musí čelit hlubokým a skutečně jedinečným problémům v důsledku přímého působení mého exmanžela. Jak mohou bez nasměrování od obou rodičů, otce i matky, usměrnit a rozvíjet svoji vlastní identitu a sexualitu? Strašně mě bolí vidět, jak mé děti bojují a zoufale se snaží, aby jim tento svět dával smysl.

Takový typ destrukce by se nikdy neměl přihodit ani dětem, ani žádnému z manželů. Prosím, vyzývám vás: Chraňte manželství mezi jedním mužem a jednou ženou! Musíme se postavit za manželství a za ty nejcennější životy, které manželství vytváří.

 

Janna Darnelle - matka, spisovatelka, advokátka manželství mezi mužem a ženou. Působí jako mentorka rodin, které zasáhla homosexualita.

Převzato z: lifenews.sk, zkráceno

Autor: Jakub Sluka | pátek 6.2.2015 12:00 | karma článku: 28,51 | přečteno: 1808x