Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nevím, proč se nám svěřujete se svými soudy, když žádné zprávy od tajných služeb nemáte.

Pro začátek si přečtěte zprávu BIS, odkaz jsem zde dával. Pak si nastudujte třeba Sputnik, ať to máte z první ruky, a pak dejte vědět, pokud budete tápat.

0 0
možnosti

2x po sobě ten samý blog ve výběru? :-)

1 0
možnosti
Foto

I14v16a19n 12M75a86r72e29k

5. 12. 2018 7:26

Jó, masáž musí bejt p.Kuchaři. 8-o Rv

1 6
možnosti

K titulku: Z hlediska hledání faktů a jakési objektivní skutečnosti je to nejspíš jedno. Jde spíš o to komu fandíme, komu chceme věřit. Řekl bych, že podvedeni budeme tak jako tak.

2 3
možnosti

Doporučuji pt pozornosti K.H.Borovského Křest sv. Vladimíra

cituji

Ono je to na tom světě každou chvíli jinák,

dneska ctí tě za svatého, zejtra budeš sviňák.

a dále ev podle Matouše kap. 7 verše

15 Dávejte si pozor na falešné proroky, kteří k vám přicházejí v ovčím rouše, ale uvnitř jsou to draví vlci.

16. Poznáte je podle jejich ovoce. Sklízejí se snad hrozny z trní a fíky z bodláčí?

17. Tak tedy každý dobrý strom nese dobré ovoce a špatný strom nese zlé ovoce

3 0
možnosti
Foto

Dezinformace je typickým příkladem falešných proroctví a stromů nesoucích zlé ovoce.

"Neexistuje nic takového jako neškodná dezinformace. Naopak uvěřit v lež může mít strašlivé následky," zdroj: https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/papez-frantisek-varoval-pred-fake-news-oznacil-je-za-hadi-ta/r~eb7bbbbc014911e8aabeac1f6b220ee8/?redirected=1544012373

1 0
možnosti
Foto

A co konkrétního právě Vám BIS nebo ruské tajné služby sdělily, že uvažujete, komu věřit? Ono se totiž těžko uvažuje o informacích, které jsou zcela vágní (vágní =

nejasný, nejednoznačný, neurčitý, nepřesný).

5 6
možnosti

Stále nemohu přijít na to, z čeho vyvozujete, že pan Roth uvažuje, zda má věřit BIS či ruským tajným službám. Domníváte se, že si oniká?

Přečtěte si tu zprávu, odkaz jsem zde dával, "vágní" je ten poslední termín, který na ní sedí. Detaily ohledně utajovaných skutečností jste doufám neočekávala.

5 1
možnosti
Foto

Jestliže naše země žila více než 40 let pod útlakem SSSR a komunistů, je jen těžce pochopitelné, že dnes, necelých 30 let po znovunabytí svobody, jsou občané schopní na tento útlak zapomenout a blahosklonně naslouchat těm, kteří zemi v minulost plundrovali. A prosím odpusťte si fráze typu, že dnes dochází k tunelování a podobně. Protože dochází ale proč? Protože vy občané ČR nevyužíváte právo volby, ve všech jeho podobách a rovinách. Zapomínáte, že před rokem 89 možnost volby neexistovala a ani když se našel odvážlivec, který k volbám nešel, jeho postoj ve skutečnosti nic nezměnil. A tohle vědomí ve veřejnosti přetrvává i dodnes. Fráze že já sám nic nezměním. To ale není pravda, protože demokracie má spoustu prvků, které mohou společnost udělat lepší. Chcete ale lepší společnost, nebo koblihy od Babiše? Vám Jakube karma.

21 2
možnosti

Co byste nám občanům ČR vy, který stojíte mimo a zřejmě nejste občanem ČR, ještě poradil?

5 3
možnosti
Foto

Karma.

Jsem na tom stejně. Nerozumím myšlení a konání některých lidí a děsí mne, že se nejedná o ojedinělé excesy. Je dost velká skupina lidí, kterým nevadí zastávat názory v podstatě zrazující republiku a snad zapomněli na minulost. Tak nevím.... blbnou oni nebo já? 8-o

17 2
možnosti
Foto

Když někdo vykřikuje, že je vlastenec a přitom věří tajné službě nepřátelské mocnosti a zpochybňuje autoritu těch, kdo pracují pro bezpečnost naší země, pak asi bude vlastencem té nepřátelské mocnosti. Bohužel je to takhle jednoduché.

13 1
možnosti

Otazkou je, co se vlastne da na dnesnim Rusku obdivovat? Asi prirodni krasy, klasicky rusky balet, mozna nejaka popularni hudba (ale ta se k nam nedostane, to si clovek musi hledat sam). Mozna lze obdivovat politiky typu Lavrova, protoze oproti ruznym evropskym zele ma jednoznacny nazor, ikdyz s nim nemusime souhlasit (proste bojuje za svou zem hlava nehlava). Urcite lze obdivovat obycejneho ruskeho muzika, ktery je schopen zit v te ubohe zivotni urovni (pokud tedy neni permanetne pod obraz z domaci samohonky), jaka tam panuje v rozporu s prirodim bohatstvim. I pres techto par veci bych nikdy pod ruskou nadvladou zit nechtel. Byl jsem tam nekolikrat sluzebne, ale na trvalo rikam NIKDY. A vsechny mistni obdivovatele bych tam povinne poslal na rok na zkusenou.

9 2
možnosti
Foto

Arkona do Česka jezdí poměrně často

1 0
možnosti

...na rozdíl od jiných já věřím svému zdravému úsudku!!!! vyplatí se to

6 0
možnosti

D22a43v88i32d 28H93o27l52e22c

4. 12. 2018 19:10

Merklová i Macron jsou v Rusku i v Číně několikrát během roku. To je ovšem v pořádku.Obchodují s rusáky,budují tam fabriky ale to je přece v pořádku,že ano. Němci (Mercedes) dokončuje velkou továrnu pod Moskvou

6 2
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik