Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pietrolini

18. 4. 2012 8:17
Velmi přesný popis

Hrdina naší doby je přece "okrádaný" zaměstnanec,nebohý "dávkař" nebo mluvka a svalovec od piva. Nevynalezl jste nic nového,ani světoborného,ale přesto karma.

0 0
možnosti
A

ambs-ace

17. 4. 2012 13:40
Pokračování

Nepotkal jsem žádného, kdo by odvedl alespoň slušnou práci a který by se nechoval v případě problémů jako naprostý HAJZL!! Takže nejen zloděj ale i fušer , násilník a mizera

0 0
možnosti
A

ambs-ace

17. 4. 2012 13:37
Pokračování

0 0
možnosti
A

ambs-ace

17. 4. 2012 13:37
To snad nemyslíte vážně !!!

Možná že Vámi popisovaný člověk existuje a možná i ve stavebnictví , ale je to něco jako sněžný muž , nikdo ho neviděl. Mé osobní zkušenosti se stavebními firmami se pohybují od velmi špatných až takřka k horovým. Pan majitel se dostavil maximálně jednou, aby sjednal cenu. Pak na mě poslal buď partu ukrajinců , kteří v životě stavbu nevděli nebo bandu fušerskejch čechů. Češi byli vždzcky 100 krát horší. Styl "ty tomu nerozumíš , my to děláme takhle!" vystřídaly sprosté nadávky a vyhrožování fyzickým násilím a to před mími malými dětmi, když jsem požadoval aby to udělali jak mají. S jedním se dohodla moje manželka , aby udělal verandu a dala mu bez smlouvy 100 tisíc. Ačkoliv byl ze stejné vesnice , prostě se nam ní vykašlal a když chtěla peníze zpátky tak se jí vysmál. Všechno co tam udělali se postupně rozpadlo a pokus je donutit , aby to opravili, k smíchu

0 0
možnosti
P9

pavel 99

17. 4. 2012 15:38
Re: To snad nemyslíte vážně !!!

zvláštní je, kdo tady tedy postavil ty tisíce nových staveb a mnohé jsou kvalitní a pěkné?:-/

0 0
možnosti
KR

Karlos BS MC

17. 4. 2012 9:11
super článek

karmaR^R^R^

0 0
možnosti
DH

David H

16. 4. 2012 12:40
tak jak to je?

podnikatel = krade, zaměstnanec = taky, úředník = bere úplatky, politik = krade ve velkém a všichni tak...ach tak trpíme :-)

1 0
možnosti
JB

jejda to jsem ja

16. 4. 2012 9:54
Vypadá to, že autor je stejně hloupý...

jako ti z hospody. Jedni tvrdí, že za všechno můžou podnikatelé a pan autor to svede na "levici". Mimochodem, můžete mi definovat tu "levici""?

Jenže problém je jinde. Nevím jak pan Cihelka, ale najít poctivé řemeslníky je dost problém. Stejně tak i zaměstnance. Chcete příklady?

Zasklení lodžie: špatně změřeno, nestavená lišta hnusnými nýty. Reakce: "Mě nebudete říkat, jak to mám dělat. Já mám firmu 10 let." V hospodě: "A účtenku nedostanu? Podle čeho platíte daně?" Odpověď: "Já platit nemusím, já to tady vlastním." Každou chvíli: "Potřebujete doklad?" Nevím jak pro pana Cihelku, ale tohle jsou pro mě zloději!

A kdo to nepochopí, hlupák.RvRv;-O

7 0
možnosti
Z

zn.

16. 4. 2012 9:56
Re: Vypadá to, že autor je stejně hloupý...

Bože můj, co je tohle za příspěvek??? O jaké levici se píše v blogu??? Je vidět, že pro někoho je asi fakt problém najít schopného řemeslníka, je jich málo a evidentně mají práce dost, proto nemusí dělat pro kde jakého .... !!

2 0
možnosti
JV

KomisarLedvina

16. 4. 2012 9:27
Bhehé,

to je blábol...:-/

1 0
možnosti
Z

zn.

16. 4. 2012 9:26
Musím uznat, "hezké" :)

Jsem rád, že jsem si to přečetl, díky a hezký den. Je nutné si v dnešní době vážit pracovitosti a chytrosti :-)

0 0
možnosti
JC

Enklave

16. 4. 2012 8:10
To je pro Cechy typicke

Mi prijde, ze podnikatel se u nas rovna slovu cigan = vetsina z nich krade, ale par slusnych vyjimek se najde.

Tohle je opravdu narod zahorklych, vzdy si stezujicich lidi. Nadavaji kolem sebe, ale sami delaji podobne veci. Krade se a podvadi kde to jde. Ne jenom v politice nebo podnikani, ale taky v zamestnani a ve volnem case.

A rekl bych, ze ti co nejvic krici Podnikatel zlodej, jsou zamestnanci, kteri nemaji takove moznosti, aby si nakradli neco sami pro sebe. Ale pokud by se dostali do vyssich pozic treba politiky, urcite by byli stejni jako ti, co tam sedi dnes.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik