Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pietrolini

18. 4. 2012 10:32
Pane autore

za tyto příspěvky se v žádném případě nemusíte stydět,vůbec o tom neuvažujte. Takových Cihelků je mraky a spousta z nich se tím taky nechala otrávit. Prostě si lidi vždy budou myslet,že jejich neschopnost je způsobena tajemnými silami. Akorát mezi viníky budou jednou toho a příště jiného,tak jak jim napoví Blesk.

0 0
možnosti
P

Pietrolini

18. 4. 2012 10:33
Re: Pane autore

budou VIDĚT...(slůvko uteklo,mrška)

0 0
možnosti
K

krllo2

14. 4. 2012 6:44
Tak podle toho nenatočí Renč žádný doják

ale mohl by zplodit pěknou agitku. :-))

0 0
možnosti
MR

iluminat

13. 4. 2012 20:28
zavist je - kdyz se dobre vyuzije - hnaci motor

civilizace, mali nekdo koupelnu a ja ne, tak se snazim ji udelat. Nebo zavist co civilizaci rozbii, soused ma koupelnu a ja ne, tak mu ji znicime, (znarodnime a zhuntujeme).

A stale je zavist popularni - v politice ta druha. Ruzne vyzvy, tady na blogu, radu moudrych misto vlady, MY dame mudrce do vlady (kdo my? kdyz volby uz nechceme?) a dame jim maly plat a kdyz bude PODEZRENI ze mudrc neco dela spravne, tak mu sebereme majetek i ten co si vydelal pred dosazenim do vlady! Tak pravil vas spolubloger, nevzpominam na jmeno. Krasa zavisti a chut do kradeze, ale ta zatracena demokracie! Jen par vyvolenych krade!

2 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

13. 4. 2012 16:38
Karma.

Lidská závist je šílená a neléčitelná. Můj táta mi vyprávěl, že v době, kdy jsem se narodil, stavěl s jedním svým kolegou na vesnici (taky na Šumavě), kde naši tehdy bydleli, svépomocí okál. Pro dvě rodiny. Táta i jeho kolega byli učitelé na místní ZDŠ. V době stavby chodili kolem prý sousedi a to bylo samé "Pomáhej pánbu, páni učitelé.". Situace se změnila, když byl dvojdomek hotov a naši i sousedi se nastěhovali. Lidi zááááviděli, až se šumavské lesy zelenaly. "Oni tam mají prý i KOUPELNU!!!", ozývalo se prý nejčastěji, protože v té době se místní myli v potoce nebo neckách. Takže asi takhle. Tátovi tehdy taky pomáhal jakýsi místní zedník - důchodce. A ten prý jednou přišel a řekl že už pomáhat nemůže, že mu kdosi hrizil udáním, že si přivydělává. Závist, závist, závist. Rv

3 0
možnosti
K

krllo2

14. 4. 2012 6:49
Už se nemyji v potoce a tak závidím živnostníkům neplacení daní.

0 0
možnosti
C

carolusI

13. 4. 2012 13:54
Napsal jste pěknou agitku

a pár podnikatelů vás zs to chválí. Ale nezamyslel jste se nad tím, že ti poctiví nemají potřebu se obhajovat? Dokonce níže v diskusi to zaznělo, nick ,,gunny" to napsal dobře. Sám také podnikám a nemám s lidmi problém. Třeba je to tím, že mě znají. Naopak problémy mám s podnikateli, kteří se snaží urvat co se dá a za každou cenu.

1 0
možnosti
T

tromso20

13. 4. 2012 13:43
poněkud jednoduchý primitivní náhled

ale dle nadšeného hýkání tupých pravičáků to mělo úspěch;-DR^

1 0
možnosti
ZJ

James Bond

13. 4. 2012 14:11
Re: poněkud jednoduchý primitivní náhled

Tupý pravičák je většinou ten, co inteligentním levičákům zajišťuje práci. Znám několik "podnikatelů" levočáků. A to jsou většinou ti, na které levice poukazuje.

Zkuste Vy, jako odpůrce těch tupých, sám podnikat a dokonce zajistit práci i několika dalším. ¨

Podle Vašeho radikálního slovníku Vás tipuji na žhavého odboráže, nebo na zaměstnance státní správy.

4 0
možnosti

jarinka

13. 4. 2012 12:42
Jde jen o to,

že příležitost dělá zloděje a takový podnikatel má více příležitostí dělat různé levárny a různě šidit na daních než zaměstnanec. V devadesátých letech se udělaly takové zákony (či vůbec se neudělaly) právě pro takové levárny. Teď už, když se majetek "správně" přemístil, jsou zákony trochu lepší.

Takže kvůli příležitostem jsou ti podnikatelé v jakémsi mravnostním žebříčku více dole než "nepodnikatelé". Ale je to velmi obecné, záleží také na oboru činnosti i na povaze člověka. Ten, kdo nedělá vůbec nic, může být velkým zlodějem. Ale je fakt, že peníze kazí charakter. Optimální (leč nemožné) by bylo, kdyby lidé podnikali, protože je to baví a našli v tom smysl, nikoliv pro vysoké zisky - tady se to vždy, dříve nebo později, vymstí.

2 0
možnosti
O

on7.

13. 4. 2012 13:06
Re: Jde jen o to,

v posledni vete bych slovo podnikali rozsiril na pracovali

1 0
možnosti
H

hoky

13. 4. 2012 12:29
máte tam chybu

I když pan Cihelka rudému komisaři svou nevinu prokázal, stejně uranové lázně nafasoval.

4 0
možnosti
JR

Jakub Roth

13. 4. 2012 12:33
Re: máte tam chybu

A vidíte, pravda.R^

2 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

13. 4. 2012 12:25
Zedníci by měli zednit

a filozofové filozofovat. Chápu sice Vaše zaujetí, pane Jakube, pro zemitou filozofii pravicového zedníka a netají se mírným opovržením nad starými filozofy století páry, avšak mnoho jiných lidí si raději nechá postavit od takového zedníka zeď a na filozofii si vybírají někoho povolanějšího.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

13. 4. 2012 13:06
Re: Zedníci by měli zednit

Pravicovej zedník? Strejdo, máš ještě pravou ruku? Esli jo, honem ji přejmenuj na "středovou ruku" nebo na "druhou levici". Kdyny zůstala "pravá", mohla by Ti uhnít. ;-D

2 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 4. 2012 11:41
No jo, argumentace rudých přívrženců

je vážně usměvná. Většinou nepoužívají žádné argumenty. Když už nějaký argument použijí, tak je to jenom papouškování toho samého názoru. A docela výrazně v jejich projevech převládá hysterie a nulová sebereflexe.

1 0
možnosti
O

on7.

13. 4. 2012 11:50
Re: No jo, argumentace rudých přívrženců

nevim jestli me pocitate mezi rude privrzence (coz nejsem, nemam rad ani totalitu rudych, ani totalitu penez), ale rekl bych, ze muj nazor neni jen papouskovanim

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik