Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pesimistka7

2. 6. 2012 11:20
male OT

Malefašista, je sameček od "Hodinovy" feminacistky.;-D (omlouvám se, vím, že "nezasvěceným" to příliš neřekne, ale nemohla jsem si pomoct...)

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

1. 6. 2012 22:51
A kdo ponese následky ?

A co když vinou toho, že porod proběhne doma, kde při případných komplikacích nemůže být dítěti věnována taková péče jako v nemocnici, z toho dítě vyjde dlouhodobě ne úplně zdravé, zatímco v nemocnici by to vyřešili ihned a vše by bylo v pořádku.? To by potom nebylo jenom její postižené dítě, ale i jeho postižené dítě. Včetně důsledků citových (každý otec má raději dítě zdravé než dítě postižené), ale i právních (postižené děti často vyžadují více péče, stojí to více peněz apod., což je povinnost, která potom dopadá nejen na matku, ale i na otce). Takže takové kráčmery tvrdí, že právo rozhodovat mají jenom ony, ale když se potom něco stane, tak odpovědnost mají nést oba? A když se potom třeba rozvedou, tak ona bude požadovat o to vyšší alimenty, protože je přeci nutno zohlednit, že díte je postižené a vyžaduje více péče a více finančních prostředků. Takže podle těch slepic má právo rozhodovat jenom jedna strana, ale citové důsledky a právní odpovědnost potom mají obě strany.

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

1. 6. 2012 20:46
Jak jsem si tak všimla

dle toho co čtu, tak většinou v tom rozhodnutí rodit doma, figurují oba rodiče. Jsou tak "přírodně" nastaveni. Vcelku si ani moc nedovedu představit ženu, která by chtěla rodit a být právě v tom okamžiku v zásadním konfliktu s manželem. Myslím, že řešíte něco zcela okrajového (a to dost zostra).

4 0
možnosti
MK

Mama Kami

1. 6. 2012 21:09
Re: Jak jsem si tak všimla

Asi se cítí diskriminovaně.

0 0
možnosti
EK

Y.N

1. 6. 2012 20:09
Nejlepší bude, když se rodit přestane úplně

Pak můžete zvolat: Heuréka!!Zvítězili jsme......Rv

0 0
možnosti
JR

Jakub Roth

1. 6. 2012 20:17
Re: Nejlepší bude, když se rodit přestane úplně

Nechápu, na co reagujete. Na můj článek asi ne, ten je o něčem zcela jiném. 8-o

2 0
možnosti
KK

Za pět minut dvanáct

1. 6. 2012 20:03
malefašizmus..

malefašizmus - zajímavý termín. Já zaostalá  jsem ho předtím neslyšela. I když to s tematem nesouvisí, pohybujete se často v prostředí, kde se takovéto termíny vyskytují a kde se jimi lidé častují?

0 0
možnosti
JR

Jakub Roth

1. 6. 2012 20:16
Re: malefašizmus..

Nevyskytuji, ale již onen termín zaznamenal. Nikoliv směrem ke mne, naštěstí.:-)

2 0
možnosti

sispr

1. 6. 2012 19:56
Zde je jen jedna moznost

a to rozhodnuti toho, kdo bude dite ze sebe tlacit ven. Pokud muz neni ochoten podporit svoji zenu v jejim rozhodnuti, at uz je jakekoli, pak nevidim duvod, pro jaky spolu dva lide jsou. Respekt a duvera jeden k druhemu je nutny pro kazdy vztah a pokud tam neni, je patologicky a drive nebo pozdeji se vztah roztrhne, at uz zde deti jsou, nebo ne. Tak jako muz je odpovedny za sve telo a sve nemoce, je i zena odpovedna za sve telo a to at uz je tehotna, nebo ne.

4 0
možnosti
JR

Jakub Roth

1. 6. 2012 20:15
Re: Zde je jen jedna moznost

Ano, zdá se, že můj článek je i o vás. "Pokud muz neni ochoten podporit svoji zenu v jejim rozhodnuti, at uz je jakekoli, pak nevidim duvod, pro jaky spolu dva lide jsou." Normálně bych se tomu smál. Má skvělá žena se o vás vyjádřila tak, jak já bych nebyl vůči ženě ochoten.8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik