Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden neví, jestli se má smát nebo brečet. Vám karma a komunismus komunistům.

4 0
možnosti

ale to jsme všichni, pokud dýcháme podle svých potřeb vzduch zdarma a pracujeme podle svých schopností (dobrovolně) pro společnost.

0 0
možnosti
VH

Nádherný projev. Za zmínku stojí tyto téze : "Tento rok je 50. výročím dne, kdy Prezident Kim Il-sung publikoval své Teze o otázce socialistického venkova. Měli bychom prokázat platnost a živost těchto tezí.....Měli bychom zlepšit metody páření chovných zvířat, více pěstovat ve sklenících a zavést houbaření ve velkém. Tím zajistíme velké množství masa, zeleniny a hub pro lid."

Geniální. Nejvyší představitel nezapomíná ani na houbaření. Jenom aby si nějaký kontrarevolucionář tyto slova špatně nepochopil, jako přiznání, že po 50 letech mají Severokorejci málo. Ne, už nyní mají houby. S organizovaným houbařením z nejvyšších míst bude mít KLDR houby ještě víc. Houbaření nelze brát jako iniciativu jednotlivce.

Tady je příklad zlepšování produkce : ".... příklad Lidové armády, které se podařilo vylovit enormní množství ryb díky plnění příkazů Nejvyššího velitele." Žádná imperialistická armáda evidentně nevylovyla tolik ryb, jako severokorejská armáda.

Nejvyšší představitel KLDR nezapomíná ani na zostřující třídní boj uvnitř KLDR. "Korejské Lidové vnitřní bezpečnostní síly by měly účinně plnit své vznešené poslání a povinnost bránit vůdce, systém a lid, vedoucí úlohu strany, revoluční vojenské klima v ní..."

4 0
možnosti
JC

Tak jsem se na ten web koukl - to je fakt strašný.

0 0
možnosti
Foto

projev hodný nejvyššího velitele:-)...i když on je asi všechno

1 0
možnosti
JM

Asi dost dobře nechápu, kudy se ubírá myšlení komunistů. V diskusi tvrdí, že Kimův režim nemá s komunismem nic společného, ale na komunistických stránkách zveřejní jeho projev.

3 0
možnosti
SS

To tvrdi soustruh rezjir - jinak pedagog na Universite Olomouc ... pak se nekdo divi "kvalitam" vaseho skolstvi ...

1 0
možnosti
BM

No to je tedy maso!!!!! A s tím Jiřím Wolkerem, to je nářez.....;-D

KARMAR^

0 0
možnosti
MD

Tak je to vase parketa, ze. Ale jen zdanlive, protoze to co predstavuje SK nema s komunismem nic spolecneho. To se jen par darebaku schovava za premalovanym obrazem. U nas to tez zkouseli. Pak to zkouseli jako pravicaci. No nejak se jim nedari ani jednim z nich.

1 0
možnosti
Foto

J96a78k85u44b 88R81o95t93h

23. 1. 2014 18:36

Ale má. A docela chápu, že to dnešní komouše, kteří přemalovali srp s kladivem na třešně žere. A tak mlží a mlží, aby pak najednou posílali zdravice do Pchongjangu.;-D

5 0
možnosti
JM

Tak jsem to přelouskal celý na tom komunistickym webu. A přišlo mi to dost povědomý, jako bych to před lety již někde slyšel. Že by soudruh Husák? Ten na nový rok také vždy sliboval, že v brzku bude všechno, jenže nějak zapoměl upřesnit, kde to Brzko vlastně leží. Jinak karma, bez tohohle článku by mě ani nenapadlo, že podobný projev ještě někdo může pronést. A taky bych nečekal, že u nás jsou takoví tupci, kterým se to líbí.

3 0
možnosti
JS

Pochopitelně nevím co ten potentát řekl. Ovšem pokud se nemýlím tak úspěšně studoval v západní Evropě, takže pochybuji, že by takto žvanil. Tento režim rozhodně nemám rád, ale Váš příspěvek považuji za vrchol blbosti.

0 6
možnosti
Foto

J10a41k51u74b 93R41o65t13h

23. 1. 2014 17:46

Milý pane, text je převzatý z webu mladých komunistů, já jen doplnil svými postřehy. Pokud zpochybňujete autenticitu, stěžujte si u komsomolců.

5 0
možnosti

Jenom nechápu dvě věci: Proč jste se také nevěnoval významu díla jiřího wolkera pro dnešek, třeba jeho pohádky, jak milionář ukradl slunce?  

Proč nazýváte Kmi Čong-una komunistickým monarchou, když ve svém projevu nepoužil ani jednou slovo komunismus?

1 5
možnosti
PV

P89a73v47e49l 27V74é27b72r

23. 1. 2014 17:31

Náš obézní chlapík použil slůvko čučche. Zjistěte si, co to znamená.

2 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik