Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak, tak, jen stát, a nikdo jiný, ví, co je pro mě nejlepší! Stát je ten nejmoudřejší!

2 0
možnosti

Na tomto blogu je názorně vidět, jaké zmatky dělá, když se hnutí hlásajícími třída proti třídě strkají do jednoho pytle s hnutími hlásajícími Nic než národ současně s tím, kdy levice ztotožňuje s kolektivismem a pravice s individualismem.

A ještě ke všemu, když monarchista si o sobě myslí, že individualista, ale ve skutečnosti jde o kolektivismus jako vyšitý (Ludvík XIV: Stát jsem já).

0 0
možnosti

Co s tím má společného pravice? Socialismus je levice – jak ten nacionální, tak ten internacionální. Hnutí hlásající třída proti třídě a  hnutí hlásající Nic než národ do jednoho pytle patří. Do pytle extrémní levice.

0 0
možnosti

To mně vysvětlete, že zde popisujete situaci správně a míříte dost přesně k podstatě problému (a v blogové zkratce to asi nelze nelze podrobněji rozepsat), a v jiných věcech ulpíváte na povrchu věcí a místo na systém útočíte na jeho oběti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik