Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

R^, bohuzel v demokracii, ktera je sice ten nejhorsi system ale jediny ktery funguje, jak rika Churchill, vzdy je v nebezpeci ze nejaky silenec oslovi lidi a zvoli si zrudu

1 3
možnosti

Pokud někdo oznáčí vládu A za horší než vláda B, ńeznamená to, že není stoupencem vlády C.

3 2
možnosti
Foto

Pane Rothe (doufám, že skloňuji správně, případně opravte), pokud, jak říkáte, systematicky sledujete aktivity členů SMKČ, pak zajisté víte i to, jaký mají názor na KSČM. Co kdybyste o tom někdy něco napsal, místo abyste strašil komunisty? 

Tito mladí lidé jsou úplně mimo realitu (a to především z marxistického hlediska), ale nutno dodat, že současný neutěšený stav společnosti vede u některých lidí k radikalizaci názorů doprava i doleva. 

Skutečně se neobávám, že by nám hrozilo nebezpečí od stalinistů, spíše se obávám možného nástupu fašizoidní autoritářské vlády "pevné ruky". Respektuji váš názor a dodávám, že ani mně se myšlenková produkce "komsomolců" není nijak milá, nicméně by tato neměla sloužit jako hůl k bití někoho jiného. Není to fér.

3 3
možnosti
Foto

J51a88k45u97b 42R78o67t59h

3. 3. 2013 18:24

Soustruhu Poláku, ti mladí komsomolci mají KSČM za málo levicovou. Já jí mám za extrémistickou a tyto šašoury za ultraextrémisty. Komunisty strašit nemusím. Oni straší sami. Což vy jako jejich člen nechcete vidět.

3 4
možnosti
Foto

Je vždy dobré, když člověk prezentuje nějaký vlastní, neotřelý názor, podpořený argumentry. Jen hlupák by se kvůli něčemu takovému rozčiloval a ošklíbal se, že tyto myšlenky nejsou v souladu s oficiální propagandou režimu. Inteligentní člověk naopak zkoumá všechna pro a proti a pak se rozhodne.

3 2
možnosti
PW

Hitler for prezident.

Když jsem si přečetl názor jednoho pravičáka jménem Dušan Malinkatý, tak jsem nechtěl věřit svým očím. Tento pravičácký soudruh si přeje v čele státu tuto lidskou zrůdu a kreatůru za prezidenta. Podle něj, tento vrah milionů lidí by vyvedl Česko z krize.

Na znamení nesouhlasu, dávejte vaše vřelé mínusy níže a přestaňte zase bonzovat, děkuji. :-)

3 1
možnosti
SS

Hitler byl ale levicovy politik - nicionalni SOCIALISTA ...

0 4
možnosti
LN

...máte u mne ohříváček....R^

2 4
možnosti
PW

Ještě, že ten Roth nežil za totáče. Otřásám se hnusem, co by dokázal s tak fanatickými názory a nenávisti k "třídnímu" nepříteli napáchat, kdyby mu komouši dali moc.

Prosím soudruhy aby jednotně dávali mínusy níže, děkuji. :-)

3 1
možnosti
Foto

J54a45k84u33b 82R10o24t55h

3. 3. 2013 18:26

Ale žil, Ferdo. Ovšem vy víte houbeles o tom, jak. ;-D

1 2
možnosti
BM

Bohužel těchto individuí využíval komunistický režim ke špinavé práci, z nich se rekrutovali tzv.lidoví soudci, politruci, policejní mlátičky, provokatéři jako např.Malý v babickém masakru, udavači, hrdlořezi z tzv. Revolučních gard či "revoluční" předsedové národních výborů.... A jsou mezi námi pořád...

Co tomu říkáte soudruzi Grebeníčku, Filipe, Dolejši či Semelová?????

2 4
možnosti
Foto

Když čtu takto nenávistné názory těsně se blížící výzvě k teroru, svírá se mi žaludek a putuje nahoru.

Dalším pocitem je údiv a nechápání, že i toto může být člověk.

Vrcholí to smutkem z toho, že není možné postavit takového člověka postavit před všechny ty, které napadá, uráží a dělá z nich méněcenné tvory.

Poslední (potlačovaný) pocit je touha, postavit si ho před sebe.

Je to hnus. (tentokrát nezlehčený "velebností").

Za článek karma. R^

3 5
možnosti
MR

Schválně, jestli  se objeví nějaký skutečný demokrat a humanista, přirovná vás k Hitlerovi a vysvětlí vám, že komunisté jsou úplně normální lidi, jen mají jiný názor na vlastnictví výrobních prostředků.

1 4
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik