Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Autor by si mel zopakovat zaklady logickeho uvazovani. Po vetach jako je "No, osobně by mne zajímalo, který návrh, jež má lidem přinést něco pozitivního by se nedal označit jako populismus" nema vubec smysl cist dal. Problem populismu je ten, ze lide nedokazi rozpoznat, co je pro ne pozitivni a co neni, zejmena pokud jde o neco, co se projevi az za 10 let.

Take mate zrejme problem pochopit to, ze na ustavni zakon se jen tak nesaha. A uz vubec se do pravniho systemu nedavaji zakony, ktere nemaji zadny pravni dusledek. Spravne rikate, ze nema zadna negativa. Ano, ale nema ani zadna pozitiva. Ten zakon proste nic nedela, proto je to plevel.

0 0
možnosti
OH

Kazdy ma pravo na svuj nazor. Zejmena u drzeni zbrani maji obe strany rozumne argumenty, takze vazne neni nutne pokouset se argumentovat kravinami

0 0
možnosti
JS

Neznám statistiky. Nevím kolik zločinů bylo spácháno legálně drženými zbraněmi a kolik nelegálně drženými. Pokud většina byla spáchána nelegálně drženými zbraněmi, považuji za absolutní nesmysl omezovat legální držení zbraní. Omezuje to slušné lidi a ve své podstatě je to krok na podporu zločinnosti.

0 0
možnosti
OU

Drobná poznámka v Charlie měli dvě pistole, nepomohli jim. (Na vyjímku, uznali, že jim hrozí nebezpečí.)

0 0
možnosti

Pokud je měli řádně uložené, pak byly samozřejmě k ničemu.

0 0
možnosti
Foto

terorista je už z principu zbabělec a vždy útočí na nevinné tedy je jasné že pokud chceme mít teroristy i u nás musí vrchnost nejdříve odzbrojit občany

0 1
možnosti

A co se Vám nelíbí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5095x
Prostý občan, jež bere psaní jako formu terapie a obranu proti blbosti dnešní doby...

Seznam rubrik