Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

No, oni v Británii dělají nejvíce sekvencí viru SARS-CoV-2 na světě, takže se obávám, že skutečně nebezpečné mutace se v Evropě začnou teprve šířit ( viz. nyní jihoafrická v Tyrolsku - nebo chce taky Tyroláky EU za něco potrestat ? ).

http://www.szu.cz/uploads/Epidemiologie/Coronavirus/ECDC/RRA_UK_variant_N501Y_clean_6_.pdf

0 0
možnosti
JL

Bohužel většina lidí je slabomyslná.

0 0
možnosti
PL

P88e93t14r 37L11o79r98e63n62c

10. 2. 2021 15:01

Tak jsem se u toho skoro "zakázaného" disidentského videa docela dost trápil, abych to vydržel dodívat se do konce a nebyl k tomu objaviteľovi dajako nespravodlivý.

Jsem takřka v dennodenním styku s "česko-slovensko-britskou" rodinou mého synovce ze střední Anglie, takže si můžu dovolit se zde zasmát. Cha cha.

1 0
možnosti
Foto

Četl jste v posledním čísle Reflexu rozhovor s paní Soňou Pekovou a další materiály?

1 0
možnosti
ZZ

Ta Pekarová si ale dovoluje příliš - nevím, nevím, jak dlouho vydrží.

Ještě že je zaměstnaná v privátní firmě.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
ZZ

Nová mutace viru je pojmenovaná podle země prvního zjištění - Velké Británie. Vypukla nejspíš v bezprostředním sousedství britské národní referenční laboratoře v Porton Down nedaleko Salisbury - a ta je v Británii.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VV

To je opravdu hloupy retourn z Ciny. Pokud vam to jeste nikdo neprozradil, tak mutace viru vznikaji proto a tak, ze viry se samy nedokazi rozmnozovat. Rozmnozuji je proteiny na kterych se uchyti. Obcas se nektera ta reprodukce nepovede a vir zmutuje.

Asi tak, jako kdyz kopirujete film a mate spatne nastavenou expozici.

0 0
možnosti
JP

J30a87n 45P80a31v93l34í89k

10. 2. 2021 13:01

Podle titulku článku, zda věřím britské mutaci mohu soudit, že Britové nemutují, tedy že se jim nemění hlas, který občas u mužské populace nacházející se ve věku pubertálním, přeskakuje. Pokud je řeč o viru Covid 19, vědci již zaznamenali ne jednu mutaci tohoto viru a dle svých poznatků tyto změny popisují. Mám nejraději brouky Pytlíky, kteří všechno vědí, všechno umí, všemu rozumí, jenom se zdráhají používat mozek.

1 1
možnosti
JM

Tak fajn, že jste si přečetl titulek článku a na základě něj vše zhodnotil. Skromně doporučím příště přečíst i něco víc než jen nadpis.

0 0
možnosti
VV

Verim.

Verim i ruske mutaci, protoze ti obdivovatele Putina se zde v posledni dobe nejak mnozi. A zadna vakcina proti nim neni.;-D

2 2
možnosti
AT

Tak jsem to video "honemtosdílejnežtosmažou" dodíval do konce. Sice mě to nezabilo, ale otázka, co tím chtěl ten týpek říct, zůstala nezodpovězena.

Jen krátce: tzv. britská mutace se objevila v několika lokalitách a rozhodně to není záležitost celé země. A koukal jsem na ty "fantastické lidi a psy" a neviděl jsem jediný závažnější přestupek vůči britským nařízením. Takže fakt nevim :-)

3 0
možnosti
JD

J37i35ř58í 73D40a92n65e12š

10. 2. 2021 12:00

Omylem jsem dal plus. V tom videu jde o to, že je tam na ulici lidí jak o revoluci, fungují tržnice a polovina lidí na ulici nemá roušku. A to je prý britská mutace koronaviru 1,4 až 1,7krát nakažlivější, než ta původní! Pokud by tomu bylo skutečně tak, nebyly by už teď všechny britské nemocnice přetížené a ulice by byly prázdné, protože lidé by se báli vystrčit nos z domu?

Díky za to video, tohle nám naše veřejnoprávní televize plná svědků covidových neukáže!

0 0
možnosti
OT

Je úplně jedno čemu ty věříš, když tomu nerozumíš.

5 0
možnosti
JK

A země je placatá a Biden žere děti. Rychle to sdílej vlastenče, než to smažou.;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky