Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... hmmm, Žantovský ?,- mi to nějak nesedí, ledaže by náhlé prozření (?),- nebo snad součást plánované, "vyvážené" diskuse ?

0 0
možnosti
JP

J43a78n 12P16a68l36l64a89s

12. 8. 2019 17:34

Žantovský Petr, nikoli Michael.

2 0
možnosti
JM

Jen info, musel jsem z článku odstranit všechny odkazy, proto zmizely (jen kdyby si toho někdo všimnul).

0 0
možnosti
LB

Proč jste "musel"? Vzhledemk tématu mého blogu, který bude za několik minut zveřejněn, mě to velmi zajímá!

0 0
možnosti
LB

Ať si každý v rámci zákonů uspořádá jaké setkání chce a ať jim nikdo nebrání. Ta parta těch mládežníků je evidentně schopná vyřvávat za svá skutečná či údajná práva, ale práva druhých nejsou ochotni respektovat ani náhodou.

Na vlasteneckém setkání v Příčovech se evidentně sešly zajímavé a inspirativní osobnosti, ovšem z účasti individuí typu Vandase a Konvičky se mi protočily panenky.

Dobře, já chápu, že třeba Žantovský dlouhodobě vystupuje proti jakékoli cenzuře, a ať si tedy nácek i psychopat v rámci zákonů povídají co chtějí, ale patrně pouze účast těchto dvou by mě odradila od toho, abych se zúčastňoval čehokoli, čeho se účastní oni.

3 1
možnosti
Foto

Nácek Vandas a psychopat Konvička? Vy určitě nebudete správný vlastenec,ale obyčejný sluníčkář...;-)Pokud je ovšem Konvička psychopat,v jaké kategorii je jeho nejbližší bývalý spolupracovník Haml...?Nebo Foldyna...?

3 2
možnosti
Foto

sestava sice pestrá, ale že bych v nich viděl někoho, kdo u nás vzkřísí vlastenectví, to ani náhodou

0 0
možnosti
JM

A jak definujete vlastenectví?

3 0
možnosti
Foto

Přítomnost placeného prokremelského agitátora Žarka Raptora Jovanoviče opravdu nepřekvapila a malá účast potěšila a to byla k vidění celá Hvězdná pěchota české politiky...;-)Vy si říkáte filosof?Opravdu máte pocit že hledáte moudrost na správném místě?U Vandase,u Foldyny a dalších "vlastenců"....?

7 9
možnosti
PK

No co, média na tuto akci zapomněla a já o ní ani netušil, info o čemkoliv jsou dobrá...

6 0
možnosti
Foto

Je dobře, že si takováto úderná sestava může uspořádat setkání a je stejně tak dobře ta přiměřená účast lidí.Nejsme na tom tak zle, jak by se dle hlasitých extrémistů ve virtuálním prostoru mohlo zdát.

6 0
možnosti
JP

J50a10n 50P78a84l79l22a41s

12. 8. 2019 18:05

Hlasití extrémisté byli za zídkou, nikoli ve virtuálním prostoru.

4 0
možnosti