Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víry ve Vašem pojetí se rád zřekne každý slušný a rozumný člověk. Rv

0 0
možnosti
Foto

Katolická víra je dobrý byznys, kterého se premiér Fiala zříct nemůže. Vždyť kvůli letošní inflaci, již Česká národní banka (ČNB) odhaduje na 16,5 procenta, se církvím zhodnotí celková částka, kterou jim český stát ze zákona musí vyplatit, o neuvěřitelných 7,5 miliardy korun.

Našim občanům inflaci naše vláda nezaplatí, ale katolickým byznysmenům s dušemi, ano...

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-letosni-inflace-prihodi-cirkvim-na-nahradach-75-miliardy-40406093

1 0
možnosti
Foto

Je to k vzteku, a příspěvek státu na činnost KSČM je? Tento stát je vyloženě protikomunistický. Že tu vůbec můžete žít. ;-(

0 0
možnosti
JP

"Katolíku" blogere, jsem také v této víře vychován, byť jsem v tom pasivní. Ale říkám si, jak člověk se smýšlením jako Vy se může hlásit ke katolické církvi a konzervativním hodnotám? Svět je trochu naruby ale jen stručně alespoň toto - sobectví a bezzásadovost z Vašeho článku jen čiší a to nemá s křesťanskými hodnotami co do činění. Stateční Ukrajinci překvapili celý svět, navíc bojují i za naši svobodu. Je morální jim jako napadenému státu pomáhat. Lépe řečeno je nemorální jim nepomáhat a sobecky mít na zřeteli jen vlastní krátkodobý prospěch. Orbán je ubožák, měli bychom ctít určité hodnoty a být zásadoví.

2 1
možnosti
Foto

Jako děti jsme měli rádi polévku, v níž místo nudlí byla zavářka písmenka. Na okrajích talíře jsme z nich zkoušeli slova, ale vy jste lepší. Protože takovouhle zavářku jsem ještě nečetl.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Snad jen to tykání... Ale i tak R^

6 3
možnosti
JZ

Víra je záležitostí každého člověka a nikdo druhý mu nemá do ní co mluvit. Kdo tak činí, sám má se svoji vírou problémy.

2 0
možnosti
ZZ

Já vím, že pořád věříte Fialovi.

Když nejsou důkazy o Fialových schopnostech, nezbývá nic jiného než víra v něj.

;-(

4 3
možnosti
OD

Muhaha, náš pobožný střelec nasadil kulicha a peřovku. Už v srpnu.

Teda Fialo, ty jsi ale gauner, ty neposloucháš křesťanský imperativ z Chacharstánu. Teda, jak vy to na té Moravě děláte, furt kňučíte o pragocentrismu a jen, co máte premiéra Moravce, jdete po něm hůře než my Prajzi.

Závěrem navrhuji nechat si biblická cvičení na neděli do kostela, jsme sekulární stát, tak nám ho netahejte v pondělí do politiky. Jinak bychom si museli myslet, že jste další drzá obdoba LGBT a jiných menšin.

1 4
možnosti
HH

Ještě vlastenci do výčtu vlajek, které jsou pro Fialu přednější zapomněli zařadit Švýcarskou, protože se tuhle hasilo a pomálalo nějakému všivému Švýcarsku, kde hořelo místo aby se dávaly prachy vlastencům na pivo a dávky...

4 2
možnosti
ZZ

A jinak jste celkem zdráv ?

;-D

3 4
možnosti
PK

Bratr Fiala nemá čas na malichernosti týkající se této malé země v tuto chvíli kaučuje přece EU, zkuste později prosím a obávám se , že by stejně nepochopil, Možná až přituhne, teď jen drkotají zuby rodiče školáků, kteří se potkali s inflací při nákupu pomůcek pro další školní rok....

7 3
možnosti
ZZ

On se rád tulí s každým, kdo je postavený o trošku výš. To byla totiž jeho cesta, jak docílit svého vlastního úspěchu. Nějaká odpovědnost - to jej nezajímá.

A propo za první pololetí zvedl státní dluh na 2,7 bilionu Kč - také díky svému uvědomělému jestřábímu postoji.

;-(

4 4
možnosti
JZ

S burany, kteří tykají lidem bez souhlasu, nemá cenu se vůbec zahazovat. ;-D

2 3
možnosti
ZZ

A vy to neděláte ?

8-o

7 1
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky