Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No Petrikovu podporu uz mate, jeste brnknout Vyvadilovi a uderna trojka je tu! Do toho, nebojte se a se*te na Trcalkovy provokace!

1 0
možnosti
MS

Psát racionální texty je snad obtížné, ovšem evidentně pro Vás. Pro Fialu máte titul gauner, ale o hybateli dnešní situace pouze napíšete, že "vůbec nejde o to, kdo byl napaden, nýbrž kým byl napaden". Nedošlo Vám, že nejvíce emocemi lidí hýbe to, JAK byl napaden, tedy zdokumentované válečné zločiny ruské armády?

Zveřejňují se informace, jak např. ukrajinský chirurg operoval zajaté ruské vojáky a považuje to za samozřejmost, či osudy Rusů u nás i jinde ve světě, kteří s válkou nesouhlasí. Takže je snaha postoj kolektivní viny Rusů tlumit. A pletete si názory s lží - byly zablokovány weby šířící mj. prokazatelně lživou kremelskou propagandu, i když právní status tohoto aktu je nejspíš problematický. Vypadá to, že jste těmito zdroji dokonale zformován.

3 0
možnosti
LS

Skvele vyjádřeno.

Když si přečtete starší blogy autora, pana vlastence, tak všechny proruské šmejdy na vlasteneckých setkání obhajoval.

Vlastenec, antivaxer a nyní opatrně chápající ruskou agresi.

2 0
možnosti
JL

Mezi Ruskem a USA je jemný rozdíl. Rusko je diktatura.

2 0
možnosti
JB

J23i83r66i 20B50o88r

11. 3. 2022 17:59

Jste jako Felix Holzman. " Představte si "co by se dělo kdyby třeba Ukrajina napadla Spojené státy.Rv

3 0
možnosti
KT

Z bojovníka proti covidofašistům je nyní bojovník proti ukrajinským fašistům!

Za vítězství!

9 0
možnosti
OD

Na Leninovo Čto dělať? mám odpověď parafrází TGM - Nebát se a nekrást.. k tomu doplním, nevymýšlet hovadiny.

7 1
možnosti
HH

Smutné je, že tu reálnou válku (proti civilistům v současné době zejména) tu v podstatě zas zpochybňujete kecama o hypoteticky zlých Američanech...úplně vidím jak máváte ruskou vlajkou v případě okupace s pocitem, že je to lepší, než kdyby nás obsadili Američani...Já vím, teď přijdou kecy o tom, že nic takového blog neříká, ale všichni od SPD po KSČM vědí, že je třebas začít vše relativizovat, ale nepodporovat přímo a hlavně uhýbat od tématu Ruských zločinů...V zásadě je to větší zbabělost, než přímá podpora válečných zločinců...

10 3
možnosti
Foto

Když Američané vojensky napadli Srbsko, Irák, Libyi, tak nikdo z politiků našich vládních stran nevolal po odsouzení politiků z USA, kteří tyto útočné války rozpoutali.

Assange, Snowden a Manning, kteří odhalili válečné zločiny USA a mučení vězňů v Iráku ve věznici Abú Ghraib místo vyznamenání byli pronásledovaní a Manning odsouzený do vězení. Strůjkyni "humanitárního bombardování" v Srbsku M. Albright zato vyznamenávali představitelé Karlovy university...

Tak nevím, co nám Fialova vláda chce kázat o morálce a zavírat do vězení ty, kteří nesdílí současnou vládní propagandu.

1 6
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky