Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Skutečně jste dobrovolně poslal peníze p. Vrabelovi?

1 0
možnosti
IB

Jestli se nepletu, pořád platí "moje rouška chrání tebe a tvoje rouška chrání mně". Při použití respirátoru údajně platí přesný opak. Proč si pan doktor nevezme respirátor příslušné třídy, aby chránil sebe, ale naopak buzeruje ostatní, aby si kvůli němu vzali nefunkční náhubek? A pokud opravdu přesluhuje v důchodu, proč to dělá, když má strach, že se nakazí od pacientů? Nevidím v tom logiku. Jediné, co mně napadá je, že pan doktor je vrtošivý a dokazuje si vlastní moc nad pacienty, ale možná je to jen senilita. Měl by skončit doktor, který se bojí nákazy od pacientů

2 8
možnosti
Foto

Paní Bittnerová, Váš příspěvek je nechutný.

Zjistěte si prosím, jaký je průměrný věk lékařů v první linii (nemusíte, řeknu Vám to sám - cca 55 let), z toho plyne, že řada z nich přesluhuje, mohla by být v pensi, ale mají něco, co vy absolutně nemůžete pochopit - a to je empatie s trpícími lidmi, které prostě nechtějí nechat ve štychu. Pokud by všichni praktici v pensi zvedli kotvy, druhý den se zhroutí primární péče.

Podezírat MUDr. Mamicu z vrtošivosti a moci nad pacienty, případně to, že je senilní, svědčí o mimořádné hlouposti, s níž se zde presentujete.

Jistě se léčíte sama, viďte? Nepotřebujete antibiotika, prášky, bolest řešíte meditaci na lesním paloučku?

běžte do háje....

6 0
možnosti
LV

Přéééééééééésně! Nedejte se! Kdo to kdy viděl, nosit u doktora roušku! Za chvilku nás budou nutit zapínat si v autě pásy, budou nám zakazovat chodit na červenou, dotýkat se drátů na zem spadlých, jíst všechny houby,nevstupovat na bezpečnostní pás nebo otevírat dveře, až když vlak zastaví!

Kam ten svět spěje...

3 3
možnosti
RM

jj, ve svých myšlenkách jste silák, ale v reálu pose.a. A ještě se s tím chlubíte na blogu. Tak alespoň jste si ulevil a tomu zlému doktorovi to nandal.

6 0
možnosti
Foto

Pana kolegu mamicu znám. Mne na něm překvapuje jeho obětavost, když zhruba 12 poté, co dosáhl důchodového věku, stále pracuje, i když by měl plné právo to pověsit na hřebík.

Má samozřejmě obavy z toho, že kdokoliv - i zdravě vypadající - jej může nakazit Covidem, což by pro něj mohlo znamenat stop na jeho pozemské pouti. A přesto se najde pitomec, který jej kritizuje.

7 2
možnosti
Foto

J57o76s20e37f 48B96á12r37t75a

9. 11. 2022 22:54

V období roušky prakticky vymizela chřipka. Každý by měl mít sebekontrolu a v případě respiračního onemocnění by neměl ohrožovat druhé. Zkrátka používat zdravý rozum.

1 0
možnosti
JM

"Zkrátka používat zdravý rozum."

No minimálně z první věty vašeho komentáře mi plyne, že jej právě asi moc nepoužíváte.

Já jsem nikoho neohrožoval, byl jsem zdráv, nikoliv respiračně nemocen.

4 1
možnosti
JM

J77a30n 40M49a63r84e83k

9. 11. 2022 16:56

Jen tak reakce na nadpis: Náhubky nám už dávali komunisti....nic nového

0 0
možnosti
RP

Můžete mě říct jak by Vám nasazením roušky u lékaře na těch pár minut ublížilo? Dusil by jste se ? Utrpělo by Vaše lidské právo? Včera jsem byla na gyn. vyšetření a na dveřích lékaře byla cedulka s dobrovolnym nasazením roušky pro pacientky. Musím říct že první co bylo, že jsem se omluvila nevěděla jsem o tom jinak by mě nedělalo potíž si ji na tu chvíli vzít. Uvědomte si kolik pacientů lékaři za den vyšetři a ne každý je zdravý.

4 3
možnosti
Foto

Ano dobrovolné nasazení roušky, ne arogantní příkaz. To je dost velký rozdíl.

12 0
možnosti
Foto

Vy jste také Listina práv a svobod. Zveřejnit tady jméno vašeho doktora s adresou ordinace je dost za hranou. Hlavně když se zde nemá dotyčný možnost obhájit.

14 1
možnosti
Foto

O co třeba jen obyčejný lidský respekt a ohleduplnost? Vy hrdino.

7 3
možnosti
HV

H76o13n15z68a 70V89r80á91n54a

10. 11. 2022 3:41

Jaký lidský respekt a ohleduplnost? Co je na tom, že někdo nutí zdravého člověka nosit roušku lidského?

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky