Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I11v16a81n 42J16i21r40e28š

18. 3. 2021 18:25

Díky Bohu a společnosti, že nás chrání před agresory a tyrany jako jste vy. Naštěstí už je s vámi historická zkušenost, takže každý znalý lidí a historie ví, co jste zač. Dokud nemáte příležitost a moc budete žvanit o právech, demokracii a spravedlnosti a jakmile byste se dostali k příležitosti budete zase stavět koncentráky, vraždit odpůrce a provádět další holokausty. To jste prostě vy.

2 2
možnosti
Foto

Ten titulek máte špatně. Správně jste měl napsat "Je suis esesman"

3 3
možnosti

Tak nám zavřeli nácka. A hned se tu množí hysterické hýkání ostatních "hnědočechů".

Nepochopím, jak se může kdokoliv původu slovanského dát k síghajlům a stejně tak nepochopím, jak ho může někdo, kdo si v záhlaví říká "národovec", ještě bránit.

Český zmatený mamlas je prostě schopen všeho, co si odůvodní..

Osobně doufám, že vůči síghajlům zde bude praktikována tyranie až do úplného vyhlazení. Nic jiného si nezaslouží.

Souhlasím ovšem s tím, že soudy by se tímhle zabývat neměly. Soudy jsou tu pro lidi, nácek je zvíře, které mluví, toho bych nechal rasovi.

0 6
možnosti

Takoví lidé, jako jste vy, jsou zcela neschopní normální konverzace.

Skutečná korektní konverzace má totiž tu základní podmínku, že co řekne pan X. to pan Y. nepřevrací. Může s tím souhlasit, může s tím nesouhlasit, ale při případném oponování vychází z toho, co bylo skutečně řečeno a skutečně napsáno.

Prostě když jsem napsal "jablka", odmítám, aby mi někdo oponoval tak, jako kdybych napsal "hrušky". Můj výrok o jablkách může zkritizovat, jak chce, ale opravdu jen o jablkách. A když budu mluvit o Jirkovi, odmítám, aby někdo v odpovědi vycházel z toho, že jsem mluvil o Dušanovi.

Tady všichni hovoří o neúměrnosti toho, že za obyčejná slova je vyšší trest než za znásilnění nebo dokonce usmrcení.

A vy nám vkládáte do prstů to, že jsme těmi prsty napsali, že si myslíme, že trest neměl být žádný.

To, co jsme tady napsali, samozřejmě můžete podrobit té nejtvrdší kritice, protože my jsme měli právo to napsat, ale vy máte stejné právo to zkritizovat. Svoboda slova platí pro nás i pro vás do úplně stejné míry.

To, co jsme tady napsali, můžete nemilosrdně zkritizovat, ale opravdu jenom to, co jsme napsali. Nemáte právo nám připisovat myšlenky, které jsme tady nezveřejnili.

4 0
možnosti

Píšete:

"Takže, když někoho shodíte pod metro a tím zabijete, dostanete 3.5 roku. Když znásilníte, dostanete dva. Ale když napíšete dvě věty na internet, byť třeba hloupé, dostanete šest!"

A já dodávám, že vím o ještě větší absurditě.

Tihle dva jsou za mříže sice na neúměrně krátkou dobu, avšak přeci jenom jdou.

Avšak Lukáš Tuček dostal za pokus o vraždu jenom podmínečný trest:

Vrchní soud v Praze nedávno překvapivě snížil trest pro Lukáše Tučka za pokus o vraždu bývalé přítelkyně ze sedmi let vězení na tříletou podmínku. Soudce to odůvodnil například tím, že obžalovaný nevypadá jako vrah a vykonává dobrovolnickou činnost pro obec. Státní zastupitelství se může pokusit verdikt zvrátit.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/vrchni-krajsky-soud-rozsudek-pokus-vrazdy-pad-shozeni-divky-milohlidka-muz-chlapec-jicin-cerovka-kra.A190709_141503_hradec-zpravy_tuu

Už třeba ten argument, že nevypadá jako vrah. Co je to vypadat jako vrah? CO je to nevypadat jako vrah? Vrahové bývají vlasatí i plešatí, vysocí i nízcí, hubení i obézní, nejčernější Afričané i modroocí blonďáci, s malým nosem i se skobou jako nebožtík Pavel Landovský (ten samozřejmě vrah nebyl, píši jen o jeho nosu). Vrahové bývají jak mezi hygienicky nejzanedbanějšími bezdomovci, tak i mezi vysoce vzdělanými a po všech stránkách kultivovaně upravenými a kultivovaně se chovajícími lidmi. Takže podle čeho vůbec je možné říci, že někdo jako vrah vypadá, nebo naopak že nevypadá?

Ale Lukáš Tuček za mříže nejde ani za evidentní pokus o vraždu, zatímco pan Čermák za nevhodná slova, ale jenom slova, za ně jde.

Asi na rozdíl od Lukáše Tučka vypadá jako vrah.

5 0
možnosti

Je to tak, stačí se podívat třeba na Teda Bundyho, který v USA vraždil jak běžícím páse.

0 0
možnosti

Tak jsem skoro celé to video viděl a poslechl. Kdyby jste tady dal pouze toto, není třeba nic přidávat. Jeho vypovídající hodnota je velká. Závěry ať si každý udělá sám.

Můj osobní postřeh. Znáte příběh o babylonské věži?

Lidé tehdejší doby byli tak domýšliví, že si chtěli postavit věž až do nebe. Aby to nemohli učinit, Bůh jím zmátl jazyk tak, že si navzájem nerozuměli a museli svůj úmysl zrušit.

Dnešní doba je podobná, lidé jsou domýšliví a pyšní tak, že na svou vědu a záměry nesnesou žádnou kritiku a jdou i přes mrtvoly.

A protože dnes už zmatení jazyků nic neřeší, máme překladače, dochází ke zmatení myšlenek. Přestože mluvíme stejným jazykem, nerozumíme si.

1 0
možnosti

Ještě jsem neviděl, ale možná by vás zajímalo: https://www.youtube.com/watch?v=YbBQi4f4mvU

0 0
možnosti

Dost by mě zajímalo, co vlastně ve skutečnosti napsal.

ZNOJEMSKÝ deník: Jak jim chutná jejich medicína??? Dobrá práce!??

iRozhlas: „jak jim chutná jejich medicína? dobrá práce”

iDnes: „Jak jim chutná jejich medicína. Dobrá práce???!“ ...umístil za komentář _čtyři_ otazníky a vykřičník...

2 0
možnosti

..... Ten druhý odkaz v Pé esku je naprosto šílený 8-o! Dokonalý obraz naší přeplacené státní správy! Od lékařských ,,kapacit" po buzerační (pardon,chtěl jsem napsat policejní) složky!! Vám autore a zvlášť pro pana Hlávku karma jako hrom R^

2 0
možnosti
Foto

Se svobodou a Listinou základních práv a svobod to společného nemá nic. Je to poplatné vlně, která se nese Západem. Jednou z jejích projevů je třeba líbaní nohou fotbalistům s tmavší pletí.

4 4
možnosti

Rozumím vám správně, že s tím líbáním nohou souhlasíte?

0 1
možnosti

Současný režim definitivně ztratil legitimitu. Je právem každého postavit se mu, dle svého svědomí a možností, na odpor.

4 2
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky