Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bilyhavran

16. 7. 2008 14:23
Vážený mladý zemědělský autore,

Vaše vyjádření - cituji: "...nakonec je z propagovaného snížení přímých daní jen zvýšení, což lze dokázat zvýšeným výběrem daní." - e typickým příkladem argumetace KSČSSD. Prosím Vás, milý studente zemědělství, předtím než zase vypustíte do světa podobné nesmysly, nastudujte si něco o Lafferově křivce, např. na http://www.wikipedie.cz. Děkuji Vám.

Jen poznámka převzatá z wikipedie:  I za vlád ČSSD se celkový objem vybraných daní z příjmů právnických osob zvýšil a to při současném jednoznačném a nezpochybnitelném snížení procentní sazby této daně. Byl bych hlupák, kdybych toto celkové zvýšení výběru daně uvedl jako argument, že vlády ČSSD tehdy daně zvýšily, tak jak jste to učinil Vy vůči vládě současné.

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

15. 7. 2008 20:36
Pro autora

Myslim ze jenom nechces pochopit podstatu zdravotni reformy. Regulacni poplatky a neplacene tri dny neslouzi k tomu aby babicky lily penize do zdravotnictvi, ale k tomu, aby se cesky narod dostal s nemocnosti na beznou evropskou uroven. Coz je ta dira kterou odtekaji penize a po jejiz eliminaci volas.

Kupodivu tento mechanismus i funguje.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

15. 7. 2008 20:47
Re: Pro autora

R^

0 0
možnosti
TT

tolan

15. 7. 2008 20:35
Tak Paroubkovci, článek vám to krásně rozehrál

Šéf přispívatelů za KSČSSd začal dobře, tak to nekažte.

0 0
možnosti
J

jakubmetelka

15. 7. 2008 19:41
odpověd radepur3

Váženy příteli, zřejmě jste špatn četl!Reformu penzí jsme připravili,šlo jen o to ji aplikovat a reforma navržena vládou kterou vedl p. Špidla neprošla PS díky Haně Marvanové a taky díky tomu, ýe se to tehdy nehodilo ODS, jinak by alespon základní reformy byly zavedeny.

0 0
možnosti
R

radepur3

15. 7. 2008 19:02
Zase mladý snaživý socánek....

Příteli, dávno mohla  začít s reformama vaše partaj, měla na to osm let, místo toho pouze zadlužovalo tuto zemi.... Teď jste všichni hrozně chytří...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1377x
Vystudoval Mendelovu zemědělskou a lesnickou univerzitu v Brně, Zahradnickou fakultu v Lednici na Moravě, obor vinohradnictví a vinařství, člen MO ČSSD Vyškov-město.

Seznam rubrik