Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2008 8:03
Nazývejme činy a skutky pravým jménem.

Zločinec není ten, kdo zločin ODHALÍ. Zločinec je ten kdo zlo páchá.

To jsme slyšeli stále dokola - nemáte důkazy, jsou to lži a konstrukce. DOKAŽTE NÁM TO.

A hle když je náhle pachatel chycen a usvědčen je dokázán princip politické "práce" této strany pomocí korupcí a machinace, tak modrý demagog to otočí a viník je podle jeho demagogie opět kdo jiný než ČSSD a JP.  

HAAAA..........;-D;-D;-D Bravo ideologové demagogie rozkladu a lží nepříjde vám, že něco smrdí na tom vašem dvorku odeesáckém?Určitě ano!

0 0
možnosti
LH

ant.

12. 9. 2008 18:56
....važte, prosím, slova...

...viz. : "Jak se bude vyvíjet naše demokracie a svoboda slova pod vládou člověka, který nedokázal uznat chybu svoji a svých blízkých spolupracovníků?"...za to by Vás mohl s.parouback nechat vyloučit (samozřejmě demokraticky jednohlasně) a máte po korýtku...;-)

0 0
možnosti
A

Arth-

12. 9. 2008 18:17
Vím, že to pan Topolánek číst nebude, ale to nevadí:

Pane Topolánku - já Vám děkuji! Ano, platím vysoké daně, ale ne vyšší než dřív. Ano, všechno je dražší, ale zejména vlivem vývoje na světových trzích a nikoliv dopadem "reformy". Ale i kdybych měl o něco vyšší daně a platil vyšší ceny v obchodech, rád bych to zaplatil za tu službu vlasti a pracovité části národa, kterou jste vykonal - zbavení zhoubného nádoru Paroubkovců...

0 0
možnosti
RR

rezjir

12. 9. 2008 18:37
Re: Vím, že to pan Topolánek číst nebude, ale to nevadí:

Hlavně že už ti nic nevadí. Asi jsi mrtvý.

0 0
možnosti
B

bzunda

12. 9. 2008 16:34
Pane Metelko,

málokdy reaguji na blogy,ale Váš článek  prostě jen tak přejít nemohu.Z jednoho prostého důvodu.Pohybuji se ve společnosti universitních  studentů a mohu Vám zdělit,že neznám jednoho jediného,který by podporoval politiku pana Paroubka.Pro ně je to chorobný muž s egoickou touhou po moci.Tím nechci říci, že by mezi nimi nebyli lidé se sociálně demokratickým myšlením.To je ale na hony vzdáleno myšlení pana Paroubka a jeho pitbulů.

To co jste Vy sesmolil mohu chápat jenom jako kariistiské patolízalství.

Ykuste si šáhnout do svědomí.

0 0
možnosti
J

jakubmetelka

12. 9. 2008 17:02
Re: Pane Metelko,

Dobry den,protoze jste jako jeden z mala slusny,odpovim Vam na Vase otazky.Nevim mezi jakymi studenty a kde se pohybujete,ale muzu Vam rict jen to,ze podporuje CSSD pres 50% mych kolegu v mem oboru ve skole.To jsem si nevymyslel,to je fakt,pro mene slusne pisatele musim podotknout,ze vsichni jiz mame jeden vysokoskolsky titul a nejsme zadni jezedaci!Co se tyce pana Paroubka,je to prvni predseda,ktery komunikuje se sclenskou zakladnou,kazdy dotaz co vytku,kterou jsem k nemu vznesl byl zodpovezen.Bohuzel mnozi z Vas prejali teze medii o diktatorovi.Co se tyce me kariery,nezastavam zadnou vyznamnou funkci,jsme prosty clen.Rikam co si myslim a to je vse.Chapu,ze kazdy mame jiny nazor,nekdo je pravicak,nekdo levicak,ale verbalni a jine utoky na tomto blogu jsou utokem na slusnost a demokracii. S pozdravem Bc. Jakub Metelka.:-)

0 0
možnosti
ZN

Zdenda-69

12. 9. 2008 12:58
Nedělám si iluze

již o ničem, ale s kým by to bylo lepší ?? Nevidím. Sosan s Rokem je ještě horší a k tomu vize financování různých záležitostí nebo stavů z peněz neznámo kde vzatých (tedy lépe řečeno - vztaých z kapes těch, kteří je oklikou dostanou zpět, akorát se po cestě spousta peněz ztratí u pažravého státu ....) Takže je to takové-jeden za 18, druhý bez dvou za 20, a ten, který tam zrovna není, vždycky řve, poněvdž ho to štve, že je mimo koryto... Zelení můžeme vidět, jak fungují, SNK-ED ? Ti to raději balí a pokládají, než by bojovali, i když je to těžký boj ....US DEU - vidíme otrlé fracky Němce ... Morava to aspoň rychle položil, takový svazáček Hašek nebo arogantní Rath by všechny přesvědčovali, že za jejich konání vlastně může ODS, kdyby se jednalo o ně .. Podle mě v tom jel Tluchoř, Morava byl jen mladý, po zviditelnění nadržený pěšák. Kritizuje se zde nějaké předpokládané politické kupčení ODS. Je ale zajímavé, že se jim to u sosana vždy zadaří ... čím to asi bude.

0 0
možnosti
A

Arth-

12. 9. 2008 18:21
Re: Nedělám si iluze

To je blbost...  nedělám si iluze o nikom... ale ta akce byla tak neuvěřitelně sfušovaná, že v tom nejel nikdo ze zkušených vlčáků...   Paroubek to zaplatil a Morava, hloupý ucho, se chytil.

Když někdo opravdu šije boudu a nebo chce dokonce někoho vydírat...  tak se na to připraví! Morava se nechal s mladou Zubovou vyfotit.. prý aby mohl tlačit na paní matku. To se ho jako měla tak vyděsit? Myslím, že si fotku pověsil doma nad postel - mladá Zubová je hezká holka...  ;-)

0 0
možnosti
A

antizelenka

12. 9. 2008 12:54
toto je budoucí naděje země?

no potěš pán Bůh

nejhorší na tom je , že tomu snad i autor věří;-D

0 0
možnosti
T

tromi

12. 9. 2008 14:58
Re: toto je budoucí naděje země?

lepší než banda zlodějů z ods:-©

0 0
možnosti
H

Hufner

12. 9. 2008 12:50
Topolánek patří na hnojiště dějin

Až na hrubku....milí pane premiére.... autor má naprostou pravdu:-):-):-)

0 0
možnosti
JK

-jk-

12. 9. 2008 13:08
Re: Topolánek patří na hnojiště dějin

Těch hrubek je tam samozřejmě celá řada. Faktických blábolů však mnohem více.

0 0
možnosti
VH-ZH

Velká hlava - znalec hnědočechů

12. 9. 2008 12:44
...Student ZF MZLU Brno, člen MO ČSSD Vyškov-město.. od kdy

:-©:-© (Y) :-©:-©

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

12. 9. 2008 12:43
pokrač.

Socialisté mi nejsou blízcí, takový Špidla by ovšem slušný člověk. Gross méně, ale i za jeho vlády se jednalo o americkém radaru. Právě za socialistických vlád ten projekt vznikl. A vztahy s USA měl Špidla dobré. Bush se setkal s ním, u Klause to tehdy odložil.

Skuteční sociální demokraté jsou demokratickou stranou, bez problému spolupracují se Západem. Jen Paroubek přinesl "nové Azimuty", směr Čína, Irán a zejména Moskva.

Paroubkova politická korupce je fakticky vlastizradou. Za bolševika takové věšeli a Paroubek by si to též zasloužil. Já takovými mravními zrůdami dosti opovrhuji, přitom si vážím všech lidí. Končí to ale u lidí jako Mengele, Hitler, Putin, Saddám, Filip, Grebeníček a Paroubek. Ještě Pol Pota jsem vynechal.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

12. 9. 2008 12:39
Milý Jardo Metelko, moc tomu nerozumíte

Píšete o Moravovi, jen říkám, moc se nafukuje, skočil na cílenou provokaci. Gaunerem byl Tlustý, který nerezignoval. Jenže Tlustý je kamarád bolševiků, tedy i Váš, když Váš pan předseda se dal s nimi do spolku. Morava nebyl tak prozíravý jako Dalík, skočil na špek. Věřím mu, že to dělal v zájmu zachování vlády, ne její rozbití - jak jde o to gaunerům Paroubkovi, Tlustému, Filipovi a dalším estébákům.

Topolánek není špatný premiér. V dané situaci dokáže udržet vládu, což by dokázal málokdo. I výsledky tu jsou.

Ale hlavně. Nástup Paroubka k moci by znamenal vládnout, jak diktují bolševici. A hlavně, jak to chce Putin. Vy chlapče možná moc nepamatujete, když se tu Rusové roztahovali. Já ano, takže je to už nechci. Zato chci radar, a chtěl bych i rakety. Právě kvůli těm Rusům. Nevadí Vám, že Paroubek zaprodal celou sociální demokracii? Že teď to béčko komunistické strany a dělají, co vidí Putinovi na očích?

0 0
možnosti
ŠF

stev

12. 9. 2008 12:50
Re: Milý Jardo Metelko, moc tomu nerozumíte

Slušný Člověče, jak můžete mít takový nick? Myslíte, že bylo správné z politických důvodů zatknout pana Kořistku, nabo paní Jourovou na dlouhá léta do lapáku? Copak toto nejsou metody padesátých let? Jsem přesvědčen, že se kauza Morava už dávno posunula od pana Tlustého úplně jinam. Pan prezident to pojmenoval úplně přesně - chce to změnit styl vládnutí a vrátit politice obsah.  Doufám, že to Topolánkovi docvakne, a přestane zaclánět dřív, než ho smete mimořádný sjezd strany po prohraných krajských volbách.

0 0
možnosti