Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

1. 9. 2008 19:23
Ach jo...

...Kubiku, uz jsem to tu jednou psal: vis, co je to gaussova krivka?

-

Krade se vsude - mezi lidma, v obchode, v politice vrcholove i komunalni. Svoloc se najde rovnomerne mezi Lidovci, u Zelemych, v ODS - a prekvapive i v CSSD. Pokud dneska ODS ovlada (kuprikladu) ctyrikrat vic regionu nez CSSD, je logicke, ze se provali ctyrikrat vic prusvihu, CSSD halt neni u koryt. Pokud by kraje ovladala CSSD, bylo by to nepochybne totez v opacnem gardu. Nebo snad mas nejaky iluze?

-

Abych to zkratil: vykrik bez pointy.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

1. 9. 2008 19:27
Re: Ach jo...

...mimochodem, kdyz uz jsi zacal s okradanim a korupci, okradani vsech (nebo aspon slibovane) a korupce vlastniho elektoratu jsem si vsiml jen u CSSD.

0 0
možnosti
A

atom.y

1. 9. 2008 17:31
Korupce - Demokracie - Populismus

Nj, v každé straně je nějaká část lidí, co se nechají zkorumpovat. Ale mě se zdá že v ČSSD jich je nejvíc :.D. (Plus politika - prožrat ted co můžem ..)

A v nadhledu si myslim, že demokracie funguje tak že opozice hledá vdycky špínu na vládnoucí stranu.

A to je dobře, tak by to mělo fungovat. Nenajdu už zdor info., ale někde jsem četl že korupce kvetla v ohromné míře hlavně za "Velké koalice" ODS a ČSSD,  kdy nebyla žádná větší opozice která by vládu kontrolovala.

Mě prostě tenhle článek příde dost populistickej, víme všichni že takovejch strášně podobnejch článků už příznivci všelijaké opozice napsaly taky milion :.))

Spíš mě poslední dobou zaujaly příspěvky blogerů na téma: Kritika volebního systému ... ten náš volební systém pak vytváří takový ty strašně častý připomínky že neni koho volit atd. :):-)

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

1. 9. 2008 22:06
Re: Korupce - Demokracie - Populismus

V současné době je vedeno trestní řízení asi proti dvěma stovkám představitelů ODS v regionech.Takový místní politik podnikal v oblasti nočních klubů,nebo heren.Často byl přesedou fotbalového či hokejového klubu.Obvykle uznával pouze dvě hodnoty:sílu a aroganci.Jeden takový výtečník okomentoval fakt,že se jeho syn podílel na šikaně slabšího spolužáka ve škole slovy,že "kluci jenom blbli a je dobře,když srab dostane zabratů.Jiný z těchto podnikatelů dal svým zaměstnancům před volbami toaletní papíry s portrétem Jiřího Paroubka.

http://www.literarky.cz/?p=clanek&id=5679

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

1. 9. 2008 17:09
Kdyz se tak divam do historie clanku autora...

..zjistuji ze zurive sije do vsech stran, krom CSSD. Cim to muze byt? :-)

0 0
možnosti
JM

socánek

1. 9. 2008 17:13
Re: Kdyz se tak divam do historie clanku autora...

Protože si problémy uvnitř strany dokážeme vyřešit sami mezi sebou.Pokud bude  ČSSD vládnoucí stranou a bude dělat něco, s čím nesouhlasím, ozvu se!

0 0
možnosti
J

jirkaknop

1. 9. 2008 16:40
Problém není v tom,koho volit

ale jak korupci trestat. Ať je u moci kterákoliv strana , o korupci se ví , mluví , dokonce občas se i dostane k Policii. Jestliže je tak rozšířená , jak je možné , že je prakticky netrestaná? Kolik úředníků bylo stíháno a potrestáno? Mluví se o nezávislých vyšetřovatelích a soudech. Jenomže já si myslím,že jsou soudy a Policie politiky ovládány. A dokud nebudou mít Policie a soudy takovou nezávislost,aby trestaly kohokoliv , bude se krást a kterákoliv strana ktrá bude u moci si naloupí pro svoje členy , protože proto ji volili.

Jenom si vzpomeňte - Pět na stole v českých - jasná korupce a dnes se aktéři všem vysmívají a vysmívali se i předtím. Nejprve bych volil právní stát. 

0 0
možnosti
AJ

aljav

1. 9. 2008 16:42
Re: Problém není v tom,koho volit

policie i soudci v podstatě nezávislost mají. Ale nikoli na penězích ! V tom je problém !  

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

1. 9. 2008 16:39
Až se to jednou bude odkrývat..

ČSSD i ODS...bude stejně stigmatické a zahanbující členství, jako v KSČM.Rv Karma.

0 0
možnosti
AJ

aljav

1. 9. 2008 16:41
Re: Až se to jednou bude odkrývat..

to nebude. jelikož ODS nezavírala lidi do Jáchymova za politické a jiné protinázory. Kdežto KSČSSD v rámci Národní Fronty mají ruce od krve !

0 0
možnosti
AJ

aljav

1. 9. 2008 16:38
autore autore

vy jste ale trdlo ! To že korupce v politice je a asi i bude víme. Ale tvářit se že vaše KSČSSD je čistá jako křišťál a že to myslí upřimně ..... Máte dost !

0 0
možnosti
TJ

vioš

1. 9. 2008 16:41
Re: autore autore

Kdo se tak váří?

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

1. 9. 2008 16:24
Jasně Metelko

metel k volbám volit sockomunisty, ať  má  zase nějaký socan na byt na Floridě. ;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1377x
Vystudoval Mendelovu zemědělskou a lesnickou univerzitu v Brně, Zahradnickou fakultu v Lednici na Moravě, obor vinohradnictví a vinařství, člen MO ČSSD Vyškov-město.

Seznam rubrik