Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZT

juhola

17. 2. 2009 1:10
Metelesku blesku, protože k blogu o Langrovi

(a není to moc dobrý člověk, politik, člen ODS a ministr), zbaběle nepovoluješ diskusi, odpovídám ti na jiném tvém blogu: příště se přihlaš do diskuse a uvidíš, že spousta tvých příznivců z ODS (a¨řeknu na rovinu - nevadí nám, že jsi z ČSSD) s tebou bude souhlasit. Nejde totiž jen o stranickou příslušnost - na postu minista vnitra mohou být i opravdu slušní lidé, ať jsou stranicky příslušní kamkoliv. Langr je pouze stranicky příslušný. Nevím proč, že mi připomíná Drdova Sarka Farka loupežníka. Ten ale nakonec pochopí dobro. Možná jako jiný ministr vnitra Gross - ten si dobro nechal proplatit.

0 0
možnosti
A

aussie

23. 12. 2008 7:38
Metelko,

ty si z nas asi delas tak trochu (Y) vid, chlapce? Smecka prasivych psu? Reakce chorych mozku a pijavic? Takhle se ale mlady soudruh nevyjadruje, metelko... :-) takhle to nikam nedotahnes, drath je jenom jeden ... Rv

0 0
možnosti
RK

Radek0075

22. 12. 2008 22:32
PRO ADMINISTRÁTORA!!!!

Tenhle článek už tady byl včera. Je v něm změněno datum, vymazána původní diskuze. Trvám na tom, že ten co to udělal je normální HAJZLÍK.

0 0
možnosti
A

aussie

23. 12. 2008 7:30
Re: PRO ADMINISTRÁTORA!!!!

R^ admin bude zrejme metelkovo kamos (nebo dalsi z diskuznich pracantu lihovyho domu), diskuze nebyla autorovi zjevne prilis naklonena... :-)

0 0
možnosti
MF

falm

22. 12. 2008 13:48
Asi nejste Čech nebo neznáte historii svého národa!

Češi nejsou žádní změkčilci - u nás házejí botami pouze ženské na Vánoce, aby zjistily, zda se příští rok vyvdají z domu!

My Češi máme jiný "opravný prostředek" - a sice defenestraci!

Doplňte si laskavě základní školní vzdělání. Výmluva "Já jsem tenkrát chyběl!" v daném případě neobstojí!!!

Neznalost historie neomlouvá.

0 0
možnosti
RB

qfp

22. 12. 2008 17:16
Re: Asi nejste Čech nebo neznáte historii svého národa!

Nenastane pak nedostatek oken?

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1377x
Vystudoval Mendelovu zemědělskou a lesnickou univerzitu v Brně, Zahradnickou fakultu v Lednici na Moravě, obor vinohradnictví a vinařství, člen MO ČSSD Vyškov-město.

Seznam rubrik