Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

K-D

11. 7. 2008 9:42
Žádná změna

Zelení jsou ostudou politiky. ČSSD na tom není ale lépe - co se týče jejího vedení, je to jen a jen její problém. Podstatné jsou názory stínových ministrů - a komu jde o rozumný přístup k přírodě, ČSSD volit nebude. Stínový ministr MŽP za ČSSD je ještě větší dogmatik a neschop, než Bursík. ČSSD mě přesvědčí pouze tehdy, když bude mít na ministerské posty připraveny odborníky. To ovšem platí i pro ostatní strany.

0 0
možnosti
JN

dajana.p

11. 7. 2008 4:30
Melouni ne

Zeleným fakt nefandím.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

10. 7. 2008 18:48
mladi vasm omlova

sveho casu podobne v politice vyvadela ODA, stranicka zuby nehty se snazici dostat se za prah volitelnosti. Nakonec zasla na vlastni zlodejinu.

0 0
možnosti
KA

krabi

10. 7. 2008 18:18
Bursík není zelený, je pravdoláska

vaše vidění českých zelených nepostřehlo to podstatné. SZ je koalicí pravdalásky a ekoteroristů. Ani jeden by se samostatně nedostal do parlamentu. V koalici se dostali a teď se ty dvě strany uvnitř SZ rvou o koryto. Výsledkem bude, že ekoteroristé s Kuchtovou atd. prohrajou ted hned, protože Topolánek je nepotřebuje, stačí mu pravdaláska a Bursík. A SZ v dalších volbách vypadne z parlamentu. Jestli pravdaláska založí zase novou stranu jako zatím vždy, nevím - přeci jen příznivci ubývají

0 0
možnosti
R

radepur3

10. 7. 2008 18:10
Vidíš ty kluku šikovná,

jeden blog denně a Jyří si tě určitě všimne! Brzo přesídlíš z kraje na republiku...;-)

0 0
možnosti
DT

DDT123

10. 7. 2008 18:02
Největší problém

Který vidím já je ten, že přestože členové ČSSD byli v minulosti KSČ popravováni, dnes s chutí  spolupráci s toutéž stranou přímo vyhledávají a díky ní prosazují různé ptákoviny (rozumějte rozhazují miliardy před volbami). S KSČM, která se od svého programu a minulosti nikdy jasně nedistancovala, tlačí na pilu a to mi dokáže hnout žlučí. Další věc je ta, že ČSSD by mohla být snesitelnou stranou, kdyby 1. Její členové na dalším sjezdu už konečně prosadili výměnu vedení (na minulém se vám to málem povedlo), které mě irituje a to nikoli kvůli programu, ale kvůli věžné negaci všeho, a za 2 zněnila trošku program - jinými slovy - zasadit všechny sliby do ekonomického rámce již před volbami a ne až po nich. Díky těmto věcem je pro mě ČSSD nevolitelnou a nesympatickou stranou. Respektuji jiné názory, ale poslouchat pouze negaci názorů mých a na této halasné negaci stavět svou kariéru mi příjde ubohé...

0 0
možnosti
G

grandaunt

10. 7. 2008 17:38
Sjezd

"zakroutí jim krkem na mimořádném sjezdu a omezí pravomoci nejvyššího orgánu" .... aha, já jsem si vždycky bláhově myslel, že právě sjezd je zárukou alespoň nějaké vnitrostranické demokracie, hlasují tam delegáti z krajů, jejichž pověření hlasovat tak nějak pochází od řadových členů. Jasně, nedemokratický vůdce dokáže zblbnout dav, ale obecně, co jiného už by mělo být demokratické rozhodování uvnitř strany, než na sjezdu? No,  u ČSSD to asi chodí jinak.

Jinak souhlasím s názorem níže - SZ se dostala do parlamentu díky  hlasům pravo-středových liberálů, kterým zanikla Unie svobody, ODA, ev. zjistili, že nemá cenu volit ESD, apod. 

Za přezdívku KSČSSD si soc.dem. mohou z jiných důvodů, než jak kroutí krkem odpůrcům ve straně. Neustálé sbližování s KSČM, odklon od Bohumínského usnesení. Z poslední doby např. "brilantní" Jičínského ústavní stížnost proti úřadu pro zkoumání totalitních režimů, apod.

Moderní levicová strana patří do každého státu, druhý komunisty ale nepotřebujeme.

0 0
možnosti
G

grandaunt

10. 7. 2008 17:42
Re: Sjezd

Oprava - ne ESD na NSK-ED ;-)

0 0
možnosti
S

Shob34

10. 7. 2008 17:22
jeste poznamka k historii CSSD

Socialni demokrate zacali jako prvni pouzivat osloveni "soudruhu". Nemecka SPD toto oslovni pouziva dodnes. Ta ceska s prichodem Paroubka zacala radeji pouzivat osloveni "priteli".

Ze soc.dem se odstepilo marxisticke kridlo, ktere se nazvalo KSC.

Historicka fakta, ktera by nemel nikdo zapominat!

0 0
možnosti
S

Shob34

10. 7. 2008 17:18
Zeleni kandidovali s pravicovym programem, Metelko!

To je taky jediny duvod, proc s do PS vubec dostali. Protoze je volili i pravicovy volici.

Aspon si vymysli mene pruhlednou lez, socane!

0 0
možnosti
AOCS

aJFa-Harvester of Censors Sorrow

10. 7. 2008 18:19
Re: Zeleni kandidovali s pravicovym programem, Metelko!

8-o;-D takovej dement jako ty už tady nebyl hodně dlouho ;-D(Y);-D

0 0
možnosti
K

klauzkomik

10. 7. 2008 17:14
karma

R^

0 0
možnosti