Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak vážné téma, tak nepřehlédnutelně reálné, i Vámi tak prostě a přesně popsané a považte, mně se při čtení chtělo smát! Jako bych cítila, že i Vy už víte, že všechno je vždycky správně, a že jakoukoliv trvale efektivní změnu může člověk udělat jen uvnitř sebe. Děkuji srdečněR^V

1 0
možnosti
LV

Musí to být hrozné žít celý život pod knutou marketingu, od hlavy k patě prolezlý civilizačními chorobami drcen tlakem reklamy, před kterým není ani na sekundu úniku, zaměstnán v profesi, ze které se chce obyčejném člověku zvracet, přinucen na drakonické úvěry nakupovat věci, které nutně nepotřebuji, a pak na nich a s jejich pomocí zveřejňovat texty o tom, jak strašně utrpení to je.

Opravdu Vám nikdo nepomůže? Nikdo se nenajde, kdo by zastavil ruku třímající ostře práskající bič neúprosné reklamy, kdo by Vám sebral pero podepisující další úvěrovou smlouvu, kdo by Vám odstřihl připojení, po němž objednáváte další nepotřebné věci z bůhví kolikátého e-shopu? To je strašné...

0 0
možnosti
Foto

Jsou lidé a lidé. Jsou ti, kteří jen hledí a neudělají pro druhé nic, aby prohlédli oslazenou lež a pak jsou ti druzí, kteří alespoň nějak táák do toho bijí.

1 0
možnosti
JD

Velice dobrý inspirativní blog pane Kouřile!

R^R^R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Nehorázný konstrukt je váš komentář. Lidé nebudou mít do 50 let co do úst. Půda je totálně zdevastovaná právě tou neukázněnou spotřebou. Hlupáci a idioti za to určitě tolik nemohou jako inteligentní vampíři. Ti vládnou světu a určují jeho směr ... a k čemu to vše směřuje? K totální zkáze. Lidstvo nemusí čekat ani na ten šutr z nebe, zničí si planetu sami.

1 0
možnosti
  • Počet článků 367
  • Celková karma 11,44
  • Průměrná čtenost 488x
BOHATSTVÍ NEMÁ STROP, TAK JAKO BÍDA NEMÁ SVÉ DNO.