V Německu ničí Pegidu, v Česku Konvičku

Německá Pegida a český zoolog Konvička mají stejné názory a stejné nepřátele. Sdružují kolem sebe lidi, kteří by si přáli, aby se politici a státní moc chovali k imigrantům alespoň stejně jako k vlastním občanům. Aby se nevybírala sociální daň, která se přes stovky neziskových organizací přefiltruje k těm, kteří se svým způsobem odmítají začlenit do původní, zatím ještě většinové společnosti. Naopak, snaží se ji přetvořit k obrazu svému. A lidé mají pocit, že jim k této činnosti elita a neziskové organizace za jejich peníze pomáhají.

A tak jdou v Německu profesionální dehonestátoři a image stvůrci a ničitelé pravděpodobně po představitelích občanského hnutí Pegida. Sympatizantů má Pegida desetitisíce, a když se nedaří přesvědčit občanské flegmatiky, že se jedná jen o radikály, anarchisty, teroristy a kdoví co ještě, tak se jde tvrdě po charakteru a morálce vůdčích osobností.

To v Česku je to podobné, i když v menším měřítku. Zoolog Konvička se angažuje podobně, facebookových příznivců má přes sto tisíc a snaží se aktivně ukázat na přistěhovalecký a multikulti problém v Evropě.

Konvičku ale zvládnou zničit kolegové z jižních Čech. A ČT k tomu. Zatímco na blogu iDnes předvedl zoolog docela zajímavou diskuzi s vědeckými kolegy z jihočeské univerzity, v ČT nezapomněli posluchačům oznámit ústy neziskového vědce, že dostali tak obrovské množství vulgárních mailů, že je ani nemohou raději zveřejnit.

Takže, co z toho plyne. Konvička je radikál, element, který ohrožuje klidný život začleňovačů imigrantů do společnosti. A to se mu trpět nebude.

Myslím, že všelijací absolventi sociálních pavěd, všelijací experti na možné i nemožné, kteří studovali, aby se v dospělosti stali profesionálními rozhodovateli o miliardách vyčleněných na potěmkinovské začleňování imigrantů do příměstských ghett, ti si svůj životní job vzít jen tak nenechají.

Vždyť i to dnešní napětí v Evropě je výsledkem především jejich práce.

Přitom podle mne by udělali mnohem lépe, kdyby po sobě jak v Saturninovi házeli koblihami.....

PS : já osobně držím všem Konvičkům a Pegidě palce. Jejich činnost má větší smysl než to, co to, co se schváleně propaguje.

Autor: Jakub Jánský | středa 28.1.2015 20:09 | karma článku: 42,48 | přečteno: 2551x