Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nevím, já bych to kvalifikoval jako křivé obvinění. Rv

Až Vám přijde obsílka, tak se nedivte.

3 1
možnosti

Pozor, pozor, pozor,

cítím nového nadaného exotického blogera. Bude švanda, bude děs, kams to čtenáři, kams to vlez! Páně Fojtíkův nástupce se představuje, král je mrtev, ať žije král. Už ten titulek překonává např. B. Olšera ... o parník. Tvrdý, jasný ... a stejně mimo. A ten text! Žádné citové výlevy jako Fojtík, žádné stokrát okopírovávané odstavce ze starých článků!

Pane Jánský, když máte tak jasný názor odůvodněný důkazy, proč nezaložíte nějaké noviny, zpravodajský server, televizní stanici... kde budete moci sdělovat tu jedinou pravdu = tu VAŠI pravdu??? Lidi by Vám ruce utrhali za pravdu, třeba byste mohl zpravodajství rozšířit i na burzovní zprávy! Pomyslete, všichni burzovní makléři by četli jen Vás a za Vaši pravdu by tvrdě platili!

Možná jen nemáte čas, chápu. Chápu, že pro nalezení jediné pravdy obětujete svůj čas a finance a jezdíte na Ukrajinu zjišťovat, jak to tam vlastně bylo. Kdepak věřit Drtinové, ČT, CNN, BBC, CIA, NSA, MOSSAD a tak nějak všem vrahům z Vólstrýtu. Určitě také nepoužíváte jako zdroje ruská média, protože když lžou jedni, nemusí ti druzí mluvit pravdu, že?

Mějte si svůj názor, nic proti. Nezkoušejte ale jiným upírat právo vyjadřovat svoje názory. Drtinová je novinářka, když něco blbě žvejkne, vrátí se jí to jako bumerang (novinářů je dneska tucet za pětník - vylejí ji a vezmou pískle vylezlé ze školy). Když blbě žvejknou chlapi v hospodě (nebo na blogu), nikoho to nezajímá. Ergo Drtinová bude lhát méně než například Vy = jí jde o džob, Vy nikoho nezajímáte. Tlak zaměstnavatele může měnit vyznění zpráv, ale na to stačí používat více zdrojů k porovnání - dokážete odfiltrovat většinu nepřesností (tvrdá fakta se manipulují hůře).

Přišel jsem, viděl jsem, odcházím a už se nevrátím (pravděpodobně). Čest Vaší práci!!

4 1
možnosti
RC

Tragedie Donbasu tkvi v agresi Stetiny, Stehlikove a CT????? Rekl bych ze o prvnich dvou na Donbase v zivote neslyseli. A tihle dva, at si rikaji, co chteji, nemuzou zabit ani jednoho civilistu na Donbase, na rozdil od ruskych zbrani.

4 2
možnosti
Foto

A ČT? Leda že by televizor někomu padl na hlavu.

0 2
možnosti
PR

Jen k nadpisu dál nemohu číst:-) -kolik má Štětina a Stehlíková na Dombase tanků a vojáků??;-D

7 2
možnosti

Pssssst, nevystrašte ho. Od dob Fojtíkova konce je tady nuda, B. Olšer už je za zenitem (opakuje se a nic nového nepřidává). ;-)

4 1
možnosti
Foto

Štětina či Stehlíková jsou nemocní lidé, co s tím naděláme...

6 8
možnosti
RC

To je fajn, ze je diagnostikuje take nemocny clovek. Pane Vyvadile, Vy, jako pravnik, byste mel umet cesky, co? Zkuste si precist vlastni blog a opravit chyby.

8 2
možnosti
PB

...... bych si dovolil,- .... nikoliv v "agresi", ale spíše ve "VÝKLADU Štětiny, Stehlíkové a ČT !"

2 2
možnosti
TN

Vůbec tomu nerozumím. To jako že kvůli Štětinovi, Stehlíkové a ČT umírají lidé?

4 1
možnosti
Foto

Fojtík se zase spravedlivě rozhořčil

7 5
možnosti

Jakube,ty docela normálně lžeš

7 6
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik