Se divím, že je Putin ruským prezidentem. Vždyť je to takový hlupák!

Nejdřív nechá podle iDnes a ostatních mainstreamových bruselských satelitů zastřelit politika Němcova přímo pod okny Kremlu. No a pak neuplyne ani pár měsíců a on klidně nechá "emigrovat" opozičního poslance Ponomarjova do USA. Prostě mu nechá uzavřít hranice, aby se nemohl vrátit do Ruska, kde ho mezitím obžaluje z korupce! Toto je "logika" novinářů...

Fakt, je to logické a přímo geniální. Místo aby nějakého poslance z Novosibirsku poslal Putin za korupci před soud a někde na Kamčatce odsoudil a pak internoval, tak mu uzavře hranice a zmrazí konta zrovna když je tento chudák na služební cestě v USA. Pravděpodobně navazoval přátelství Novosibirsku s nějakým středozápadním americkým zapadákovem. Nebo....ale to jsou konspirace, ty mí antidiskutéři nemají rádi :-)

Prostě ten Putin musí být pěkný hlupák. Nechá ruského politika v kapitalistické Americe bez prostředků a jen se dvěma svetry. V době šílené celosvětové propagandy!

Asi si nespočítal, že ten Ponomarjov bude rozdávat rozhovory i na veřejných záchodcích na tajmsqvér. Vůbec ho ani ve snu nenapadlo, že ten nešťastník, co mu nechali děti v Rusku u babičky a manželku mu povolili ponechat v USA (to rozpláče i paní Hangebrauk z Bonnu...) bude klidně kolaborovat se západními imperialisty.

Ještě mě konspiračně napadlo, že vše může být, tak jako vždy, úplně jinak.

Třeba není hloupý a naivní ruský prezident Putin. Naopak za hlupáky tu klidně mohou být ti, co se jim ta love story tak líbí, že jí věnují svůj drahocenný novinářský (hlídacích psů demokracie...) čas a jsou spokojeni se svým "pracně" vydělaným jidášským grošem.

A co potom ještě ty ovce, co jim věří.... přibyla nějaká?

Přeji hezký večer :-)

 

Autor: Jakub Jánský | středa 15.4.2015 20:40 | karma článku: 34,64 | přečteno: 1271x