Rusáci jsou připraveni intervenovat. Pokud prý nebudou bráni vážně

Putin si přeje, aby Západ začal konečně Rusko brát jako partnera. Prý se mu nelíbí, že si z Ruska dělá každý srandu. Označení sparingpartner se Rusům prý nelíbí. Prý ať žije Nová Doba.

Rusko se chystá na východ Ukrajiny vojenskou silou. Některé dovolenkářské jednotky prý už dávno na Donbase operují. Prý jich je několik tisíc. Možná prý i několik desítek tisíc.

Rusáci prý už mají sparingpartnerství plné zuby. Prý po doněckém letišti chtějí ovládnout znovu Slavjansk, k tomu prý i přístav Mariupol a prý se chystají i na Kyjev.

Někteří prý i tvrdí, že prý se jim líbí i Vysoké Tatry. A podtatranská nížina. Prý si dělají zálusk znovu po skoro padesáti letech i na Prahu.

A když to prý dobře půjde, tak by i Berlín mohl prý trpět pod ruskými mužiky. Prý se Moskva chystá otevřít v západní Evropě tisíce barů, kde se bude čepovat pouze originál Staličnaja. Prý to bude v rámci ekonomických sankcí odpověď na snížený rating od Moodys.

Rusko ale ve své propagandě prý žádné slovíčko "prý" nepoužívá. Prý svá vyjádření myslí prý vážně. Prý se Kreml rozhodl, že už na miánské dohody kašle. O těch smlouvách, které prý uzavřeli před rokem v Kyjevě s Janukovičem prý už nemíní diskutovat.

Prý chtějí najít vrahy z Majdanu, prý chtějí pomstít mrtvé z Oděsy. Putinista Putin si prý přeje obnovit tankové bitvy z Kurského oblouku.

Mediální "prý" už prý nikoho nebaví. Prý už normální lidé mají těch prýzavražděných civilistů a dalších osob plné zuby.

Prý teď bude z Bruselu nařízeno počítat slůvka "prý" v textu článků médií.

A čím víc "prý", tím lépe. Prý.... 

Přeji prý hezkou sobotu.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Jánský | sobota 24.1.2015 14:47 | karma článku: 15,31 | přečteno: 1384x