Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Protože jí to vyhouje, islamisti odvedou špinavou práci za ni a lidi budou muset sedět podělaní doma a třást se o život.

2 0
možnosti
MN

Vůbec bych se nedivila, kdyby teroristické výhrůžky na Twitteru byly zveřejněné na pokyn státu. Merkelové se naprosto nehodí pravidelné a zesilující protesty Pegidy.

V sobotu chudák měla 50.000-covou demonstraci v Berlíně, kde lidé v rámci akce Zelený týden protestovali mimo jiné hlavně proti podpisu smlouvy TTIP mezi EU a USA (naše média - ani slovo o této akci) a v pondělí by měla Angela možná už stejně početnou demonstraci Pegidy.... nějak se jí poslední dobou ti Němci vzdouvají.

Vašemu článku karma magna.

http://www.dw.de/thousands-protest-in-berlin-against-industrialized-farming/a-18198089

4 1
možnosti
MP

Když vyvraždili tu redakci, tak politici, včetně Merkelové, se jeli převádět do Paříže a nazvali to pochodem za svobodu slova a všichni "byli Charlie". Přitom ten týdeník byl nicmoc produkt levičáckého xindlu. Pediga je až úzkostlivě korektní, slušná a spontánní, ale její ochrana nestojí za nějakou policejní pohotovost. Tam už se svoboda slova nijak nechrání.

1 2
možnosti
MP

To koukáme, co? To aby ještě byli účastníci protiislámských shromáždění rádi, že nebudou popotahování za hanovení rasy, národa a přesvědčení, protože jak známo paragrafy se dají pokroutit všelijak. Takže jaképak chránění proti teroristům. To Německo se snad zahubí samo, toho se ještě i já dožiju.:-(

7 0
možnosti
SB

Souhlasím s celým Vaším článkem, ale nejvíce s těmi slovy, že autoři těch výhrůžek měli být u výslechu a měli by být potrestáni nebo vyhoštěni, jestliže jsou cizinci.

Připomíná mi to Švejka. Jeden voják v tom románě byl na vycházkce a přišel k němu důstojník a bez jediného důvodu mu dal přes hubu. Voják si šel stěžovat k nadřízenému a ten řekl:

"Tak ono se to stalo mimo kasárna? To si musíme zkontrlovat, jestli jste měl povolení k opuštění kasáren."

Po nějakém čase si ho zavolal a řekl:

"Bylo zjištěno, že jste povolení k opuštění kasáren měl. Proto nebudete potrestán. Abtretten."

Avšak ve Švejkovi je tato absurdita pouze vymyšlená. Leč v Drážďanech je to bohužel realita.

6 0
možnosti
MT

Souhlas. Jenze ustupovani teroristum uz jiz se deje nejmene 25let. Pamatuji si, kdyz jsem nekdy v 1992  nastupoval v Toronte do letadla abych se mohl podivat do svobodneho Ceskoslovenska, tento nastup byl temer podobny jako nastupu do vlaku nebo autobusu. Dokonce i kourit se tam mohlo. Do pilotni kabiny jsme chodili a dvere byly stale behem letu otevrene. Po roku 1998 se tyto lety vicemene podobaly jako bychom byli vsichni kriminalnici. A kazdy nasledujici let byl jen horsi a horsi. Pri prestupovani v Londyne jsem kvuli šikane 2x zmeškal spoj, prestoze jsem mel pres 2,5 hodiny cas.

10 0
možnosti
MR

jo, taky pamatuji ty blahe casy

0 0
možnosti
AF

Evropská majorita nemá oporu ve vlastních politicích ! Rv

A to nemůže dopadnout dobře !!

Politici jsou k smíchu !!! 

Čí zájmy vlastně chrání ?

16 0
možnosti
JD

proč by je chránili když si to sami /tajné služby) vymysleli?

4 0
možnosti
JJ

dokonce "zahraniční". Jakoby Němci neměli svoji vlastní....

1 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik