Podle německého ministra zahraničí Franka-Waltera Steinmeiera rozděluje obě znepřátelené

strany pořád ještě "totální" nedůvěra.....Tak tuhle větu jsem si fakt nevymyslel! Tu jsem jednoduše zkopíroval od novináře, který píše pro server Aktuálně.cz. A teď přemýšlím o tom, zda je totální dement německý ministr zahraničí nebo ten aktuálně novinář, kterého jsou někteří jeho kolegové schopni navrhnout na cenu kolegy Peroutky.

Nějak si nedovedu představit Žida z koncentráku, co se týden po dobytí Berlína hrdinnými sovětskými vojáky objímá s členem "SS". Nedovedu si představit Rusa, který přežil vypálení jeho vesnice, znásilnění žen, zastřelení všech mužů a upálení všech dětí v kostele, jak si podává ruku s vysokým představitelem gestapa a přátelsky se celují po tvářích!

Prostě jsme se zabíjeli a stříleli, ale co jsme si, to jsme si. Sluníčková povaha nás určuje k tomu na vše zapomenout. A nějaká nedůvěra, natož totální....?

Já si prostě myslím, že to ten Steinmeier takhle říci nemohl. Že ten vypatlanec je ten mainstreamový pisálek, co se tímto způsobem nadosmrti zviditelnil. Aniž si to dokázal se svým přehledem a IQ vůbec uvědomit.

Tak, objímejte se! Ukažte celému světu, že už se konečně máte rádi! No, tak! Líbejte se! Zapomeňte!

Tak, takhle to si přeje Brusel a jeho média. Zapomenout na vše, co zavinili. Co svým přístupem k dění na Ukrajině zapříčinili.

Pochybuji, že pozůstalí po tisících mrtvých někdy zapomenou. Nezapomenou ani ti z Donbasu, ani ti, jejichž kluci byli mobilizacemi nahnání na popraviště kyjevskými předáky.

Kurňa, copak to nikdo nevidí, že si akorát v Evropě lžeme do kapsy? Že kýveme pár eurooligarchům?

A že kvůli tomuto pokrytectví umírají lidě?

Autor: Jakub Jánský | úterý 24.2.2015 20:42 | karma článku: 33,60 | přečteno: 1039x